ΒΟΜΒΑ από εφημερίδα ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: “ΝΑΙ…Φιμώνουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

Κοινοποίηση:
xrysh-avgh

Στην κατάργηση της πολυφωνίας πέρασε  η Εφημερίδα των Συντακτών αποκλείοντας το κόμμα της Χρυσής Αυγής σε άρθρο της.
Σε άρθρο αναδεικνύει πως η ελευθεροτυπία είναι τελικά μεθοδευμένη και λογοκρίνει τη Χρυσή Αυγή.
Διαπιστώνεται λοιπόν πως τα ΜΜΕ δεν είναι ανεξάρτητα όπως θέλουν να αυτοπαρουσιάζονται από τη στιγμή που ο καθένας αποκλείει κάποιον με τον οποίο δε συμβαδίζουν οι απόψεις.
Φαίνεται λοιπόν πως ακόμη και οι καταγγελίες που γίνονται στα αρμόδια όργανα (ΕΣΡ) ή ακόμα και οι δικαστικές αποφάσεις δεν πτοούν ορισμένους.

efsyn

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΥΣΑΥΓΥΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

  2. και αν η αλήθεια μας διαψεύδει…
    τόσο το χειρότερο για την αλήθεια!!!!!

  3. Βαλανε παλι στη Φυλακη των βουλευτη της ΧΑ Γιαννη Λαγο !!!

  4. Να αλλάξετε λοιπον ονομα και να λεγεστε “η εφημερίδα των φασιστών”

  5. Η εφημερίδα των πρακτορων πρέπει να λέγεται…..

  6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    1. αυτό ακριβώς σύντροφε φασίστα

    2. ελληνοφωνε αυτο το ειπε για ανθρωπακια σαν και εσενα….

      Winston Churchil «Οι φασιστες του μέλλοντος θα αποκαλούνται αντιφασίστες»

  7. Όταν σύντομα η ΧΑ πάρει την εξουσία και στείλει όλα αυτά τα καθάρματα ψευτοδημοκράτες νεομπολσεβίκους στα ξερονήσια για τσάμπα διακοπές αλλά αυτή τη φορά χωρίς φαί, ελπίζω να μη κλαίνε πάλι ούτε να ζητάνε και τα ρέστα. Όλα εδώ πληρώνονται.

  8. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ 140 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ , ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΥΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΡΑΤΟΣΠΙΤΑ , ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΖΕΥΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ .ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ , ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΑΚΙ ,Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΛΙΜΕΝΑ ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ.

  9. Winston Churchil «Οι φασιστες του μέλλοντος θα αποκαλούνται αντιφασίστες»

  10. ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ,ΤΟΤΕ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ;;;ΚΑΜΜΙΑ….
    ΤΕΤΟΙΑ “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” ΤΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ
    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ….ΤΟ “ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ”….

  11. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ.

  12. επεπε να εχουν επεμβει προ καιρου οι εισαγγελικοι λειτουργοι εφαρμοζοντας τους νομους και το συνταγμα και να κλεισουν τις αντιδημοκρατικες και προβοκατορικες κιτρινες φυλαδες και τα πρακτορικα πορνοκαναλα που λειτουργουν πολλα χρονια χωρις αδεια τα μμε ειναι αντιλαικα μνημονιακα διαπλεκομενα στηριζουν την αστικη κλεφτοκρατια υβριζοντας και φιμωνοντας το λαικο συνδεσμο υπαρχουν τελεσιδικες καταδικαστικες αποφασεις σε μμε για την συκοφαντιση και την χρηση φωτομονταζ στο σταθερα τριτο σε δυναμικοτιτα λαικο και αντιμνημονιακο κινημα της χρυσης αυγης

  13. Αυτο, φιλοι συνσχολιστες, κατα την αντιληψη των νεο μπολσεβικων και αριστερων μπασταρδων διεθνιστων.

    Ονομαζεται, δηλαδη η κατα το δοκουν λογοκρισια των πολιτικα και ιδεολογικα αντιπαλο τους. Αυτη η μεθοδευση, ονομαζεται “εκδημοκρατισμος”.

    Οταν ακουτε να ξεστομιζουν αυτην την λεξη, να ξερετε πως στοχο εχουν οποιον θεωρουν αντιπαλο.

    Επι 40 χρονια αυτες τις μλακιες ακουμε απο το ελληνοφωνο σοβιετικο κρατος!!

  14. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ

Comments are closed.