ΔΕΙΤΕ μια εξοργιστική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την Φώφη Γεννηματά! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
7Fofi-Gennimata

Τι μπορεί να πει κανείς για την Φώφη Γεννηματά, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η οποία δηλώνει, μέσω του βιογραφικού τηςστο site της Βουλής, πως ενώ είναι 52 ετών, έχει βγει στη σύνταξη, με την ιδιότητα του τραπεζικού υπαλλήλου!!!

fofi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙΟΙ Η ΠΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΗ – ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΛΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΟΚΡΑΤΙΑ , ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟΚ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο Κ.Κ. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ.

  2. ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΜΟΣΧΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ.

  3. Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω και γω κομματόσκυλο.

  4. Αραγε φταινε και για αυτο οι κακοι οι Γερμανοι??
    γιατι δεν τα βγαζεις στην φορα
    Στεφανε
    Γιατι δεν φωναζεις να καταλαβουμε ολοι απο που ξεκινησαν τα βασανα του λαου
    51 ετων συνταξιουχος και τα 15 χρονια τα τελευταια ειναι σε δημοσιες θεσεις…
    Φωφη Γεννηματα
    Φτου μας

  5. Πω πω πω !!! τοσες πολλλες δουλειες και τοσο υδρωτα που εχυσε…μεγαλη πηρε συνταξη…επρεπε να την παρει από το γυμνασιο…

  6. Γεια σου ρε φωφαρα,ΠΑΣΟΚ κ ξερό ψωμί ρε,όλοι φαγατε ψωμάκι από το ΠΑΣΟΚ και τώρα βριζετε που κόπηκε ή μάσα ε;

  7. Όλα τα αδουλευτα λαμογια που μας κουναν το δάχτυλο!Το κλεφτοπασοκ είναι εδώ κοροϊδεύει το λαο!

  8. Κουφάλες, θα με κάνετε να ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

    1. Όχι φίλε μην το κάνεις!Ψήφισε (γκ)λέτσο,ένωση κεφτέδων ή ότι άλλο θέλεις ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ Χ.Α.!Είναι κρίμα μετά από τόσο κόπο που έκαναν οι τοκογλύφοι για να σε σκλαβώσουν οριστικά,να τους τα χαλάσεις όλα ψηφίζοντας Χ.Α.!Όχι,όχι και πάλι όχι τέτοιες σκέψεις!Μην δώσεις σε κανέναν το δικαίωμα να σου πει ότι έπαψες να είσαι ραγιάς!

  9. Ο/Η 'ενα σαπάκι από ψευτοτζάκι, που μεταξύ μας, μυρίζει λίγο σκατίλα όταν το πλησιάζεις λέει:

    Μια αγελάδα που δεν δούλεψε ποτέ της που η μοναδική της ιδιότητα είναι άσχημο κομματόσκυλο που κατάφερε να ηγηθεί ενός κόμματος λίγο πριν πεταχτεί στα σκουπίδια, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΗΦΗΝΑΣ πουλάει εξουσία η ανίκανη κακάσχημη ηλίθια. Η αγελάδα που αγόρασε άντρα και τον σέρνει δίπλα της επειδή ξέρει πως αν απομακρυνθεί 100 μέτρα θα της φορέσει κέρατο με ό,τι περνάει.
    Ένα σκουπίδι ημιθηλυκού γένους πανάχρηστο πανηλίθιο που έκανε καριέρα χάρη στο όνομα του πατέρα του και χάρη στην δική μας βλακώδη εμμονή να προσδίδουμε στους γόνους του όποιου χαρακτηριστικά που δεν έχουν μονο και μόνο επειδή νομίζαμε τότε ότι τα είχε ο μπαμπάς της.
    Και πήραμε αυτό το σαπάκι και το ταϊζουμε όσο ζει για να κοπρίζει.

    1. Ο κηφηνας ψαχνει τροφη για το μελισσι. Εαν επιστρεψει στο μελισσι και δεν εχει βρει μερος που να εχει τροφη τον σκοτωνουν με τα κεντρια τους οι μελισσες. Δεν συγκρινεται ο κηφηνας με το οποιο κομματοσκυλο.

  10. Και ακόμα πιο εξοργιστική αυτή.
    Δικαιούται:3 Συντάξεις
    Επαγγελματική-αυτοδιοικητική-βουλευτική

    1. Κατά τα άλλα αυτοί οι τύποι ψηφίζουν νόμους για να κοπεί η μοναδική μικροσύνταξη των φτωχών. Αυτοί τσεπώνουν διπλές και τριπλές συντάξεις και ψηφίζουν “Ναι σε όλα” για να αυτοκτονεί ο λαός. Από τον Θεό να το βρουν.

Comments are closed.