Ακόμα και γιατρός από ΜΚΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ με την καταγγελία της για τους δήθεν…”κατατρεγμένους πρόσφυγες”: “Αχαριστία, Επιθετικότητα, Αμορφωσιά, έχουν παγώσει την ψυχή μου”

Κοινοποίηση:
prosfyges

Έλια Ζερβού. Από φίλη γιατρό… ΜΚΟ στους πρόσφυγες.
“Η απογοήτευσή μου είναι τεράστια αν και συνεχίζω να τους βοηθώ και θα συνεχίσω να το κάνω για πολύ λίγο ακόμα…
Μιλούσαν για το επίπεδο των Σύρων…εγώ δεν το βλέπω πουθενά.
Αντιθέτως αγένεια, αχαριστία, επιθετικότητα, αμορφωσιά, έχουν παγώσει την ψυχή μου.
Με 15 μέτρα ύφασμα τυλιγμένη η άλλη και το παιδί της το χει παρατημένο μες στις λάσπες ξυπόλητο. Μάχη να σωθεί ένα μωρό με αεροδιακομιδές (με λεφτά ποιου) μάχη να πειστούν κι οι γονείς να σε αφήσουν να κάνεις αυτό που πρέπει, μπινελίκια γιατί τους εξαναγκάζεις (λες κι είναι δικό σου το παιδί) να φύγουν από το λιμάνι ή τα σύνορα για να σωθεί το παιδί τους, επιμένει η εγκυμονούσα να πάρει ένα τόνο φάρμακα, δεν τα δίνεις σε βρίζει, της λες ή εσύ ή το παιδί σου κι η απάντηση είναι δε με νοιάζει έχω άλλα 5.
Δίνεις θερμόμετρο και το βάζουν πάνω από τα ρούχα ή το ξύνουν στη μασχάλη… Τρέμεις μην κατα λάθος στην εξέταση αγγίξεις ή δώσεις το χέρι να χαιρετήσεις από συνήθεια.
Γεννάει η άλλη εδώ, κάποιος απλήρωτος για μήνες και άυπνος για μέρες ειδικευόμενος ξενύχτησε περιμένοντάς την και εκείνη βρίζει γιατί ήθελε να γεννήσει Σουηδία κι όχι σε μας… Φέρνουν τα μωρά τους και τα πετούν σα σακιά πάνω στα γραφεία…
Μας βρίζουν γιατί δε δίνουμε αντιβίωση με τους τόνους για τα πάντα, ζητάνε γυαλιά γιατί τους έσπασαν στη βάρκα, τους πάμε οφθαλμίατρο, παραγγέλνουμε καινούρια και νευριάζουν γιατί δεν είναι ωραίος ο σκελετός ή δεν είναι φωτογκρέυ…
Φτάνει η άλλη στο λιμάνι και σε βρίζει γιατί δεν της κάνεις υπέρηχο να δει τι φύλο είναι το μωρό της…
Κι είναι ατελείωτη η λίστα της παράνοιας…
Και δεν αναφέρομαι καθόλου σε υπόδικους μαροκοαλγερινούς που ο καλύτερος έχει βιάσει και καθαρίσει τη μάνα του και παίρνει ότι υπάρχει από πρέζα και ψυχοφάρμακα. Θα γράψω βιβλίο όταν τελειώσουν όλα αυτά αν δεν με έχουν καθαρίσει ακόμη…
Θλίβομαι γιατί όπως ξανάπα όποιο δίκιο και να είχαν, το χουν χάσει δια παντός. Κι είναι προφανές ότι με αυτά τα μυαλά και τις συμπεριφορές δεν υπάρχει καμία ελπίδα αφομοίωσης, ούτε προκοπής που υποτίθεται είναι το ζητούμενο…”.
———————————————————–
Το καταθέτω ως μαρτυρία κι όποιος μου αρχίσει τα κορεκτιλίκια θα φάει δρόμο. Δεν πληρώνω εγώ ίντερνετ για τα κέφια σας.

