ΨΕΥΤΕΣ !!! Δεν αφήνουν τους συγγενείς να δουν τους νεκρούς ενώ ο Ε.Ο.Δ.Υ. ποτέ δεν το απαγόρευσε !!! Στο κόλπο και τα γραφεία τελετών !! Ετοιμαστείτε τώρα για τσουνάμι αγωγών !! Και θα ψάξουμε και αν έχει τελεστεί και το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης !!

Κοινοποίηση:
IMG_3704

Σε όλη την περίοδο της ψευδοπανδημίας εξαπατούν τον κόσμο.

Τον εξαπατούν, τον εξαπατούν, τον εξαπατούν.

Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και το τεράστιο ψέμα των νοσοκομείων ότι οι συγγενείς των νεκρών που πέθαναν με/από covid δήθεν δεν μπορούν να τους δουν.

Το ψέμα αυτό φυσικά έχει εξήγηση.

Αφενός, πρέπει να μην υπάρχει ούτε μία εξαίρεση στην εικόνα του φονικού ιού που σκοτώνει και μετά θάνατον.

Αφετέρου, “δεν πρέπει” οι συγγενείς να δουν τους νεκρούς τους και σε τι κατάσταση είναι, γιατί αν τους δουν π.χ. τουμπανιασμένους από την ασιτία ή με σημάδια από τα δεσίματα ή άλλες παραμορφώσεις που θα υποψίαζαν και τους ανυποψίαστους ότι κάτι δεν πήγε καλά στη νοσηλεία του ανθρώπου τους.

Έτσι, μόλις πεθαίνει ο άνθρωπος εξαφανίζεται από τους συγγενείς, στους οποίους τα νοσοκομεία και μετά τα γραφεία τελετών τους πουλάνε το παραμύθι ότι σύμφωνα με το “πρωτόκολλο” του Ε.Ο.Δ.Υ. δήθεν απαγορεύεται να τον δουν.

Ετοιμαστείτε τώρα τα νοσοκομεία να δεχθείτε καταιγίδα αγωγών από τους συγγενείς των νεκρών που δεν τους επιτρέψατε να αποχαιρετίσουν τους νεκρούς τους.

Γιατί ο Ε.Ο.Δ.Υ., και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης για Λοιμώδη Νοσήματα από την αρχή της ψευδοπανδημίας, τόσο στος οδηγίες του Απριλίου 2020 όσο και σε αυτές του Φεβρουαρίου 2021, ρητά επιτρέπει στους συγγενείς να δουν τους νεκρούς:

IMG_3704

Η οικογένεια αν επιθυμεί, μπορεί να δει τον νεκρό” !!!!!!

Απλά, προσθέτει ότι αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να τον αγγίξει ή και να τον ασπαστεί, τηρώντας κάθε φορά τις βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένης της υγιεινής των χεριών”.

Ψεύτες !!!

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Πάρα πολλοί συγγενείς των νεκρών αυτών έχουν καταγγείλει ότι διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποί τους είναι πεταμένοι γυμνοί μέσα στις σακούλες στα φέρετρα. Τα γραφεία τελετών ισχυρίζονται ότι δήθεν απαγορεύεται να αγγίξουν τις σορούς.

Τεράστιο ψέμα και αυτό !!!

Ο Ε.Ο.Δ.Υ. στις ίδιες οδηγίες:

“Το προσωπικό που θα φροντίσει τον νεκρό (π.χ. λούσιμο, χτένισμα, ξύρισμα κ.λπ)…” !!!

Όχι αν και εφόσον:

“Που ΘΑ φροντίσει τον νεκρό” !!!

Απλά και εδώ γίνεται αναφορά στις προφυλάξεις.

Οπότε, ας είναι έτοιμα και τα γραφεία τελετών για αντίστοιχες αγωγές !!

Και δεν έχουμε ακόμα τελειώσει με την αθλιότητα της διαχείρισης των νεκρών αυτών…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κοπρόσκυλα, που ανεχτήκαμε όλες αυτές τις γελοιότητες!!!

Comments are closed.