ΦΥΣΙΚΑ… ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ SITE NIKOSANTONIADIS.TV … ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_42

Δεν έχουν άλλο τρόπο να με αντιμετωπίσουν και το δείχνουν. Κάθε μέρα.

Από τα ξημερώματα, κάπου μετά τις 3, το site nikosantoniadis.tv δεν λειτουργεί. Βλέπετε, με μοναδική πλέον πηγή εσόδων αυτής της οικογένειας  τις συνδρομές και τις δωρεές των ανθρώπων που με ακολουθούν και παρακολουθούν αυτή εδώ τη νομική δράση κατά της απάτης, τα περιθώρια είναι γενικώς στενά. Ακόμα και στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού αντιμετωπίσαμε τεράστιες δυσκολίες και μόλις στις 25 Φεβρουαρίου μας άνοιξε λογαριασμό η Τράπεζα Πειραιώς, με την Eurobank π.χ. να παίζουμε επί μήνες “κρυφτό” (…ακόμη περιμένουμε να μας κλείσουν ραντεβού), και αφού προηγουμένως έπρεπε να αναβληθεί για πρώτη φορά η δίκη του αιώνα και να αρχίσει να ξεκαθαρίζει η εικόνα, με το αφήγημα του “εξαιρετικά επικίνδυνου” δικηγόρου που “παρασύρει ανθρώπους στο θάνατο” να δέχεται το ισχυρότερο μέχρι εκείνη την ώρα πλήγμα.

Μέχρι τότε (25 Φεβρουαρίου), οι συνδρομές και οι δωρεές κατατίθεντο στον προσωπικό κοινό λογαριασμό μας. Και ευτυχώς που υπήρχε και ο κοινός αυτός λογαριασμός, αφού με συνδικαιούχο την Μαριάννα, η οποία υποχρεωτικά έπρεπε να είναι η ιδιοκτήτρια της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας (Ι.Κ.Ε.) στην οποία ανήκει το site με το συνδρομητικό κανάλι (εγώ ως δικηγόρος που δεν νομιμοποιούμαι να έχω διαχειριστική/εμπορική ιδιότητα), έναντι της φορολογικής αρχής ήμασταν τυπικά εντάξει. Απλά τα χρήματα που κατατίθεντο στον λογαριασμό αυτό ως συνδρομές και δωρεές προς το “κανάλι” (δηλαδή την Ι.Κ.Ε. στην οποία αυτό ανήκει), συνιστούσαν οφειλή της Μαριάννας προς την Ι.Κ.Ε.

Άλλωστε, μη ξεχνάτε ότι η Ι.Κ.Ε. αυτή ελέγχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από την Α.Α.Δ.Ε. εδώ στο χώρο της, με παρουσία εισαγγελέα, οι οποίοι (ελεγκτές και εισαγγελέας) τα βρήκαν φυσικά όλα απολύτως νόμιμα. Δεν πιστεύω να αμφιβάλλει κανείς ότι αν η φορολογική αυτή αρχή, η οποία ήλεγξε μία νεοϊδρυθείσα εταιρεία – “μωρό” στον μόλις …πέμπτο μήνα της λειτουργίας της (αυτό δηλαδή που ο λαός ονομάζει “παραγγελιά”), είχε βρει την ελάχιστη παρατυπία, τα συστημικά Μ.Μ.Ε., τα οποία μου πετούσαν τότε ήδη τόνους λάσπης με ασύλληπτα ψεύδη, θα είχαν οργιάσει με έστω ψήγματα αλήθειας . Το ίδιο ισχύει και με εμένα ατομικώς, αφού την ίδια ώρα που ελεγχόταν η Ι.Κ.Ε., η Α.Α.Δ.Ε, μου άνοιγε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς (και αυτόν της Eurobank βεβαίως).

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα έσοδα από τις συνδρομές και τις δωρεές δεν είναι καθαρά. Με δύο λόγια, τα 15 ευρώ που είναι η ετήσια συνδρομή, στην πραγματικότητα είναι 12,1 ευρώ, αν υπολογίσετε τον Φ.Π.Α. 24% στο ποσό αυτό, και μετά ούτε βεβαίως τα 12,1 ευρώ  είναι και αυτά καθαρά, αφού φορολογούνται με φόρο 22% (2,66 ευρώ), και επομένως μιλάμε για καθαρό ποσό 9,44 ευρώ. Ο Φ.Π.Α. πληρώνεται κάθε μήνα, ο δε φόρος εισοδήματος κάθε φορολογικού έτους κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Τώρα δηλαδή, μέσα στο μήνα, θα υποβληθεί η δήλωση για το 2021.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνονται πυρετώδεις επικοινωνίες και διεργασίες για την επαναφορά του site. Kαι όλα αυτά μέσα στην καρδιά της θυελλώδους αυτής περιόδου που έχουν πάρει φωτιά όλα τα μέτωπα. Πρέπει να αντιμετωπίσω και αυτό.