 

oparlapipas.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Εγω κυνηγος δεν ειμαι αλλα προσφατα αγορασα επαναλειπτικη καραμπινα γιατι δσε λιγο καιρο θα αρχισει η περιοδος κυνηγιου ισλαμοπιθηκων καινουργιο ειδος για κυνηγι οποτε αχρειαστη θα μου ειναι στο νεο σπορ που θα αρχισω

  2. Ακουω τοσες μερες για το δηθεν επιπεδο που εχουν οι συριοι εναντι των αλλων που ερχονται….και ειλικρινα μου ερχεται να ουρλιαξω τοσο καιρο…οι συριοι ειναι το ιδιο γυφτοι με τους υπολοιπους αραβες μουσουλμανους,δεν διαφερουν σε τιποτα!Ουτε την μορφωση που ακουγεται εχουν ουτε τιποτα παραπανω που να τους ξεχωριζει απο τους υπολοιπους!Ενα ματσο ισλαμοπιθικακια απανθρωπα ειναι και αυτοι!Δεν με νοιαζει πλεον αν θα με αποκαλεσουν ρατσιστη…εχει παγωσει το μεσα και το δικο μου,οπως και της γιατρου που αναφερει το παραπανω αρθρο!Λεει η γυναικα οτι δεν υπαρχει περιπτωση ενσωματωσης αυτων των ανθρωπων…ειλικρινα τωρα σε ποια χωρα πηγαν ολοι αυτοι,απο διαφορες μουσουλμανικες χωρες και ενσωματωθηκαν?Δεν βλεπετε τι γινεται στις αλλες χωρες,οπως η γαλλια αγγλια κτλ…υπαρχουν ολοκληρες πολεις που οι κατοικοι τους εδω και χρονια δεν τολμουν οι ανθρωποι να βγαλουν ουτε το κεφαλι τους απο το παραθυρο!!!Εχθες το βραδυ στον πειραια πλακωθηκαν στο ξυλο συριοι με αφγανους γιατι λεει μαλωσαν τα παιδακια που επαιζαν!!!Και αφου μαλωσαν τα παιδακια ειπαν δεν πλακωνομαστε και εμεις για να μας περασει η ωρα?!Εχουμε να κανουμε με ανθρωπους των σπηλαιων…Το να τους αποκαλεσω ζωα,θα ειναι υβρις προς τα ζωα!!! ΥΣ: Ειλικρινα παλαιοτερα ημουν ενας ρομαντικος ανθρωπος που πιστευα οτι ολοι οι ανθρωποι ειμαστε το ιδιο και οτι ειμαστε ολοι ισοι…και ολα αυτα που πρεπει να πιστευει ενας ανθρωπος με αξιες και αρχες….Τωρα ποια ομως ξυπνησα,για την ακριβεια με ξυπνησαν αυτοι…και ναι τωρα ποια δεν πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι ειμαστε το ιδιο…και δεν εχει καθολου να κανει αν ο αλλος ειναι μορφωμενος η οχι…ειναι καθαρα θεμα γονιδιων!!Και ναι τωρα ποια δεν πιστευω ουτε οτι ολοι οι ανθρωποι, δηθεν εχουμε κοινη καταγωγη!!Ανοιξτε τα ματια σας και θα το δειτε και εσεις!

  3. Μια φίλη μου τα έφτιαξε με Σύριο λαθρομετανάστη πρόσφατα και της έβγαλε γυμνές φωτογραφίες στο Internet έκανε πλαστά διαβατήρια και έφυγε για Γερμανία.
    Στον δρόμο που έφευγε της πήρε και το μηχανάκι.

    1. αυτό που πάνε και τα φτιάχνουν με λαθραίους χωρίς καμμία επιφύλαξη δεν το καταλαβαίνω, τους πουλάνε την παραμύθα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λένε οι άλλοι αλλλά ότι είναι καλοί άνθρωποι και ότι το Ισλάμ είναι αγάπη.

