Τους δολοφονούν ζωντανούς, τους δολοφονούν και νεκρούς !!! ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΙΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΑΠΛΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΣΕ ΚΟΒΙΝΤ !!! Η οικογένεια, με εξώδικο την Δευτέρα το πρωί, το οποίο κοινοποιείται Εισαγγελία Πρωτοδικών και Αρείου Πάγου, απαιτεί το δήθεν μετά από ένα μήνα θετικό, και αφού εν τω μεταξύ βγήκε αρνητικό, αποτέλεσμα !!! Απαιτεί να τον κηδέψει ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!Η ψυχή του στοιχειώνει το νοσοκομείο !!!

Κοινοποίηση:
ΒΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΚΟΥΛΑ

Δεν έχει τέλος η φρίκη στα κολαστήρια και η αναλγησία των νοσοκομείων. Τους δολοφονούν ζωντανούς, τους δολοφονούν και νεκρούς.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ο Γιώργος Βιόπουλος είχε βρεθεί θετικός στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου με ένα αποτέλεσμα το οποίο αποδείξαμε ότι δεν ήταν 100% θετικό στον SARS-CoV-2.

IMG_3504

Στο Αγία Όλγα όπου μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε κατ’ αρχήν σε κλινική κόβιντ με το ψευδώς 100% θετικό αποτέλεσμα του Ιατρικού Κέντρου, απέτρεψα την διασωλήνωσή του τα ξημερώματα στις 3 πριν από αρκετές εβδομάδες, όταν πολύ απλά ζήτησα από τους γιατρούς του νοσοκομείου να αποδείξουν ότι η διασωλήνωση αυτή είναι ιατρικώς επιβεβλημένη και επομένως νομιμοποιημένη.

Δεν ήταν.

Γιατί δεν έγινε.

Στη συνέχεια, μετά από απαίτηση της οικογένειας, έγινε νέο τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό και ο Γιώργος Βιόπουλος μεταφέρθηκε σε απλή κλινική στην οποία μπορούσε πλέον να τον παρακολουθήσει ο καρδιολόγος που γνωρίζει στο Αγία Όλγα τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Και στην οποία τον επισκέφτηκε πλέον η οικογένειά του. Οι κόρες του και η γυναίκα του.

Οι οποίες τώρα βιώνουν την αδιανόητη, ασύλληπτη κατάσταση να τους είχε επιτραπεί μέχρι τον θάνατό του να τον αγγίζουν και να τον φιλάνε, και τώρα μετά θάνατον να τους απαγορεύεται ακόμα και να τον δουν και να καλούνται να τον παραλάβουν σε σακούλα και να τον κηδέψουν σε σφραγισμένο φέρετρο.

Κάποια στιγμή διασωληνώθηκε, όχι όμως πλέον σε κλινική κόβιντ. Δεν γνωρίζω αλλά θα μάθω αν η διασωλήνωση αυτή καταγράφηκε ως διασωλήνωση ασθενούς με κόβιντ. Από την συμπεριφορά του Αγία ΌΛγα στον θάνατο του Γιώργου Βιόπουλου έχω βάσιμες υποψίες πλέον ότι η διασωλήνωση του Γιώργου Βιόπουλου ανακοινώθηκε από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ως διασωλήνωση κόβιντ.

ΠΑΓΩΝΗ

Για να μπορεί και η Ματίνα Παγώνη να “διαμαρτύρεται” που έχουν την απαίτηση οι Έλληνες να πάνε στα χωριά τους το Πάσχα “με τόσους διασωληνωμένους”.

Η οικογένεια ζητούσε την μεταφορά του σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Γιατί ο άνθρωπός τους παρέμενε επί μέρες διασωληνωμένος εκτός Μ.Ε.Θ. Και ο θάνατός του ήταν με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια προδιαγεγραμμένος.

Το Αγία Όλγα αρνείτο πεισματικά. Δεν ήθελε να χάσει θάνατο κόβιντ. Πιο φανερό δεν θα μπορούσε να είναι.

Του έκανε τεστ. Αρνητικό.

Ο χρόνος όμως κυλούσε.

Σε βάρος του Γιώργου Βιόπουλου.

Ο θάνατός του ήταν όλο και πιο κοντά λόγω ακριβώς αυτής της δόλιας καθυστέρησης του νοσοκομείου.

Του έκαναν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και άλλα τεστ. Δύο, λένε.

Και βγήκαν, λένε, αυτά τα τεστ θετικά. Μετά από ένα μήνα από την αρχική “διάγνωση” στο Ιατρικό Αμαρουσίου.

“Δεν μεταδίδει βέβαια”, τους είπαν, “αλλά είναι θετικός”.

Βιόπουλος-σακούλα

Η προετοιμασία της σακούλας είχε γίνει.

Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου μέχρι το τέλος.

