ΑΙΣΧΟΣ!! ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ στοΣΥΝΤΑΓΜΑ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ!

Κοινοποίηση:
metro_19-1

Ελεγκτές στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα κάνοντας έλεγχο σε 30 περίπου άτομα που εξέρχονταν από το τραίνο, εντόπισαν δύο Έλληνες και 3 Πακιστανούς που δεν…είχαν πληρώσει εισιτήριο στο ΜΕΤΡΟ. Τους είχαν βάλει στην άκρη και ανέμεναν περιπολικό για να συλλάβει τους… Έλληνες!!!
“Συλλάβετε και τους αλλοδαπούς”, υπεδείκνυε ο κόσμος στους ελεγκτές!
Ποια ήταν η απάντησή τους; “Έχουμε άνωθεν εντολή να αφήνουμε ελεύθερους τους Πακιστανούς”!
Και τελικά συνέλαβαν τους δύο Έλληνες, τους οποίους προσήγαγαν, ενώ άφησαν ελεύθερους τους δυο Πακιστανούς!!!
Έχουν, όπως είπαν, εντολή από την προϊσταμένη τους αρχή!
Δηλαδή από το Υπουργείο Μεταφορών τούς εντέλουν να συλλαμβάνουν τους Έλληνες αλλά να αφήνουν ελεύθερους τους αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες που δεν έχουν εισιτήριο;
Διωγμός των Ελλήνων μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από την Πολιτεία!
Είσαι Έλληνας και δεν έχεις εκδώσει εισιτήριο; Συλλαμβάνεσαι και αν αντισταθείς μπορεί και να χάσεις τη ζωή σου, όπως ο 19χρονος.
Είσαι Πακιστανός ή άλλος λαθρομετανάστης; Περνάς ελεύθερα!!!
mediamuse.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ.

  2. εχει δει κανεις….να ακυρωνει εισητηριο κανενας απο δαυτους? εγω ΠΟΤΕ!!! αφου ξερουν οτι δεν θα τους κανουν τιποτα…. εγω ειμαι απλα ο ΜΑΛΑΚΑΣ! που πληρωνω

  3. άτσα ο ελληνας και χωρις εισιτηριο… ετσι για να μη λετε οτι μονον οι πακιστανοι ειναι εγκληματίαι

    1. Οι πακιστανοί και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες,εκτός από το μην ακυρώνουν ποτέ εισιτήριο,σκοτώνουν,βιάζουν,κλέβουν κ.τ.λ.Τώρα πως γίνεται να εξισώνεται η μη ακύρωση ενός εισιτηρίου από έναν Έλληνα,με την απόπειρα δολοφονίας ενός κοριτσιού στην Πάρο,μόνο ένα σάπιο κουκούτσι(γιατί μυαλό δεν το λες),σαν το δικό σου,μπορεί να το εξισώσει…
      Υ.Γ. Όταν σταματήσεις απλά να μισείς τον Έλληνα,τότε το κουκούτσι σου μπορεί και να φυτρώσει!

  4. Ρε κοιμησμενοι Ελληνες, οι “ελεγκτες” ειναι ιδιωτες (δλδ υπαλληλισκοι ιδιωτικης εταιριας).
    Τι παει να πει συλλαμβανουν οι ελεγκτες;;;;;;
    Ποσο κοιμησμενοι ειστε επιτελους;;
    μαθετε τη νομολογια και τις υφισταμενες διαταξεις που ισχυουν να νιωσετε επιτελους!!!
    Συλληψεις κανουν ΜΟΝΟ οι:
    1. αστυνομικα οργανα (υποχρεωση)
    2. οργανα λιμενικου σωματος (υποχρεωση)
    3. στρατονομικα οργανα (υποχρεωση)
    4. οργανα στρατιωτικων αρχων (λοιποι στρατιωτικοι δλδ) (σε περιοδους πολεμου, εκτακτων αναγκων κλπ) (υποχρεωση)
    5. καθε πολιτης (δικαιωμα) που αντιλαμβανεται αυτοφωρο αδηκιμα.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. Δεν βρέθηκε ένας Ελληνας να δώσει δυο …μπουκέτα στα γιουσουφακια ;

  6. Γελάω με κάτι ελεγκτές,του δημοτικού.που μπαίνουν με μέσο,και το παίζουν αστυφύλακες…εξουσιάζουν τα δρομολόγια της συμφοράς και “ψαρώνουν¨τον κόσμο….παντού τελικά κυριαρχούν τα καλάμια….ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι…μη τα ισοπεδώνουμε όλα!!
    Χρυσή Αυγή να καθαρίσει ο τόπος και πρώτη η Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

  7. ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ? Κ ΟΤΑΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΝΗ 650 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Κ 350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ? ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ ΚΛΕΙΣΜΑ ΤΖΑΤΖΙΚΑΤΟ ΜΙΠΩΣ Κ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ

  8. Το ότι προωθείται ο λαθροεποικισμός στην Ελλάδα είναι γνωστό.Ένα από τα μέσα προώθησης είναι η εκτεταμένη νομική ασυλία που παρέχεται στους λαθρομετανάστες.Είμαστε υπό κατοχή και πραγματοποιείται αλλαγή πληθυσμού στην χώρα.