    2. Πολλές το έχουν πάθει αυτό φίλε Γιαννάκη. Οι λαθρό πουλάνε έρωτες σε απελπισμένες γυναίκες για να πάρουν χρήμα και χαρτιά και μετά γίνονται καπνός και πάνε για άλλες… Πολλές την έχουν πατήσει έτσι παγκοσμίως.

  4. Πάντως δεν έχω δει πιο κακούς ανθρώπους στη κυριολεξία…και το χειρότερο είναι πως μισούν τους άλλους ανθρώπους…τραγικό!!!

  5. ας τα διαβασουν αυτα οι ..αλληλεγυοι…θα μας φανε ζωντανους αυτοι, ο θεος να βαλει το χερι του

  6. Ποιος όρκος του Ιπποκράτη που αν δεν έχεις φράγκα και δεν δώσεις φακελάκι σε πετάνε στην κυριολεξία σαν το σκυλί ή σου δίνουν όλα τα τοξικά φάρμακα και όχι εναλλακτικές θεραπείες που δίνουν σε πλούσιους, για να πας στα θυμαράκια μια ώρα αρχύτερα. Ενώ οι αλλοδαποί όλα τζάμπα. Αν δεν της αρέσει αυτό που κάνει να φύγει απο την ΜΚΟ και να ασκήσει το επάγγελμα της κάπου που θα την σέβονται. Αυτή τουλάχιστον το επέλεξε, εμείς δεν επιλέξαμε να φάμε στην μάπα κανέναν εισβολέα, μας το επέβαλλαν.

  7. που ειστε εσεις οι φιλανθρωποι κι συριζοφιλοι ????παρτετους στα σπιτια σας κι θα εχετε το ευχαριστω τους απλοχερα !!! καλοι ανθρωποι που τους αγαπατε φατε τωρα καλα !!!

  8. Γιατί παραπονιέσαι κυρία μου.
    Μόνη σου έκανες την επιλογή δεν σε πίεσε κανείς να πας εκεί.
    Αλλά είχατε μάθει όλοι εσείς των ΜΚΟ σε ταξιδάκια αναψυχής σε διάφορες χώρες
    με έξοδα του Ευρωπαικού λαού,όπου δίνατε κανένα σιροπάκι σε κανένα μαύρο ή μελαχρινό παιδάκι και περνάγατε όλοι καλά.

    Τώρα που είδατε τα ζόρια αρχίσατε να κλωτσάτε.

  9. Να σταματησεις να βοηθας αυτα τα ΖΩΑ τοτε και να βρεις την ψυχικη σου ηρεμια.
    Γιατι αυτο ακριβως ειναι.ΖΩΑ.

  10. Αν δεν ήσασταν τόσο δουλοπρεπείς ή κομπλεξικοί με κατά φαντασίαν ενοχές που σας εμφύσησαν, δεν θα τολμούσαν να σας φερθούν έτσι. Θα είχατε καταλάβει προ πολλού, ότι σας δουλεύουν μπροστά στα μάτια σας, σπάζοντας πλάκα, με αυτό που έρχεται, που θα είναι φοβερό, θα αφορά όλη την Ευρώπη, και θα προέλθει…από τους ευεργετηθέντες “πρόσφυγες ειδικού σκοπού”

  11. οι εθνοπροδοτικες κυβερνησεις φροντισαν ακριβως μετα την χουντα να δεχονται σε ολες τις στρατιωτικες σχολες…τα λικνα που γαλουχουνται δηλαδη αξιωματικοι και υπαξιωματικοι και αποτελουν την ιεραρχια…

    φροντισαν να εκπαιδευονται στελεχη αλλων χωρων οπως…
    συρια
    αλβανια
    ρουμανια
    βουλγαρια
    αρμενια
    γεωργια
    λιβανο
    μαροκο
    λιβυη
    αιθιοπια
    κονγκο
    δημοκρατια αφρικης
    σερβια
    μαυροβουνιο

