Έχεις δει πορνό στο ίντερνετ μέσα στο 2015; Ωραία, δες τί πρόκειται να σου συμβεί…

Κοινοποίηση:
porno-internet

Μια… ιντερνετική βόμβα έρχεται να ρίξει… γνωστός blogger από τις ΗΠΑ!

Σύμφωνα με αυτόν, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Independent, όσοι παρακολούθησαν πορνό online μέσα στο 2015 θα… εκτεθούν δημοσίως. Κι αυτό γιατί σύντομα το browsing ιστορικό τους αλλά και το ονοματεπώνυμό τους θα δημοσιοποιηθούν στο ίντερνετ!

Ο Brett Thomas λοιπόν, που εκτός από blogger εργάζεται και ως προγραμματιστής, αναφέρει πως ότι έχεις δει σε ροζ ταινίες μέσα στο έτος που διανύουμε σύντομα θα είναι διαθέσιμο, με το ονοματεπώνυμό σου… attached! Και για να τεκμηριώσει την άποψή του φέρνει ως παράδειγμα αυτό που συνέβη το 2014, με τα ονόματα πάνω από 13.000 χρηστών κυρίως Xbox και Playstation, οι οποίοι έπεσαν θύματα hackers και δημοσιοποιήθηκε όχι μόνο η ταυτότητά τους αλλά και ο τραπεζικός λογαριασμός που χρησιμοποιούσαν για online αγορές!

Το νου σας λοιπόν!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Πολύ καλό άρθρο για τον ιντερνετικό ιο, το είδα και στο lang 8, τον γνωστό ιστοχώρο όπου μαθαίνεις δωρεάν ξένες γλώσσες και μπαίνει καθημερινά πολύς κόσμος.
  Συνεχίστε την ωραία προσπάθεια.

 2. ρε σεις..ακουγονται φημες οτι μερικους τους πηραν και φωτο απ τη καμερα του λαπ τοπ την ωρα που ειχαν το χερι τους στο βρακι τους..καηκατε μ@λ@κες…σας βλεπω με φορο σπερματος το 2016…θα εχουμε πλεονασμα…

 3. βλαχο την πατησαμε!
  θα μας εχουν πρωτους στη λιστα!
  μας κατεστρεψες με τα μπουτια και τα ξωβυζα!

 4. ΧΟ ΧΟ ΧΟ !!! Δεν θα χωρέσουν σε σερβερ τα ονόματα .
  Καλυτέρα να βάλει αυτούς που δεν έχουν δη αν βέβαια υπάρχει κάποιος .

Comments are closed.