  9. Είναι ρατσιστικό να συλλαβές πακιστανους. Οι άνθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι και έχουν ανάγκη πάσης βοήθειας. Το κράτος πρέπει να μεριμνήσει να ανοίξει ταμείο να τους πληρώνει επιδόματα και στέγαση.
    Είναι έγκλημα να δουλεύουν οι πρόσφυγες μετανάστες, οι κακόμοιροι ταξίδεψαν τόσο μακριά να έρθουν στην καινούργια τους πατρίδα. Την επόμενη φορά όταν τους δεις στο μετρό σήκω και πρόσφερε την θέση σου, και ζητά συγγνώμη που είσαι ρατσιστής.
    Η Ελλάδα ανήκει στους πακιστανους. Ζητώ η πολυπολιτισμός. Ζητώ τα καρότα.

  10. Τής μάνας σας κωλοπαιδαράδες ανθέλληνες…

  11. αν και ψηφισα Χ.Α. εγω δεν πιστευω αυτη την ειδηση, δε νομιζω οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο παρανοιας.

  12. Δεν πειράζει σύριζα δεν θέλουν οι δήθεν μ@@@κες Έλληνες αντιρατσιστές και δημοκράτες;”η χρυσή αυγή είναι βία δεν τους θέλω”άκουγα έναν μ@@@κα νεοέλληνα να λέει.με τις υγείες σας και το χειμώνα.που θα σφίξουν τα κρύα πάρτε τους σπίτι σας να τρώτε “καροτόσουπα”.

    1. Οταν σφιξουν τα κρυα και μπουν σπιτι σου να δω τι θα λες τοτε… Θα ειναι αργα ομως για δακρυα Στελλα τοτε…

  13. Εκπαιδευομαι σκληρά τα τελευταία χρόνια για να βρεθώ στην ίδια θέση των επιβατών. Αν αποφασίσουν να κρατήσουν μόνο εμένα είμαι σιγουροεκεί ότι ο ελεγκτής θα μετανιώσει οικτρά την ώρα και την στιγμή για την επιλογή του.
    Πλέον δεν υπάρχει λογική και δεν θα σκυψω κεφάλι.

  14. ρε παιδιά μή λέμε συνέχεια τα ίδια.

    λες ευγενικά στον ελεγκτή ότι δεν δέχεσαι έλεγχο χωρίς την παρουσία αστυνομικού οργάνου και απλά αδιαφορείς σε ότι άλλο σου πει.

    ποτέ δεν σε ακουμπάνε. δεν μπορεί να σε “συλλάβει” μη αστυνομικός. είναι παράνομη προσωποκράτηση. αν κάνει να σου κλείσει το δρόμο τού λες ότι πρόκειται για παράνομη προσωποκράτηση και ότι θα του κάνεις μήνυση.

    μην χέζεστε με τους ελεγκτες και ποτέ μην δείχνετε τις ταυτότητές σας σε ιδιώτες όπως είναι οι ελεγκτές.

    μια φορά συνέχισε ένας ελεγκτής μετά το σκηνικό να με κυττάει και τού λέω “τί με κυττάς έτσι;”, μετά με είπε μαλακιστήρι και τον ανέβασα στην Ομόνοια επάνω να βρούμε αστυνομικό να του κάνω μήνυση, έτρεμε ολόκληρος και οι άλλοι ελεγκτες κάνανε τουμπεκί και λέγανε ότι δεν έχει αστυνομικό στην Ομόνοια, μετά τού έλεγα να έρθει έξω να πάμε να βρούμε αστυνομικό και κόντευε να κλαψει.

  15. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΕΧΤΕΣ.ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ;ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ.

  16. Ελπίζω μόνον οι 2 συλληφθέντες να είναι ψηφοφόροι του λαθρομημονιακού τόξου και να νιώσουν στην δικιά τους τσέπη την εφαρμογή της ελλαδικής ισονομίας ισοπολιτείας του νεοραγιαδιστάν του 2015…

Comments are closed.