    οπως καταλαβαινετε ολες αυτες οι χωρες με εξαιρεση κανα δυο ειναι τερμα υποαναπτυκτες..και ολες οι αλλες εχουν καταλαβει τι ειμαστε οι ελληνες αφου φοιτησαν μεσα στα στρατιωτικα ιδρυματα…
    με τους ομοεθνεις τους που δεν φοραγαν στολη και ηταν στην ελλαδα δεν ειχαν καμια διαφορα…και πολλες φορες τους μπαγλαρωναν η τρωγαν ξυλο

    και ρεζιλευαν την στολη αυτων των σχολων με το ελληνικο εθνοσημο που υποχρεουνται να φοραν οσο φοιτουν….
    ρεζιλη πραγματικο στην κοινωνια…μαυρο με ελληνικη στρατιωτικη στολη να μιλαν σε αλλη γλωσσα με συριους και τετοια…οι αθηναιοι τα ξερουν καλα.

    αλλα οι αθηναιοι δεν τους νοιαζει αν καιγεται ο διπλανος αυτα θα δουν?

  12. Οι λεγομενοι γιατροι του κοσμου δεν μας εχουν πει ακομη πως βιοπορουν τα μελη τους. Ειναι κατα βαση μια ανθελληνικη ρατσιστικη οργανωση που δεν εχει κανενα προβλημα να βλεπει Ε3λληνες να πεθαινουν αβοηθητοι. Αυτοι εχουν κολλημα με το χρωμα του δερματος. Βοηθανε μονο τους μελαμψους. Αλλα πολυ χρημα στις τσεπες τους και απιστευτη η προβολη τους απο την κυβερνηση και τα μεσα. Μια ρατσιστικη οργανωση που παριστανει τους ανθρωπιστες ψυχοπονιαρηδες. Γιατροι μονο για τους ξενους και οι Ελληνες ας πεθανουν. Και υποτιθεται οτι ειναι Ελληνες ..

  13. εσύ κύριε ή κυρία που έγραψες σ΄ αυτήν εδώ την σελίδα το σχόλιό σου κάτω από το παραπάνω άρθρο στις 11.12΄π.μ., που ξέρεις ότι η παραπάνω γιατρός είναι “φιλάνθρωπη αριστερή”? Αλλά και όσοι άλλοι την ειρωνεύεσθε, δεν ξέρετε ότι σαν γιατρός έχει δώσει όρκο στον Ιπποκράτη να βοηθάει όλους όσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας?
    Το καθήκον της έκανε σαν γιατρός -σε ΖΩΑ βέβαια δεν λέω κάτι διαφορετικό από όλους εσάς- και αγανακτισμένη τα καταγγέλει.
    Πρέπει να την χλευάζουμε γι΄ αυτό?
    Σαν δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ!!!!!
    Ηλίθιοι, έ ηλίθιοι!!!!!!!!!

    1. ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΗΛΙΘΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ή ΧΩΡΑ ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ

    2. Με κατι τετοιες προοδευτικες σαν εσενα φτασαμε εδω. . .

      Δεν θα επρεπε να εχεις ουτε δικαιωμα ψηφου !

    3. Ο όρκος του ιπποκράτη,λέει να βοηθάς ΟΣΟΥΣ έχουν ανάγκη,δεν λέει να αγνοείς κάποιον,να εθελοτυφλείς 6 χρόνια και να τον αφήνεις αβοήθητο επειδή δεν έχει την σωστή εθνικότητα ή επειδή δεν είναι ”σύριος πρόσφυγας”.Γι’αυτό της τα ψάλλουν,δικαιολογημένα,μερικοί,επειδή όλοι αυτοί οι πονόψυχοι γιατροί των ΜΚΟ και λοιπών οργανώσεων τόσα χρόνια σφύριζαν αδιάφορα για τους έλληνες.Τώρα όμως τους έπιασε ο πόνος επειδή ”ωωω οι καημένοι οι πρόσφυγες” (μπου χουυυ),αυτό δεν λέγεται ανθρωπιά,παλιανθρωπιά λέγεται.Και ξέρουμε πόσα τσεπώνουν όλοι αυτοί οι αλληλέγγυοι γιατροί,γι’αυτό μην λες σε εμάς να ντρεπόμαστε,αυτοί πρέπει να ντρέπονται για την αδιαφορία τους.

