ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – “ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ” ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !! – ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !! ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ !!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-05-30, 11.44.15 μμ

Πρώτα έκλεισαν τον δικό μου λογαριασμό με 145.000 ακόλουθους. Νοσταλγοί του Γκέμπελς τα φασισταριά του Facebook, ισχυρίστηκαν ότι το βίντεο που ανέβασα από τοκ Κρατικό της Νίκαιας, το οποίο βεβαίως ούτε καν το ίδιο το νοσοκομείο δεν τόλμησε να αμφισβητήσει, ήταν δήθεν κατασκευασμένο !!

Τους έδωσα μία ευκαιρία, αποστέλλοντάς τους, τόσο στη Facebook όσο και στη συνεργαζόμενη με αυτήν εταιρεία στο Μοσχάτο Teleperfomance, email με το οποίο απέδειξα ότι το βίντεο αυτό με τον 78χρονο γιατρό ήταν πέρα ως πέρα αληθινό, αλλά αυτοί επέμειναν στη λάσπη και έκλεισαν οριστικά τον λογαριασμό μου.

Άρχισα αμέσως τη συνεργασία μου με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το site αυτό, άνοιξα λογαριασμό στο MeWe, ενώ παράλληλα συνέχισα να δημοσιεύσω στη σελίδα της Μαριάννας στο facebook. Βλέποντας όμως η εγκληματική οργάνωση ότι άρχισε να θεριεύει και η σελίδα αυτή και πολύ γρήγορα να φτάνει στους 44.000 ακόλουθους και να γίνεται Νίκος Αντωνιάδης -2, έβαλαν τα φασιστάκια να μπλοκάρουν και τον λογαριασμό αυτό. Το makeleio.gr δεν μπορούν να το αγγίξουν, το MeWe, το οποίο προς το παρόν επιτρέπει τα πάντα, δεν μπορούν να το ελέγξουν, οπότε αποφάσισαν να περιορίσουν το κακό γι αυτούς, μπλοκάροντας για 30 μέρες τον λογαριασμό της Μαριάννας. Έχουν καταλάβει ότι έρχονται φοβερές αποκαλύψεις και το αποκορύφωμα της κατάθεσης της μήνυσης που περιμένει όλη η Ελλάδα, και ό,τι μπορούν να κόψουν καλό είναι γι αυτούς.

Και τι βρήκαν; Μία σατιρική ανάρτηση της Μαριάννας για τα άθλια fake news των συστημικών Μ.Μ.Ε. και συγκεκριμένα μία παλαιότερη “είδηση” στο MEGA και το δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου, στο οποίο παρουσιάστηκε ένας Κινέζος γιατρός που δήθεν είχε …μαυρίσει από τον κορωνοϊό.

Η σάτιρα, βλέπετε, πονάει πολλές φορές ακόμη περισσότερο…

 

IMG_4464

 

IMG_4463

 

Και ελάτε να δείτε τώρα, πώς ορίζουν τις εκφράσεις μίσους τα άθλια υποκείμενα της Facebook.

 

IMG_4465

Kαταλάβατε ;;

Εκφράσεις μίσους οι …ισχυρισμοί σχετικά με τον κορωνοϊό !!

Όπου στη συγκεριμένη δημοσίευση, ο μόνος “ισχυρισμός” ήταν αυτός στο δελτίο του ΜEGA. Η Μαριάννα απλώς σατίρισε την “είδηση”, δεν προέβαλε κάποιον ισχυρισμό !!

Ό,τι να ΄ναι, αλλά δεν τους νοιάζει. Ούτε τους ενδιαφέρει να τηρούν τα προσχήματα. Υποβάλλονται αναφορές στην Facebook για δημοσιεύσεις με χυδαίες ύβρεις και αυτή απαντά ότι δεν παραβιάζονται οι “όροι της κοινότητας”, διότι βεβαίως οι υβριστές βρίσκονται στην από εκεί πλευρά. Αν όμως τολμήσεις να γράψεις ότι θα κυνηγήσεις δικαστικά αυτούς που σε βρίζουν, τότε θα τιμωρήσουν εσένα για …παρενόχληση και εκφοβισμό !!

