“ΒΡΩΜΙΚΑ” παιχνίδια ΚΙΚΙΛΙΑ με το ΜΕΓΚΑ! Έδωσε το ΒΙΝΤΕΟ με τον ΜΑΚΕΛΑΡΗ για να ρεφάρει τα κωλοδάχτυλα των ΜΑΤατζήδων στην δημοσιογράφο Ειρήνη Ανδρουλάκη!

Κοινοποίηση:
kikilias-1-makeleio

Άνθρωποι του υπουργού Βασίλη Κικίλια πιθανολογείται ότι έδωσαν το βίντεο με τον “ψυχοπαθή” Αλβανό μακελάρη, που τραυμάτισε με καλάσνικοφ 15 άτομα μέσα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, προκειμένουο να ρεφάρει τα κωλοδάχτυλα που έκαναν  ΜΑΤατζήδες πριν λίγες μέρες στην επέτειο της 17Ν, στην δημοσιογράφο του Μέγκα Ειρήνη Ανδρουλάκη.

Υπασπιστές του Τσακνάκη , Στρατηγοί , η ακόμη και ο ίδιος ο Κικίλιας…

Μα καλά είναι δυνατόν να έχει καταληφθεί η προανάκριση της ΕΛ.ΑΣ με τόσο βάναυσο τρόπο; Ο Βασίλης Κικίλιας είναι υπόλογος σήμερα γι αυτό το βίντεο. Πώς είναι δυνατόν να διαρρέει σε καθεστωτικά μέσα προανακριτικό υλικό της ΕΛ.ΑΣ μερικές ώρες μετά το τραγικό συμβάν;

Από που έχει διαρρεύσει λοιπόν;

ΑΥΤΟΣ ειναι ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ που γάζωσε με καλάσνικοφ σε μαγαζί στο Μικρολίμανο! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Σας υπενθυμίζουμε

ΜΑΤατζήδες σε γυναίκες: “Ήρθες στην πορεία; Θα πεθάνεις! Θα σε γ@μήσ@@με π@@τάν@!”- Χτύπησαν και δημοσιογράφους κάνοντας κωλοδάχτυλα! (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ

  2. Boλική για το κικίλι και τη συγκυβέρνηση…αυτή η συγκυρία
    Τυχαία θέλω να πιστεύω… αν και το μυαλό μου πάει αλλού…

  3. Ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Ευκοίλιας κυκλοφορεί στους δρόμους και χώρους που διαπράττονται εγκλήματα σαν σοβατζής και τους πείραξε που ο Κασιδιάρης μέσα στην φυλακή κυκλοφορεί με παντόφλες και σορτσάκι….

  4. Το μόνο που μας λείπει είναι να ξεσπάσει κανά Σκάνδαλο για πρόσληψη ΜΑΤατζή χωρίς τα Τυπικά Προσόντα,Πτυχία Γαλλικών και Πιάνου.

Comments are closed.