ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ από τον Στέφανο Χίο στο διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: “Ίδρυση φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα!”

Κοινοποίηση:
xios

“Είναι στα σκαριά στην Ελλάδα η ίδρυση φιλορωσικού κόμματος…Μπορεί να μην έχει τις ευλογίες της Ρωσίας, αλλά η ίδρυσή του είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη…” τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χίος μέσα από το διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Εγώ πάντως… βρήκα τι θα ψηφίσω.. και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει..

  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ . ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΑΙΤΗΣΗ

    Να συστηθώ : 71 χρονών, από Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, κάτοικος Θεσσαλονίκης, 266404 {2310}, 20 χρόνια ωρομίσθιος στα ΤΕΙ, πτυχίο οικονομικά, μεταπτυχιακό στην μικροοικονομία, γλώσσες :Ι, D, GB, F, E. Σημειώσεις για 25 μαθήματα, επιστημονικές εργασίες , δημοσιεύματα συμμετοχή σε εκπομπές και με τον απατεώνα Στριγά, «Πορτραίτα Δημοσίων Επιχειρήσεων», «Τουριστικός Οδηγός Ελβετίας», Σχεδόν έτοιμο προς δημοσίευση 800 σελίδες : «Παγκόσμια Κυριαρχία, Μυστικές Υπηρεσίες , Τρομοκρατία». Εξήντα σχόλια στην Ρωσική Τηλεόραση κάτω από Ειδήσεις . Ένα από αυτά ίσως το πώς να διαλύσουμε το δολάριο και την Ηνωμενοπολιτειακή Οικονομία, έκανε την πρεσβεία των ΗΠΑ να μου αρνηθεί την ΕΣΤΑ, για μια εβδομάδα επίσκεψη στην Ν.Υ. «δηλητηριώδες ερπετό». Θητεία επί 18 μήνες σύνδεσμος διερμηνέας σε μονάδα πυρηνικών στα Γιαννιτσά {δεν υπάρχει σήμερα}. Δύο φορές προτάσεις για συνεργάτης των ΗΠΑ στρατού. Ένας από μας που περάσαμε από αυτήν την θέση σίγουρα έγινε, διότι είναι πολυθεσίτης και μασόνος. Συνεργάτης του Πάγκαλου και του Σημίτη στην Γενεύη μου είπε « περίμενε μια εβδομάδα, θα γίνει κάτι στην Κύπρο και θα πέσει η χούντα στην Ελλάδα.» Και αυτοί ηξεραν, αλλά κάναν το κορόϊδο.

    Ενδιαφέρομαι να συνδράμω, διότι ένα τέτοιο κόμμα είναι έμμεση λύση. Το 2008 όταν άρχισε η διάλυση της Ελλάδας υπέβαλα μία ερώτηση στον Λαβρόφ, που απαντήθηκε σε εκπομπή του. Είχα προτείνει αλλού Ελληνικές εκπομπές και άλλα, αλλά παρακάλεσα να μου στείλουν την τηλεοπτική εγγραφή και δεν μου την έστειλαν. {Περίληψη: επειδή ψάξιμο για πετρέλαιο Casus Belli}, και επιβολή νταβατζίδων και εκ του μη όντως συνεταίρων, Ρωσία εργολάβος, πλοία Ρωσικά σ΄ όλα τα λιμάνια, βερεσέ Ες – 300 και Ελλάδα στην BRICS με αποδοχή όλων των πρωτοκόλλων, αλλα- ψευδο Ε.Ε. με εξαίρεση της ελεύθερης κυκλοφορία εργαζομένων και ελεύθερης απόκτησης περιουσίας στην Ελλάδα.}