Φυσικά, τώρα θα εισπράξουν και άλλη μία αγωγή και μία μήνυση από την Μαριάννα αυτή τη φορά.

Επειδή όμως είναι προφανές ότι το πρόβλημα γι αυτούς και ο πραγματικός λόγος και το κίνητρο του αποκλεισμού, δεν ήταν η παραπάνω σάτιρα, αλλά οι δικές μου δημοσιεύσεις με τις αποκαλύψεις για τα φριχτά εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία, γίνεται πια σαφές ότι η Facebook ενεργεί ως συνεργός της εγκληματικής οργάνωσης που δολοφονεί ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία. Τα εγκλήματα αυτά προσπαθεί να καλύψει, περιορίζοντας την ενημέρωση του κοινού γι αυτά !!

Ώστε, οι υπεύθυνοι της Facebook, εντός και εκτός Ελλάδας, θα είναι στη λίστα των προσώπων που θα μηνυθούν, για τη συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση.

Κανένας δεν θα μείνει εκτός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι ἔχουν ἐπιτύχει μεγάλη διάσπαση. Βέβαια μὲ δημοσιεύσεις ἐπὶ ἕνα σχεδὸν χρόνο πολλοὶ εἶναι ποὺ ἔχουν μάθει κι ἐὰν ὄχι ἔχουν πλέον πονηρευτεῖ. Εἶναι ἀπίστευτο νὰ συνεχίζουν τόσο φανερὰ αὐτὰ ποὺ ὀνομάζετε «πρωτόκολλα» ἐνῷ εἶναι καταφανὲς ὅτι στηρίζονται ἀποκλειστικὰ καὶ μόνο στὸ εὗρος τοῦ ἀκροατηρίου. Αὐτοὶ σὲ κάθε ἐκπομπὴ ἀριθμοῦν πολλὰ ἑκατομμύρια ἐνῷ οἱ ὑπὸ διωγμὸν δημοσιεύσεις τῆς ἀλήθειας τῶν νοσηλειῶν, πιθανῶς νὰ περιορίζονται σὲ δεκάδες χιλιάδων.

    Ἡ ἀνάγκη τῆς ἀνεξαρτοποιήσεως καὶ ἀπεμπλοκῆς ἀπὸ τὰ καταδυναστευτικὰ ἀντι- «κοινωνικὰ δίκτυα» ἔρχεται πλέον σὰν ἀνάγκη, ἀλλὰ δυστυχῶς μὲ κάποιο κόστος. Αὐτὸ τὸ κόστος εἶναι ἡ ἀδυναμία πολλῶν νὰ συμμετέχουν σὲ συνδρομητικὸ κανάλι κι ἔτσι θὰ ὑπάρξῃ μία μεγάλη ἀπώλεια ἀκροατῶν. Ὑποθέτω βέβαια θὰ ὑπάρχουν ἀκόμηι καὶ οἱ ἄλλες μέθοδοι ἐπικουρικὰ ὅπως εἶναι τὸ makeleio.gr καὶ τὸ MeWe ἀπὸ ὅπου κάποιοι θὰ μποροῦν νὰ ἀντλήσουν πληροφορίες. Ἀναφορικὰ μὲ τὰ Live βίντεο, ὅλο καὶ κάποιος τὰ ἀποθηκεύει καὶ θὰ δημοσιοποιοῦνται καὶ στὸ Facebook, ἐκτὸς κι ἐὰν δημιουργηθεῖ κανάλι τύπου YouTube, Vimeo ἀπὸ ὅπου θὰ μπορῇ ὁ κόσμος νὰ προσλαμβάνῃ πολλὲς πληροφορίες καὶ νὰ ἀκολουθήσῃ τὴν πορεία τῆς μηνύσεως.