    4. το ξέρεις ότι ο Ιπποκράτης είχε αρνηθεί να παρέχει ιατρική υπηρεσία στους Πέρσες όταν τού το ζήτησε ο σατράπης από απέναντι και απάντησε ότι δεν μπορεί να πάει να κάνει καλά τους εχθρούς των Ελλήνων;;;; υπάρχεις στις επιστολές τού Ιπποκράτους.

  14. Πριν λίγο καιρό λέγανε στα κανάλια πως οι δυστυχισμένοι πρόσφυγες της Ειδομένης κρύωναν τόσο πολύ που καίγανε τα ίδια τους τα ρούχα στις φωτιές για να ζεσταθούν. Το έλεγαν για να τους λυπηθούμε. Και σας ρωτάω: Ποια ρούχα καίγανε; Τα ρούχα που τους πάνε οι αλληλέγγυοι Έλληνες φυσικά. Δεν έχουν καθόλου σεβασμό.

  15. Αυτό το πολιτισμό θέλουν να εισάγουν στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που οι πρόγονοι μας εδώ και χιλιάδες χρόνια δεν κάνανε με αυτούς και πάντα είχαν πόλεμο μαζί τους. Οι πρόγονοι μας πολέμησαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι, και τώρα οι έξυπνοι αριστεροί μας επιβάλουν να ζήσουμε μαζί τους “ειρηνικά” με το έτσι θέλω. Αυτό δεν έγινε ποτέ στην ιστορία και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει. Είναι προσβολή στην ιστορία και στους προγόνους μας.

  16. ΤΑΙΣΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ

  17. Δεν μας χέζεις μωρή πονόψυχη,που σε χρυσοπληρώνουμε χωρίς να το θέλουμε κιόλας.Κάτσε εκεί,σκάσε,ξεσκάτιζε τους και πάρ’τους και στο σπίτι σου,δεν μας νοιάζει αν έχεις ”παγώσει”.Πού ήσουν,7 χρόνια τώρα,που πείναγαν οι συνέλληνες σου να τους βοηθήσεις?Φάε σκατά τώρα,αλληλέγγυα.

    1. Ετσι ειναι.ΜΚΟ και “γιατροι του κοσμου” και τριχες κατσαρες.Αμα θες να προσφερεις φιλανθρωπια πηγαινε πρωτα να δεις ολους τους φτωχους και ανασφαλιστους Ελληνες και μετα βλεπουμε για το καθε λαθροσκουπιδι που μπηκε εδω.Αλλα στις ΜΚΟ και στους “Γιατρους του κοσμου” συνηθως πανε ατομα με θολοκουλτουριαρικη αριστερη ιδεολογια και το να προσφερουν πρωτα στους Ελληνες τους ακουγεται φασιστικο.

      1. Στα λόγια μου έρχεσαι.ΜΚΟ,γιατροί του κόσμου,εκτός της ελλάδος,action-μπακογιανaid τόσα χρόνια ήταν άφαντοι.Τώρα ξαφνικά τους έπιασε η πονοψυχιά τους,που είδαν τα ”προσφυγόπουλα”?Τόσα χρόνια που υπέφεραν έλληνες και μερικοί δεν είχαν λεφτά ούτε για μια ρημαδιασμένη εξέταση,φαίνεται πως δεν τους ένοιαζε,εκεί δεν ήταν πονόψυχοι.Η κυρία που το καταγγέλει όλα αυτά,έχει προσφέρει ποτέ της δωρεάν φάρμακα ή εξετάσεις σε άπορο έλληνα?Την ξέρουμε ήδη την απάντηση.Πας σε δημόσιο νοσοκομείο για κάτι,σε εξετάζουν και φεύγεις,αν έχεις να πληρώσεις βέβαια.Πάει ο ιρανός που τον πονάει ο κώλος του και παίρνει δωμάτιο για μια εβδομάδα,δωρεάν.Ποιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη?Σωστά αυτά που λέει αλλά τι θέλει τώρα,την συμπόνοια αυτών που δεν βοήθησε ποτέ?