  3. Καλύτερα Ρώσσοι και εθνικισταί
    παρά
    ΝΑΖΙ και φασίστες

  4. Θα το λενε ΡΩΣΟ.ΝΕ.Λ το κόμμα;
    Ραγιαδες μια ζωη

  5. Κοιτώντας την ιστορία,μετά την πτώση του Βυζαντίου όπου και δημιουργούνται οι “Μεγάλες δυνάμεις”,μπορούμε να συμπεράνουμε πως οι βλέψεις των “μεγάλων” και οι προσδοκίες των “μικρών”,δεν έχουν αλλάξει καθόλου.
    Ο “ελληνικός χώρος”(από την Μακεδονία-Θράκη,έως και την Κύπρο),λόγω της γεωγραφικής του θέσης,είναι καταδικασμένος να είναι στο κέντρο των εξελίξεων.
    Είμαστε το μόνο έθνος,που ενώ έχουμε τόσους συμμάχους,έχουμε προδοθεί και τόσες φορές.Η αλήθεια βεβαίως είναι το ότι,ενώ “παίξαμε” και “παίζουμε” με τους “δυτικούς συμμάχους”,ουδέποτε “παίξαμε” με την Ρωσσία.
    Η Ρωσσία,αρκετές φορές,έτεινε χείρα.Η χείρα αυτή όμως έμεινε απλώς τεταμένη,είτε λόγω δικής της αδυναμίας,είτε λόγω δικής μας “απροθυμίας”.
    Ακόμη και η Κύπρος,ουδέποτε “έπαιξε” ειλικρινά με την Ρωσσία.Έστρεφε κατά καιρούς το βλέμμα της προς την Ρωσσία,αλλά ουδέποτε δεν έμενε σε αυτήν.Όταν δε,απεμακρύνθει από την Ρωσσία(ένταξη στην Ε.Ε. και στο Ευρώ),ξεκίνησε και η “αντίστροφη μέτρηση”.
    Η Ελλάς,από την άλλη,ως “ανήκουσα εις την Δύση”,μόνο “κλεφτές ματιές”,ρίχνει κατά καιρούς προς την Ρωσσία.
    Η Ρωσσία,από την εποχή της Αικατερίνης Β'(μεγάλης),έχει ως σκοπό της το να γίνει πραγματική υπερδύναμη.Αυτό για να το καταφέρει,πρέπει να βρει διέξοδο προς τα “θερμά ύδατα”.Αυτό μπορεί να το καταφέρει μόνο εάν το επιτρέψουμε εμείς,δια μέσου του Αιγαίου.Με βάση αυτό,μπορούμε να πούμε πως θα έχουμε περίοπτη θέση σε μια ενδεχόμενη,τέτοιου είδους,συμμαχία.
    Από πλευράς Ρωσσίας,τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα,διότι δεν συμμετέχει σε Ε.Ε.-ευρώ,νατο και προς το παρόν ούτε και στους G8.Δηλαδή,δεν θα δεχθεί πιέσεις σε επίπεδο “συμμαχίας”.Υπάρχει βέβαια και το θέμα του ΟΗΕ.Αλλά δεν νομίζω,η Ρωσσία,να τον λαμβάνει σοβαρά υπόψιν,λόγω κυρίως της συμμαχίας και στήριξης από την Κίνα και όχι μόνο.
    Το βάρος,λοιπόν,σε ενδεχόμενη στροφή προς την Ρωσσία,πέφτει αποκλειστικά σε εμάς!Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις επιταγές μιας τέτοιας στροφής;Δηλαδή,για να γίνει μια τέτοια στροφή,πρέπει πρώτα απ’όλα,οι Ρώσσοι να είναι καλυμμένοι.Καλυμμένοι τόσο από πολιτικής,όσο και από “γεωγραφικής” απόψεως.Η “γεωγραφική” άποψη,δεν είναι άλλη από την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια,ώστε το Αιγαίο να μετατραπεί σε μια ελληνική λίμνη.
    Ακολούθως,τα θέματα που προκύπτουν είναι πολύ πιο πολύπλοκα.Κατ’αρχάς μια τέτοια κίνηση,σημαίνει πόλεμος με την τουρκία.Κατά δεύτερον,μια έξοδος των Ρώσσων,στα “θερμά ύδατα”,σημαίνει παγκόσμιος πόλεμος.Οπότε πρέπει να δούμε εάν είμαστε έτοιμοι,ως άτομα,να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε κάτι τέτοιο.
    Από την άλλη να δούμε,με ποία κυβέρνηση,θα κάνουμε κάτι τέτοιο.
    Τέλος να δούμε εάν ένα κόμμα,το οποίο θα αυτοπροσδιορίζεται ως “φιλορωσσικό”,δεν θα καταντήσει “ουρά” του νέου “συμμάχου”.Δηλαδή,θα πρέπει να πράττει κατά το δικό μας συμφέρον και όχι κατά το συμφέρον μόνο του συμμάχου,ειδάλλως τι είχαμε τι χάσαμε…
    Υ.Γ. Στο θέμα του πολέμου,το πρόβλημα είμαστε εμείς.Οι τούρκοι,παρά τα όσα λέγονται,δεν είναι κάτι που πρέπει να μας προκαλεί φόβο.Ούτε και οι λοιποί γείτονες.Το θέμα είναι,αν ο καθένας μας,ως άτομο,είναι έτοιμος να στηρίξει και να πάει ως το τέλος,μια τέτοια προσπάθεια.