    Οἱ περισσότεροι ἀπὸ ἐμᾶς ἔχουμε τιμωρηθεῖ μὲ παρόμοιο τρόπο καὶ γνωρίζουμε πλέον τὶς συνεργασίες τοῦ Facebook – Ellinika Hoaxes καὶ troll οἱ ὁποῖοι βρίσκονται κι αὐτοὶ σὲ ἕναν ἀγῶνα μέχρις ἐσχάτων.

  2. Κυριε Αντωνιαδη συνεχιζω να σας θεωρω τον ανθρωπο που αξιζει τον αμεριστο σεβασμο μου. Θελω πολυ να σας ακολουθησω στο me we αλλα ειναι αδυνατον να σας βρω αν και δημιουργησα λογαριασμο εκει απο την πρωτη στιγμη. Τι δεν κανω σωστα, δεν ξερω… Ελπιζω να τα καταφερω γτ ειστε η μονη μου παρηγορια μεσα στην τρελα που συμβαινει..

  3. Όσο και να σας κτυπουν εμείς από εδώ θα κοινοποιούμε. Θα τους δείξουμε ότι όσο και να σας μπλοκάρουν εσάς και την μαριαννα την αλήθεια σας θα την δείχνουμε εμείς. Θα σας βρίσκουν πάντα μπροστά τους. Δεν θα επιτρέψουμε να σας φιμωνουν.

  4. Όσο και να σας κτυπουν εμείς από εδώ θα κοινοποιούμε. Θα τους δείξουμε ότι όσο και να σας μπλοκάρουν εσάς και την μαριαννα την αλήθεια σας θα την δείχνουμε εμείς. Θα σας βρίσκουν πάντα μπροστά τους. Δεν θα επιτρέψουμε να σας φιμωνουν.

  5. Πόσο άλλο πια για να καταλάβει και ο πιο χαζός πως όλα είναι προσχεδιασμένα..
    Πως ότι γίνεται και ελέγχετε είναι για να μην έχουμε ΦΩΣ στην αλήθεια για τα εγκλήματα της χώρας!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.. γιατί χανόμαστε!!!!

    Όσοι είμαστε εδώ.. είμαστε μαζί σας και ενωμένοι μέχρι το τέλος!
    Καλή δύναμη, ψυχική και σωματική για το δύσκολο αυτό έργο σας!

  6. Τον δικό μου προσωπικό λογαριασμό τον έκλεισαν πρίν από ένα χρόνο περίπου και μαζί μ’ αυτόν έκλεισαν και τους δημοσιογραφικούς λογαριασμοί που είχα. Αποδεδειγμένα αδίκως με στοχοποίησε το Facebook και η κλίκα του Μοσχάτου εφόσον διέγραφε και αναρτήσεις μου με δελτία τύπου της αστυνομίας και του Δήμου Κατερίνης ώς να παραβιάζουν τους όρους τους. Υπέβαλα μήνυση και αγωγή εναντίον τους όπου και με τα στοιχεία που παρουσίασα τα δέχθηκε ο εισαγγελέας Κατερίνης και αναμένω την έκβαση. “Τσακίστε” τους στις αγωγές, μπορείτε…!

  7. Γράφει στο άρθρο του:
    Όπου στη συγκεκριμένη δημοσίευση, ο μόνος “ισχυρισμός” ήταν αυτός στο δελτίο του ΜEGA. Η Μαριάννα απλώς σατίρισε την “είδηση”, δεν προέβαλε κάποιον ισχυρισμό !!
    Εδώ πεθαίνει κόσμος και αντί να ζητήσει και συγνώμη , γράφει ότι η γυναίκα του έκανε σάτιρα;;Δεν κάνουν σάτιρα κύριε μου με ζητήματα υγείας…
    Το να μοιράζετε μέρα και νύχτα μηνύσεις σε όποιον δεν πάει με τα νερά σας..ΝΤΡΟΠΗ.
    ( Η σάτιρα, βλέπετε, πονάει πολλές φορές ακόμη περισσότερο…)
    Τόσο ψέμα;Που οποίος του έκανε σάτιρα του έκανε μήνυση και αν δεν πήγαινε μέ τα νερά τους τους μπλόκαρε???

