Eλληνο-Αλβανός Ηθοποιός περιγράφει πως βρέθηκε τετ α τετ με τον ΜΑΖΙΩΤΗ: «Εχω παγώσει -Το πιστόλι ακουμπάει πάνω μου»- “Μούσι” για να γίνει διάσημος;

Κοινοποίηση:
λαλα

Με δραματικό τρόπο περιγράφει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Λαέρτης Βασιλείου, τη στιγμή που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Νίκο Μαζιώτη στο Μοναστηράκι όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η καταδίωξη.

Με μια ανάρτησή του στο facebook ο Λαέρτης Βασιλείου αναλύει όσα δραματικά συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μοναστηράκι, ενώ, καταγράφει τον τρόμο που έζησε όταν το όπλο του καταζητούμενου ακούμπησε πάνω του και τριγύρω ακούγονταν πυροβολισμοί.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σήμερα το μεσημέρι κατηφορίζοντας στο Μοναστηράκι ακούω πυροβολισμούς. Σε απόσταση αναπνοής ένας άνδρας με πιστόλι στο χέρι με κοιτάει κατάματα… Έχω παγώσει… Στα 30 μέτρα αστυνομικοί του φωνάζουν να παραδοθεί… Γυρίζει τους κοιτάει… Εγώ κάνω βήματα πίσω… Στην επιστροφή του σχεδόν πέφτει πάνω μου… Το πιστόλι του με ακουμπάει στον ωμό την στιγμή που με προσπερνάει… Πιο πάνω προσπαθεί να σταματήσει ένα αυτοκίνητο για διαφύγει αλλά δεν… Έχω μείνει εκεί και προσπαθώ να συνέλθω… Τρέμω… Όταν γύρισα σπίτι έμαθα ότι συνελήφθη ο Ν. Μαζιώτης… Αυτά…!»

Οπως ήταν αναμενόμενο ο ηθοποιός δέχθηκε αρκετά μηνύματα συμπαράστασης από φίλους του.

 

λα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ?ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΝΟΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?ΑΚΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ.ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥΜΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣΚΟΥΠΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ?ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

  2. καλυτερα ελληνας τρομοκράτης παρα αλβανος

  3. Γιατί δεν μας λες αλβανέ γιατί είσουν εκεί;
    Μήπως είσουν σαν ομάδα υποστήριξης;
    Λέω μήπως;

    Και κάτι άλλο, ο Μαζιώτης κυκλοφορούσε στα γύρω στενά πολλές μέρες πριν και μάλιστα αγόρασε απο κοντινό κατάστημα διάφορα (δεν χρειάζεται να πούμε).
    Ήταν μάλιστα τόσο ξεψαρωμένος που κυκλοφορούσε ΧΩΡΙΣ αμφίεση στα στενά της γύρω περιοχής…

  4. Δηλαδή σήμερα είχανε κατεβεί στο κέντρο για τις εκπτώσεις όλοι οι τσελέμπριτυ της αριστεράς.

  5. χαχαχαχαχα τώρα η γ….νη αλβανική κωλ…δα έγινε και χεσμένη από τον φόβο.

  6. Ρε Στεφανε μην βαζεις αυτη τη γλυωδες σκατοφατσα μονο το ονομα του απο που ειναι και τι εχει πει στο παελθον και τερμα.

  7. ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ “ΜΑ…ΚΑ”

  8. ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΣΟΣ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

  9. ΧΑ!ΧΑ! ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ, Η ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ?

  10. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΔΕΝ ΧΑΧΑΝΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΗΝ ΔΙΣΛΕΞΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΚΕΙ? ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

  11. Δεν ειναι αλβανος ρε μαλακα,Βθρειοηπειρωτης ειναι.
    Ελληναρα της σφαλιαρας

  12. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ !!!!!!!!

  13. ο ενας τρομοκρατης αναγνωρισε τον αλλο προσοτη…λογικο να μην του κανει τιποτα…απλα με το οπλο τον χαιρετησε καλε…. λυπαμαι που τετοιοι ανθρωποι υπαρχουν…κριμα για εμας…ΚΡΙΜΑ!!!!

  14. TO PISTOLI TOU MAZIOTI AKOUMPISE TO LAERTI.ELA HRISI MOU ….ITHOPIA…KAMIA TSAPOU THA TAN KE …TRELATHIKES.XEROUME DA OTI GIA MIA ….TSAPOU KANIS TA PANTA.SIGA MIN ASHOLITHI O MAZIOTIS ME ….SIKIES.ANTE MORI …HAZIA

  15. και αλβανος και παρτιζαν τιρανων και γαυρος..ολα τα κακα της μοιρας…και ποιος μου λεει οτι δεν ηταν μαζι με το μαζιωτη?

    1. Απο ποτε ρε τσοθτσεκια οι Βορειοηπειρωτες γενηκανε αλβανοι?
      Πατριωτες της φουστας!

  16. και Αλβανος και παρτιζαν τιρανων και γαυρος…ολα τα καλα της μοιρας…και ποιος μου λει οτι δεν ηταν μαζι με το μαζιωτη?

Comments are closed.