  6. Αποκάλυψη..της τρίχας! Εδώ και χρόνια υπάρχει αυτό το κόμμα,που επιχειρεί πάντα την προσέγγιση με την Ρωσία,για λόγους εθνικού συμφέροντος.Είναι ο ΛΑ.Ο.Σ με τον Γ.Καρατζαφέρη όταν επισκέφθηκε την Ρωσία,κανόνισε τα πάντα για να δοθεί το Νεώριο της Σύρου ως βάση,αλλά ο μεγάλος κονφερασιέ της Χ.Α ο κ.Χίος,ουδέποτε ανέφερε έστω μια κουβέντα,ΣΩΣΤΑ;;;

  7. ΜΑΚΑΡΙ. Μακάρι να βγει ένα Φιλορωσσικό κόμμα και μαζί με την Χρυσή Αυγή να βοηθήσουν την Ελλάδα. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ. Το φάγαμε στην μάπα για τα καλά και τι καταλάβαμε? ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. Οι Ρώσσοι ήθελαν την Σκύρο τα ναυπηγεία για να φτιάχνουν τον στόλο τους. Οι Αμερικανοί είπαν όχι, δεν θέλανε να έχουμε σύμμαχο την Ρωσσία, δεν γούσταραν οι αμερικάνοι. Αν είχαμε δώσει τα ναυπηγεία, ο Τούρκος θα καθότανε ήσυχος και ούτε τα πόδια του δεν θα έβρεχε στο Αιγαίο, όταν θα του ερχόταν να κλάσει θα γύρναγε τον κώλο του προς τα βάθη της Τουρκίας. Αλλά οι Αμερικάνοι δεν θέλουν η Ελλάδα να είναι ευτυχισμένη, θέλουν να απειλείται από τους Τούρκους (και το ενισχύουν κατά καιρούς), για να τους έχουμε ανάγκη. Όταν δημιουργηθεί Αλβανικό κόμμα, με τον Τσεντάϊ τότε τι θα πείτε? Πια τα αισθήματα σας? Όσο για αυτά που λένε το ΚΚΕ είναι Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ

    1. Ο Ρωσσικός-Κομμουνιστικός ιμπεριαλισμός εκφραζόταν από τα κομμουνιστικά κόμματα ανά την υφήλιο την περίοδο 1922-1991. Όποια χώρα γινόταν κομμουνιστική, αμέσως έπεφτε υπό την επιρροή της Μόσχας και του εκάστοτε δικτάκτορα της. Οι κομμουνιστές στην Ελλάδα εξέφραζαν την Ρωσσική-Κομμουνιστική εξωτερική πολιτική στην Ελλάδα. Και το 1944-1949 πολέμησαν ώστε να περάσει η Ελλάς στην σφαίρα επιρροής της Μόσχας.