    1. εσυ δηλαδή μιζοτακη αμα σε έβριζαν ή σε λασπολογούσαν τρολάκια δεν θα τους μπλόκαρες, δεν θα τους έκανες μηνύσεις ή μήπως την βρίσκεις με τέτοια και θα τους έπαιρνες και….αντε μην πω
      συγνώμη να ζητήσουν τα τσ@@κεκια που υποστηρίζεις και οχι αυτοί που δεν σκοτωσαν κανέναν….αντε φατε μπόλια και βουλωστε το

  8. Μπορεί να τον δέρνει κι όλας.
    Πάντως ούτε εμένα μου άρεσε η ανάρτηση της. Αυτή η φωτό άλλωστε είναι γνωστή από πέρισυ δεν είναι καινούργια.
    Το χιούμορ της είναι black και μακάβριο.
    Χαμηλού επιπέδου θα έλεγα.
    Δε ξέρω εσείς σίγουρα την γνωρίζετε καλύτερα.

  9. Όταν είχα facebook είχα στείλει αναφορά για έναν βρωμοσκοπιανό που έβριζε την Ελλάδα, είχε φωτογραφίες προσβλητικές, να καίει την ελληνική σημαία, με χειρονομίες σε τσολιάδες, διάφορες χυδαιότητες, αλλά η απάντηση που πήρα ήταν πως δεν βρίσκουμε κάτι που προσβάλλει εθνότητα κτλ. παρόλο που όλη του η σελίδα ήταν ένας οχετός κατά της Ελλάδας. Αν καιγόταν η εβραϊκή σημαία και υπήρχε αντισημιτισμός δεν θα υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση. Το έκλεισα το ρημάδι και ησύχασα απο τις αδικίες.

  10. Ο/Η Βερζεβούλης Ιλλουμινατίδης (Εβραίος μπολιασμένος με εμβόλια Placebo, Iron Maiden, Dimmu Borgir και Mayhem) λέει:

    A είναι δηλαδή σάτιρα αυτό ε; Μάλιστα! Λίγος σεβασμός στους ανθρώπους που υποφέρουν ή πεθαίνουν από την Covid19 υπάρχει; Α ξέχασα, πρόκειται για παγκόσμια εγκληματική συμμορία της Νέας Τάξης που έχει βάλει τις κυβερνήσεις, τους γιατρούς και νοσηλευτές σε όλο το σύμπαν, να σκοτώνουν ανθρώπους για να δικαιολογήσουν την ψευτοπανδημία ώστε να μας τρομοκρατήσουν, να μας στερήσουν τις ελευθερίες και να μας μπολιάσουν ώστε να μας εξουσιάζουν καλύτερα…

    1. καλά ανατρίχιασα με το σχόλιό σου! μάλλον βλέπεις πολύ σουργελάτο και πορδοσάλτε, κάνεις και καμιά άλλη δουλίτσα στο μαξίμου μήπως?

  11. Ποια είναι αυτή η σαβούρα πάλι; Με τις γλάστρες θα ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ;

    1. αντε ρε νοδούλη φαε κανα μπόλι και μετά πιάσε την στο στόμα σου!

    2. THN MKO ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΘΟΣ…..
      ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ…………..

  12. Το facebookπαίρνει τη χειρότερη βαθμολογία ανάμεσα στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρειται ενα απο τα χειρότερα για την ψυχική υγεία και ευεξία.

  13. Καλημέρα!!!Ότι και να κάνουν θα είμαστε πάντα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!Καλή δύναμη!!!

  14. Φασίστες έρχονται κρεμάλες ΓΑΜΩ το facebook τους ιδιοκτήτες του ,τους συνεργάτες του ,το μιζοτακη το χαρδαλια ,

  15. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΚΑΝΤΕΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. .ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ!!!!!!

Comments are closed.