ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΦΑΝΑΤΙΚΗ”, ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ (…), ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ… Μ Ο Ν Ο ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ !! ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ !! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ, ΟΤΙ …ΑΠΈΤΡΕΨΑ, Ή ΚΑΙ …ΕΜΠΟΔΙΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ…

Κοινοποίηση:
ΣΑΚ

Τα βλέπετε…;

https://www.kathimerini.gr/politics/561393085/sakellaropoyloy-den-einai-syntagmatiko-dikaioma-i-arnisi/

Σκόπιμα παρέθεσα το link της φιλοκυβερνητικής Καθημερινής…

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ,
ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ “ΒΛΑΚΕΙΑ” ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ,
Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ :
“Η άρνηση εμβολιασμού ΔΕΝ υποστηρίζεται από το Σύνταγμα και η ΕΠΙΒΟΛΗ της υποχρέωσης εμβολιασμού πρέπει να είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ” !!
Εντάξει;
Συνεχίστε εσείς να ετοιμάζετε δικόγραφα για το ΣτΕ ,
όσο εγώ πλησιάζω στην 28η Ιουνίου…
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτό που λέει η “πρόεδρος” δεν ισχύει διότι
    Α)οι εμβολιασμενοι όπως λένε αυτοί δεν τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους.
    Β) οι εμβολισμενοι μεταδίδουν και αυτοί τον ιό , ίσως λιγότερο αλλά επειδή θα το περνάνε ελαφρά δεν θα φυλάγονται και θα έρχονται σε επαφή με περισσότερα άτομα.
    Γ) Γνωρίζουν για κάθε τύπο εμβολίου τι μη αναστρέψιμες παρενέργειες θα υπάρχουν σε βάθος χρόνου, πχ, αν είναι στείρωση, αν είναι καρκίνος κτλπ?
    Τότε θα πούνε φυσικά ότι δεν γνώριζαν ή ότι άλλαξαν τα δεδομένα, αλλά η ζημιά θα έχει γίνει.
    Επίσης οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην άμβλωση να Αφαιρέσουν μια ζωή, γιατί το σώμα είναι δικό τους!
    Με την λογική της προέδρου και οι καπνιστές θέτουν σε κίνδυνο εκτός απ’την ζωή τους και την ζωή των παθητικών καπνιστών, αλλά δεν απαγόρευσαν τα τσιγάρα ή να θεωρούν ανεύθυνους τους καπνιστές!
    Στην Αμερική όταν πρωτοξεκίνησε το κάπνισμα, βγαίνανε γιατροί και λέγαν ότι το κάπνισμα ήταν πολύ καλό για την υγεία!
    Ελπίζω μετά από χρόνια να μην λέμε ότι έγινε το ίδιο με τα συγκεκριμένα εμβόλια

  2. Θα τα ξεράσουν όλα οι “ειδικοί” στο δικαστήριο, δεν σώζονται με “αόρατους εχθρούς” και πράσινα άλογα. Σημαντικό να δώσουν γρήγορα στοιχεία για τα 💉οι διάολοι των φαρμακευτικών ώστε οι κανονικοί γιατροί και επιστήμονες να βοηθήσουν για αντιστροφή ,ει δυνατόν,των παρενεργειών.

  3. Κύριε Αντωνιάδη, η Π.Δ με την δήλωσή της, “Το Σύνταγμα κατά κανένα τρόπο δεν αναγνωρίζει σε κάποιον να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του άλλου και την υγεία του” άθελά της, υποστήριξε την αντισυνταγματικότητα των εμβολίων. Διότι επιβάλλοντας τον εμβολιασμό με πειραματικά σκευάσματα τα οποία έχουν παρουσιάσει αποδεδειγμένες παρενέργειες βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή του άλλου. Οπότε στην ουσία, η δήλωσή της επιβεβαιώνει την αντισυνταγματικότητα τέτοιων ενεργειών.

Comments are closed.