      Επίσης οι Ρώσσοι και προ κομμουνισμού δεν ήθελαν να απελευθερωθεί η Κων/πόλη από τους Έλληνες, όπως και άλλες δυτικές Μεγάλες δυνάμεις. Και ενίσχυσαν τους Τούρκους κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής εκστρατείας.

      1. Μήπως μπερδεύεις ρώσσους πατριώτες με σοβιετικούς κομμουνιστές…

        βλάξ ή ύποπτος;;;;

        1. Εγώ για ιστορία μιλάω. Οι πατριώτε Ρώσσοι που ήταν την περίοδο του κομμουνισμού; Μήπως υπηρετούσαν τον κομμουνισμό, όπως και ο Πούτιν;

          1. οι Ρώσοι πατριώτες, αφού έχασαν τον εμφύλιο του 17-19 βρέθηκαν υπο το καθεστώς. όπου είναι σήμερα οι Έλληνες πατριώτες που θα αναλάβουν μετά το χάος που έρχεται.

    2. Ποιά Σκύρο και ποια Χ.Α ρε άσχετε,η Σύρος θα δινόταν στην Ρωσία ως βάση,ο Καρατζαφέρης τα χε κανονίσει όλα,του κοψαν τα πόδια οι Αμερικανοί και χάλασαν την δουλειά

  8. Το ΚΚΕ που είχαν παλιά δεν τους εκφράζει πια. Οπότε θέλουν νέο κόμμα.

  9. Φιλοελληνικό κόμμα χρειαζόμαστε και όχι φιλορωσικό. Άκου εκεί, φιλορωσικό κόμμα στην Ελλάδα. Κατάντια…

  10. Αν αναλογιστούμε την μακραίωνη ιστορία μας, αν είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή μας πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κόμμα που θα έχει σαν σκοπό την αναβίωση της χιλιόχρονης Ρωμανίας (Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ή Βυζαντίου σύμφωνα με τους δυτικούς. Η πρωτεύουσά μας είναι υπο κατοχή και ο γεωγραφικός μας χώρος εκτείνεται απο το Κίεβο μέχρι τα Ιεροσόλυμα και απο το Ντιαρμπακίρ μέχρι την Βενετία και Κορσική. Σε όλες αυτές τις περιοχές κατοικούν Έλληνες (Ρούμ, Ελληνορθόδοξοι, Πόντιοι, Ρωμιοί γενικώς).
    Μόνο η ανασύσταση του χώρου αυτού ο οποίος είναι τώρα διασπασμένος θα φέρει την ισορροπία και ειρήνη στην περιοχή, τον τερματισμός των θρησκευτικών παθών στην Μέση Ανατολή και Μ. Ασία. Θα αντιμετωπισθεί έτσι και η πίστη της εκδίκησης και μίσους (το Ισλάμ). Επίσης θα αντιμετωπιστεί και ο Ρωσσικός ιμπεριαλισμός που πάντα ήθελε να κατέβει στις θερμές θάλασσες. Επανασύσταση της Ελληνικής πολυεθνικής αυτοκρατορίας με κυριαρχία της Ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού, κοινής θρησκείας της Ελληνορθοδοξίας κάτω απο το οικουμενικό πατριαρχείο και κοινό ηγέτη σύμβολο

  11. ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΕΦΑΝΕ;

