ΑΥΤΑ Συμβαίνουν στο Sex Mountain! Παντρεμένοι, Νοικοκυρές και Πολιτικοί κάνουν ΣΕΞ με Αγνώστους για καλή ΤΥΧΗ! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κοινοποίηση:
44444444444444444444444444444444444

Sex Mountain. Το όνομα τα λέει όλα. Παντρεμένοι, νοικοκυρές μέχρι και πολιτικοί έχουν δώσει το παρών στο Gunung Kemukus προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με αγνώστους ως μέρος μιας θρησκευτικής τελετουργίας.

Ο δημοσιογράφος Patrick Abboud τρύπωσε μυστικά για ν αποκαλύψει τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στην κορυφή του βουνού.

Όπως αναφέρει, κάθε 35 μέρες πρέπει να κάνεις σεξ επτά συνεχόμενες φορές προκειμένου να λειτουργήσει το τελετουργικό.
505

“Είναι μια αρκετά παράξενη ιστορία. Πριν από μερικά χρόνια διάβασα ένα άρθρο και αποφάσισα να το ερευνήσω.

Το μεγαλύτερο σοκ ήταν από το μέγεθος του τόπου και τις χιλιάδες ανθρώπους, μέχρι και 8.000, σε μια πολυσύχναστη βραδιά.

506

Δυσκολεύτηκα να βγάλω νόημα και μου πήρε μερικές εβδομάδες μέχρι να το χωνέψω”.

Το αρχαίο τελετουργικό χρονολογείται πίσω στον 16ο αιώνα και οι “πιστοί” που συμμετέχουν στις σεξουαλικές πράξεις πιστεύουν ότι φέρνει καλή τύχη.

507

Μπορείς να συναντήσεις από παντρεμένους, νοικοκυρές, πολιτικούς μέχρι και κυβερνητικούς αξιωματούχους και όλα αυτά σε μια χώρα όπως η Ινδονησία και μια θρησκεία όπου το σεξ εκτός γάμου θεωρείται ταμπού.

“Πίσω στον 16ο αιώνα, ένας νέος Ινδονήσιος πρίγκιπας είχε σχέση με τη θετή του μητέρα. Έτρεξαν στο βουνό για να κάνουν έρωτα. Εκεί τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω, τους σκότωσαν και τους έθαψαν.

508

Επειδή δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν το κάνουν, θα έχουν καλή τύχη.

Οι άνθρωποι που έρχονται στο Sex Mountain πιστεύουν ότι η τύχη τους θα αλλάξει”.

Το τελετουργικό είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους ντόπιους. Είναι όμως αντιφατικό η κυβέρνηση να γνωρίζει ότι συμβαίνουν περιστατικά μοιχείας και να κάνει τα στραβά μάτια παρά το γεγονός ότι κηρύσσει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το μόνο πρόβλημα, όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, είναι ότι υπάρχουν περισσότεροι άνδρες από γυναίκες, με αποτέλεσμα να έχει γίνει πρωταρχικός χώρος για ιερόδουλες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.