Μία λύση είναι να αγοράσουμε δικό μας server και να τον εγκαταστήσουμε εδώ στο χώρο της Ι.Κ.Ε.  Η αγορά ενός server όμως τέτοιου κοστίζει πάνω από 5.000 ευρώ. Εξετάζονται και άλλες λύσεις. Τι να κάνουμε όμως πρώτο και τι δεύτερο με τις συνδρομές και τις δωρεές; Και που ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές, γιατί αλλιώς τίποτα από όλα αυτά που κάνω δεν θα ήταν εφικτό, πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο που μόνο η προετοιμασία και ο χειρισμός της δικογραφίας της μήνυσης του αιώνα, η οποία φτάνει αυτές τις ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου, προϋποθέτουν κολοσσιαία για τα μέτρα μας έξοδα.

Αρκεί μόνο να υπολογίσει κανείς τα έξοδα για την εκτύπωση και φωτοτύπηση χιλιάδων σελίδων ή τα έξοδα μετακίνησης σημαντικού αριθμού μαρτύρων για την κατάθεσή τους στην ποινική αυτή διαδικασία -ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος με την περιφορά της δικογραφίας από πόλη σε πόλη και να μειώσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την καθυστέρηση αυτή. Και αυτά είναι μέρος μόνο των εξόδων.

Μη ξεχνάτε δε ότι οι συνδρομές και οι δωρεές είναι και το μοναδικό πλέον μέσο και για την επιβίωση αυτής της οικογένειας. Ρίσκαρα τα πάντα για τη μάχη αυτή, διακόπτοντας τη ροή των υποθέσεων προς το δικηγορικό γραφείο μου (να θυμίσω τη δημοσίευση που είχα κάνει για το παρελθόν μου, με το “κουίζ” που έκλεισε κάποια στόματα τότε για το παρελθόν αυτό, ώστε να πάρει μία ιδέα ο κόσμος  ποια ακριβώς δικηγορία διέκοψα), ενώ έχω πίσω μου μία οικογένεια, μία σύζυγο και -κυρίως- ένα 18χρονο παλικάρι, που η ζωή τους κρέμεται κυριολεκτικά από εμένα.

Μέχρι να δούμε μέσα στη μέρα τι θα γίνει με το site, τις εξελίξεις από το πεδίο της μάχης θα τις παρακολουθείτε εδώ, στο makeleio.gr, και στους λογαριασμούς στο facebook της Μαριάννας και του Δημήτρη, αν και νομίζω ότι το έχουν ήδη αποφασίσει να τους κλείσουν και αυτούς και ότι είναι θέμα χρόνου.

Την οικονομική ενίσχυσή σας (περισσότερο έτσι το βλέπετε, και σας ευχαριστώ για αυτό), με τις συνδρομές και τις δωρεές, μπορείτε να την δίνετε σε κάθε  περίπτωση (ούτως ή άλλως όπως και να ‘χει) απευθείας στον λογαριασμό της Ι.Κ.Ε. στην Τράπεζα Πειραιώς:

 

Screenshot_20

 

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα να καταθέτετε τα σχετικά ποσά κατ’ εξαίρεση και στον λογαριασμό στην Eurobank. Τα ποσά αυτά, όπως εξηγώ παραπάνω, στην πράξη ανήκουν στην Ι.Κ.Ε. και μεταφέρονται από την Μαριάννα στον λογαριασμό της Ι.Κ.Ε. στην Τράπεζα Πειραιώς:

 

Screenshot_22

 

Για ό,τι νεότερο σχετικά με το site θα σας ενημερώσω αμέσως.

ΔΕΝ υπάρχει αυτό που ζω.

ΟΛΑ μαζί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ένα μπλογκ και κάντε το μπακαπ κάθε μέρα και ανεβάστε τα βίντεο στο rumble, βάλτε και το όνομα του χώρου να δείχνει στο μπλογκ

  2. αυτές είναι ακριβές επιθέσεις αν προέρχονται από πολλές διευθύνσεις και θα σταματήσουν σύντομα, αν είναι λίγες οι διευθύνσεις να τις μπλοκάρετε να τελειώνετε

Comments are closed.