    1. Ναι με την επωνυμίαν Χρυσή Μπραζίλ εκ του στιγκός Κλεόβουλε

  12. Ζήτω ζήτω ζήτω! Οι ρώσσοι είναι φίλοι μας και μας έχουν βοηθήσει πολλές πολλές φορές στην Ιστορία μας όπως για να κάνουν αντιπερισπασμό στην Τουρκία , για να δημιουργούν προβλήματα στο ΝΑΤΟ με τα σκόπια, κτλ κτλ. Ρε εδώ δε βοηθάν τους Σλάβους θα βοηθήσουν εμάς . Γιατί; Ξυπνάτε όσο είναι καιρός. Δεν πρέπει να είμαστε γλύφτες κανενός ούτε των ΗΠΑ ούτε της Ρωσίας διότι θα είμαστε ΠΙΟΝΙΑ όπως είναι όλοι αυτοί που φωνασκούν υπέρ συγκεκριμένων κέντρων. Κανά Φιλλεληνικό κόμμα θα δούμε καμιά φορά σ’ αυτό τον έρμο τόπο; Και σε περίπτωση γενικευμένης σύρραξης με τη Ρωσσία, οι Ρώσσοι θα μας έχουν φίλους ή εχθρούς;

  13. Υπάρχει εδώ και πολλά χρονια τέτοιο κόμμα στο Ελλαντα με το όνομα ΚΚΕ

    1. απο τις πραγματικά ΜΕΓΑΛΕΣ μαλακίες που διάβασα ποτέ στο διαδίκτυο. πρέπει να είσαι επικά βλαμμένος για να εννοείς κάτι τέτοιο. και πάω στοίχημα πως αυτο-θεωρείσαι και “εθνικόφρων” τρομάρα σου.

      υγ ΔΕΝ είμαι κομμουνιστής αλλα και κανένας Ρώσος πατριώτης ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν είναι κομμουνιστής. ο Σολζενίτισν έλεγε “για τους δυτικούς ο κομμουνισμός ειναι ενα λιοντάρι, για εμάς είναι ένα ψόφιο σκυλί” αλλα εσύ δεν φαίνεται να σκας και πολύ για το τι πιστεύουν οι ιδιοι οι Ρώσοι για τον κομμουνισμό. το “ΚΚΕ” για πλάκα το καθάριζαν οι σοβιετικοί οπως και εκαναν πχ με το ζαχαριάδη και μετα το αφησαν, στην ουσία εν είδη τρολιάς. ΕΛΕΟΣ, μα πόσο ανάπηροι πια; ανοιξε κανα βιβλίο να ξεστραβωθείς “κομμουνιστοφάγε” της πυρκαγιάς. σας εχουν κανει οι εβραίοι τα μυαλα πουρέ.

  14. ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΦΙΛΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!!

  15. στεφανε
    το διαβασες το μακροσχελες μηνυμα που εστειλε ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ;

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ

  16. Ναι και μετα να φταιξουμε και ενα Αγγλικο και ενα Γαλλικο.
    Και μετα να αναστησουμε τον Μαυροκορδατο και τον Κωλετη.

    1. Λολ

      αυτό το κακό έχουν οι εθνικιστες σαν τον χιο, θέλουν αφεντικά και να υποτασονται

      κανένας δεν ειναι άγιος να του δωσεις την απολυτη εξουσια

      τι θα πει φιλορωσικο, και αν η ρωσία μας γ@μήσει κάποια στιγμη?

      απλά σιγουρα πρεπει να επιλεξουμε το ρωσικο στρατοπεδο σε αυτη τη συγκηρια, η δυση ειναι χρεοκοπημενη και ξοφλημενη

      1. Γενικως οι “εθνικιστες” στην Ελλαδα παντα αλλου εθνους γλυφτες ηταν.
        Η των Αγγλων , η των Γερμανων, η των Αμερικανων.

        1. Τους σοβιετικούς ξέχασες, τους Βουλγάρους τους Αλβανούς και όλες τις φυλές του Ισραήλ!

  17. Στεφανε προσεχε μην εχεις καμμια ψευτικη χειροβομβιδα-βαρακι για τα χαρτια πανω στο γραφειο σου, γιατι τη γ…ες. Σε κοβω για ισοβια. Και μαλλον στο Γκουανταναμο. Απο Σπανιολικα πως πας ?

  18. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ . ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΡΩΣΣΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ .

Comments are closed.