ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟN ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ “Νίκος Αντωνιάδης” – ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – POST -6 / 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 – 6:36 μ.μ. / “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ”…

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-10-17, 9.53.07 πμ

6ο post στο χρονικό του τρόμου.

Εδώ τα προηγούμενα 5.

Είμαστε στη φάση του κυβερνητικού θίασου με τα επιδόματα.

Της κυβέρνησης …Κωτσόβολος.

 

*********************

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η κυβέρνηση, μετά από την απίστευτη ασυνέπεια που επέδειξε με το επίδομα στους επιστημονικούς κλάδους, κατέληξε σε έναν πρωτοφανή εμπαιγμό των επιστημόνων όλης της χώρας.

Αφού μοίρασε απλόχερα τα εκατομμύρια στους κλινικάρχες και στα κόμματα (δηλαδή και στο κόμμα που κυβερνάει, δηλαδή στους ίδιους, δηλαδή κατά το “Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει”), κατέληξε στην επιδότηση για την “επιμόρφωσή” μας.

Πολλοί νόμιζαν ότι επρόκειτο για το επίδομα των 800 €, μειωμένο κατά 200 €, καταβαλλόμενο δια της πλαγίας οδού, αυτής της “επιμόρφωσής” μας.

Το κανονικό επίδομα, άλλωστε, η κυβέρνηση επιφυλάχθηκε να το εξετάσει για τον Μάιο, …αν και εφόσον, κατά το “ζήσε Μάη μου να φας… επίδομα”.

Όμως ΟΧΙ:

Πρόκειται για επιταγή 600 € για να αγοράσουμε υπηρεσίες επιμόρφωσης!

Δεν είναι χρήματα που θα πάρουμε, αφού ¨επιμορφωθούμε”!

Όχι: Είναι χρήματα σε επιταγή για να “επιμορφωθούμε”!

Δηλαδή, πρόκειται για δωροεπιταγή!!!

Η κυβέρνηση δηλαδή λειτουργεί σαν τον …Κωτσόβολο που μοιράζει δωροεπιταγές, με τις οποίες μπορείς να αγοράσεις προϊόντα, μεταξύ αυτών που διαθέτει προς πώληση.

Εμείς θα λάβουμε μία δωροεπιταγή από τον υπεύθυνο του καταστήματος, τον κ. Σταϊκούρα, και θα διαλέξουμε μεταξύ των …προϊόντων επιμόρφωσης…!!!

Και ποιος θα εισπράξει αυτά τα χρήματα;

Μα ιδιωτικές επιχειρήσεις, τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, που ανέλαβαν την επιμόρφωσή μας, και οι οποίες (αυτές και όχι εμείς) θα εισπράξουν τα 600 € από κάθε επιστήμονα!

Πρόκειται για 170.000 επιστήμονες. Άρα με την απλή πράξη του πολλαπλασιασμού, μας κάνει …102 εκατομμύρια ευρώ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες ήδη άρχισαν να αναρτούν χορηγούμενες διαφημίσεις και στο fb (μόλις διάβασα μία από την εταιρεία “MASTER A.E.”)!!

Eπομένως, όχι απλά δεν θα λάβουν οι επιστήμονες της χώρας το επίδομα των 800 €, το οποίο κατά ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ το δικαιούνται, αλλά δια αυτών βρέθηκε τρόπος, μέσα στην κρίση του κορωνοϊού, να πλουτίσουν ιδιωτικές εταιρείες!

Για τις οποίες κάποια στιγμή, όταν θα έχει τελειώσει όλο αυτό, θα μάθουμε πώς συνδέονται, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με πολιτικά πρόσωπα του κόμματος που κυβερνάει…

Εγώ, δηλαδή, θα πρέπει να παρακολουθήσω …100 ώρες επιμορφωτικού σεμιναρίου, για να εισπράξει η …εταιρεία 600 €!!!

Ορθά, φυσικά, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι κατήγγειλαν την άθλια αυτή ενέργεια ως πρωτοφανή εμπαιγμό των δικηγόρων, αλλά και του συνόλου των επιστημόνων της χώρας, και ανήγγειλαν την προσφυγή τους στο ΣτΕ.

Δηλαδή, ποιο ΣτΕ… Στο ΣτΕ του ξεπλύματος των μνημονίων και όλων των αντιλαϊκών νομοθετημάτων, του οποίου πρόεδρος μέχρι πρότινος ήταν η εκλεκτή της κυβέρνησης, νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι θα την κάνουν την κίνηση, η οποία περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα θα έχει, αφού ακόμη και αν γίνει δεκτή μία τέτοια αίτηση ακύρωσης, και εδώ ισχύει το “ζήσε Μάη μου…”, αφού η σχετική απόφαση θα εκδοθεί όταν πολλοί από τους δικηγόρους θα έχουν κλείσει τα γραφεία και τα σπίτια τους…

Και μετά από όλα αυτά, σκέπτομαι ότι δυστυχώς ο νομοθέτης δεν έχει προβλέψει ακόμη τη δυνατότητα να προσφύγει ο πολίτης στη Δικαιοσύνη και να ζητήσει την ακύρωση της πολιτικής ασυνέπειας και απάτης…

Θα ήταν η πιο τεκμηριωμένη αίτηση ακύρωσης που θα μπορούσε να γραφεί ποτέ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εμπαιγμός των επιστημόνων. Αυτοί μισούν τα πάντα, την κοινωνία, τους πολίτες, τους αντιπροσώπους του νόμου,
    μα πάνω από όλα μισούν τους εαυτούς τους.

Comments are closed.