  18. Στο Νοσοκομείο Κιλκίς να δεις “Ομορφιές”. Χ…ουν όπου βρουν, πλένουν το μ…ί τους με πλαστικά ποτήρια και τα πετούν κάτω. Οι νοσοκόμες στην παιδιατρική τρέμουν για τα παιδιά τους, για τα οποία αδιαφορούν παντελώς (δεν σηκώνουν τα κάγκελα στα κρεβατάκια, δεν τους φορούν παπούτσια…). Όλοι οι πολίτες, άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, έστειλαν και στέλνουν ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και αυτές οι μουλάρες επιλέγουν και ξυνίζουν τα μούτρα τους. Ξέρουν όμως να αποτριχώνουν το μ…ί τους και να βάφουν τα νύχια τους. Μητέρα του Κιλκίς με το παιδί της πήγε στο Νοσοκομείο και βλέποντας ένα προσφυγόπουλο ξυπόλυτο, έβγαλε τα παπούτσια του παιδιού της και του τα έδωσε. Η ελληνίδα πήρε με ποδονάρια το παιδί της και την επόμενη στιγμή, αφού έφυγε, οι νοσοκόμες βρήκαν τα παπούτσια στα σκουπίδια!!!!
    Καλώς τους δεχτήκαμε τους γύφτουλες (που οι δικοί μας είναι πιο πολιτισμένοι)

  19. Παντως πρεπει να παραδεχτουμε ολοι οτι λεει την αληθεια.
    Την τιμα αυτο.
    Οχι σαν καποιους αλλους που συνεχιζουν την προπαγανδα!

  20. Προσφατως ειχαν βγαλει ανακοινωση οι μκο να μην πηγαινει ο κοσμος μονος του βοηθεια στους τζιχαντιστες που εφερε ο τσιπρας αλλα να την δινουν σε αυτους. Πρωτον γιατι οποιος παει μονος του να τους βοηθησει πεφτει θυμα κλοπης οπως εχουμε δει σε βιντεο και δευτερον να μην μαθει ο κοσμος για τι ατομα προκειται. Βλεπεις στο βλεμα τους ενα μισος , εναν φανατισμο θεωρωντας ολους απιστους και εχθρους τους. Παρτακηδες ειναι. Τελος η λεγομενη ξενοφοβια ειναι ενα φυσιολογικο και δικαιο συναισθημα που νοιωθουν οι φυσιολογικοι ανθρωποι βλεποντας τους εκατονταδες αθωους νεκρους στην ευρωπη απο τους δολοφονους που υποστηριζει ο συριζα. Μετα απο αυτα ειναι να μην εισαι ισλαμοφοβος , αφου οι τυποι ειναι φονιαδες και τρομοκρατες.

  21. Έτσι, αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.

    Και να βάλω ένα σιγουράκι στοίχημα: καμιά απο τις οξυζεναρισμένες μαρκουτσοφόρες life-style-experts Μάρθες “Κλάψτε-μαζί-μας-για-τους-αγνούς-και-άδολους-μετανάστες” Βούρτσες της βδελυρής ελληνικής τηλεόρασης δεν θα την ψάξει να της πάρει συνέντευξη.

    Ω, εποχή, μου θυμίζεις τον Καίσαρα, κι οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν…

  22. δεν περίμενε η φιλάνθρωπος αριστερή να δει τέτοια πράγματα, είναι γνωστό ότι οι τριτοκοσμικοί ισλαμιστές είναι μορφωμένοι, ευγενικοί και συνεννοήσιμοι!!! τσακίστε τους ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ σε κάθε γειτονιά.

    αλλά θα συνεχίσει να βοηθάει…δεν πειράζει έχω άλλα 5 παιδιά!!! μουάχαχαχα

  23. ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να πουν την αλήθεια!

Comments are closed.