Τα αποτελέσματα βέβαια δεν τα έδωσαν ποτέ στην οικογένεια που έβλεπε τις ελπίδες σωτηρίας του ανθρώπου τους να χάνονται.

Και έτσι βεβαίως ο Γιώργος Βιόπουλος πέθανε.

Αβοήθητος, διασωληνωμένος εκτός Μ.Ε.Θ., ακριβώς επειδή το Αγία Όλγα αρνήθηκε να επιτρέψει την μεταφορά του σε ιδιωτικό νοσοκομείο για την νοσηλεία του σε Μ.Ε.Θ. όπου θα είχε ελπίδες να σωθεί.

Τον δολοφόνησε.

Έστω με ενδεχόμενο δόλο.

Και αφού τον δολοφόνησε τον έβαλε σε σακούλα και επιμένει πεισματικά να τον παραδώσει σε σακούλα. Και να κηδευτεί με το άθλιο πρωτόκολλό τους.

Η οικογένεια επιδίδει την Δευτέρα το πρωί εξώδικη καταγγελία-πρόσκληση-δήλωση στον διοικητή του Αγία Όλγα. Απαιτεί να γίνει κανονικά η παράδοση και η ταφή του ανθρώπου της.

Απαιτεί τα πλήρη στοιχεία των δύο υποτιθέμενων θετικών αποτελεσμάτων του Γιώργου Βιόπουλου του προηγούμενου Σαββατοκύριακου. Αυτά που ζήτησε και από το Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου πριν από ένα μήνα και απεδείχθη ότι το ιδιωτικό νοσοκομείο ψευδώς βεβαίωσε ότι ο Γιώργος Βιόπουλος ήταν 100% θετικός στον SARS-CoV-2. Γιατί η επεξεργασία των δειγμάτων έγινε με το κινεζικό κιτ και όχι το γερμανικό, και με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό μόνο στον SARS-CoV-2.

ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

Aλλά ο Γιώργος Βιόπουλος κατέληξε με το ψευδές αυτό αποτέλεσμα στην “Σπιναλόγκα” του Αγία Όλγα ως δήθεν “λεπρός”.

Ούτε το Ιατρικό Κέντρο ούτε το Αγία Όλγα απάντησαν στο έγγραφο της οικογένειας με το οποίο απαιτούσαν εξηγήσεις για τα δήθεν θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Το Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου ομολόγησε δια της σιωπής του την ενοχή του.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΛΙΩΤΑΣ

Η εξώδικη καταγγελία-πρόσκληση-δήλωση θα κοινοποιηθεί στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και στον Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ως πότε θα κλείνουν τα μάτια οι εισαγγελείς στα φριχτά εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία;

Θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος.

Όπως έγινε με τις αδιανόητες καταστάσεις που βίωσε η οικογένεια Λυμπερόπουλου στην Πάτρα, όπου τελικά αφού ευτελίστηκαν διεθνώς ιατροδικαστικές υπηρεσίες, εισαγγελείς και συμβούλιο, αποκαθίσταται η νομιμότητα, όπως έγινε στις περιπτώσεις των νοσηλευομένων σε δημοσίων νοσοκομείων (Λαμία, Γεννηματά, Αττικόν, ΑΧΕΠΑ -η λίστα είναι μεγάλη), όπου τα νοσοκομεία παρακρατούσαν παράνομα τους ασθενείς που ήθελαν να υπογράψουν και να λάβουν εξιτήριο και μετά από καταγγελίες, δημοσιοποιήσεις των εγκληματικών ενεργειών των νοσοκομείων και μηνύσεις σε νοσοκομεία και εισαγγελείς, οι άνθρωποι έλαβαν εξιτήριο, έτσι θα γίνει και εδώ. Θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος και θα εξαντλήσουμε τα πάντα προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα και η λογική και να παραδοθεί η σορός του Γιώργου Βιόπουλου στην οικογένειά του εκτός σακούλας για να τον κηδέψει κανονικά.

Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στην σκοτεινή αυτή εποχή της ψευδοπανδημίας, των εγκλημάτων στα δημόσια νοσοκομεία, των πρωτοκόλλων της απάτης και του θανάτου.

ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

Δεν είναι μόνο η έντιμη κοσμική δικαιοσύνη που θα αναλάβει δράση όταν τελειώσουν όλα αυτά.

Είναι και η θεία καταδίκη που τους περιμένει.

Η οργή του Θεού…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πόσος κόσμος σαν τους λεπρούς να φεύγουν όχι και ο κύριος Γιώργος δεν το αξίζουν. Πρέπει να πληρώσουν για την αδικία και τον πόνο που προκαλούν. Όποιος έχει ζήσει κηδεία κοβιντ καταλαβαίνει τι εννοώ. Κοροϊδία απλά. Ο κύριος Γιώργος να φύγει με σεβασμό. Δικαίωση στη οικογένεια του

Comments are closed.