ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ FACEBOOK – ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ “ΜΠΕΕ Μεγάλο Πρόβατο Είσαι Έλληνα” – ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΟΥ FACEBOOK…

Κοινοποίηση:
Γουρούνι

Είναι γνωστή η βρώμικη δράση των σιχαμένων πρακτορίσκων στο facebook. Όλων αυτών των επί πληρωμή αποβρασμάτων που προπαγανδίζουν την ψευδοπανδημία και το εμβόλιο. Μέσα στην ανωνυμία και την κάλυψη που τους παρέχει η Facebook, χυδαιολογούν, συκοφαντούν και στοχοποιούν.

Μία μικρή ομάδα από αυτούς είναι αυτή της σελίδας “ΜΠΕΕ Μεγάλο Πρόβατο Είσαι Έλληνα”. Η κυβέρνηση, έχοντας χάσει προ πολλού το παιχνίδι, δεν έχει άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει στα τελειώματά της το τσουνάμι των αποδείξεων που γκρεμίζουν την απάτη και έχει ρίξει στη μάχη τα γουρουνάκια της να κάνουν αυτό που μόνο ξέρουν και έχουν συνηθίσει. Να πετάνε λάσπη.

IMG_3882 IMG_3883

IMG_3881

IMG_3884-2

Γράφουν οι ίδιοι οι ασβοί για την βρωμοσελίδα τους:

“Ανάδειξη περιπτώσεων προβατοποίησης – Παραδείγματα προς αποφυγή και γέλιο – Μάχη κατά της πανδημίας και της ηλιθιότητας”.

Διαβάζουμε, και εδώ γελάνε και τα ποντίκια στα υπόγειά τους, ότι 2.018 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει ο βούρκος τους, και ότι ακολουθούν, λέει, τα πορδοβουλώματα αυτά 2.086 άτομα. Και είναι γελοίοι, γιατί στις αθλιότητες που αναρτούν βλέπεις κάποια ελάχιστα likes, των ίδιων πάντα ψεύτικων προφίλ ή και κανα δυο, ίσως, πραγματικών, που θα τα κλαίνε και οι ρέγγες σε λίγο.

Γιατί όλα αυτά τα άπλυτα ανθρωπάρια είναι αναλώσιμα. Τους χρησιμοποιούν, χαίρονται που κάποιος επιτέλους σε αυτήν την ζωή τους έδωσε λίγη σημασία, αλλά μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι θα είναι οι πρώτοι που θα τους παρατήσουν στο έλεός μου. Την ίδια ασφάλεια ένοιωθαν και τα νοσοκομεία, λαμόγια, και όταν άρχισα να σαρώνω τους ιατρικούς φακέλους και να πετυχαίνω τη μία νεκροψία μετά την άλλη, αποδεικνύοντας τα εγκλήματα, άρχισαν να τρέμουν.

Εσείς τα πρακτοράκια θα γλιτώσετε…;

Τους “ακολουθούν”, λένε, 2.086 άτομα, όταν εμένα με ακολουθούσαν 145.000 τη μέρα που μου έκλεισε τον λογαριασμό η Facebook !!

Τι να πουν τα πρακτοράκια…

Και όλα τα “likes” μαζί να βάλεις σε όλες τις αναρτήσεις τους, δεν πλησιάζουν καν τα likes σε μία ανάρτηση δική μου.

Τι να κάνουν και αυτοί, όμως.

Το ψωμί τους βγάζουν.

Την λάσπη τους δηλαδή…

Τελευταία έχουν τρελαθεί με την συνεργασία μου με τον Δημήτρη Ποντίκα. Τον έχουν πιάσει στο στόμα τους και ξερνάνε χολή. Όπως έκαναν κάποτε με τον Φαίδωνα Βόβολη.

Εσχάτως έπιασαν στο στόμα τους και τη γυναίκα μου.

Λύσσα.

Πονάνε.

Χάνουν το παιχνίδι.

Και αυτά τα ελάχιστα λεφτουδάκια που τους δίνουν, τελειώνουν και αυτά…

Αφήστε που έχουν αποτύχει παταγωδώς. Τους έβαλαν να ανακόψουν το τσουνάμι των ακολούθων μου και να περιορίσουν την απήχησή μου στο facebook και έξω από αυτό, και έσπασαν τα μούτρα τους !!

Ώστε τους βρίζουν και αυτοί που τους έβαλαν !!

Άχρηστους τους ανεβάζουν, άχρηστους τους κατεβάζουν.

Να είσαι γουρούνι, να κυλιέσαι στην λάσπη και να σου λένε ότι ούτε αυτό είσαι ικανός να κάνεις, όπως και να το κάνεις δεν το σηκώνουν εύκολα.

Το φυσάνε και δεν κρυώνει…

Και αναγκάστηκαν οι μεγάλοι να βάλουν τα μεγάλα μέσα και να καρφωθούν. Και μου έκλεισε τον λογαριασμό η Facebook αφού τα άχρηστα γουρουνάκια όχι απλώς έκαναν μία τρύπα στο νερό αλλά με έκαναν γνωστό οι πανηλίθιοι ακόμα και σε αυτούς που δεν με ήξεραν !!

Ώστε αναγκάστηκαν μετά να βάλουν τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. στη μάχη.

Τόσο άχρηστοι !!!

Αφήστε που και στην προπαγάνδα για τα εμβόλια, πάλι μία τρύπα στο νερό έκαναν.

Και αναγκάστηκε ο Μητσοτάκης να κάνει …εκκλήσεις και να λέει τώρα ότι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε …κατηγορίες πολιτών θα γίνει …συζήτηση από …Σεπτέμβριο !!

Τι να κάνουν άλλωστε με τα …5-10 likes που τα μοιράζουν …μεταξύ τους ;;

Η ξεφτίλα της προπαγάνδας !!

Τρίζουν τα κόκκαλα του …Γκέμπελς !!

Και όσο βλέπουν να έρχεται το τέλος και οσονούπω θα τους πετάξουν στα σκουπίδια, και τη Δίωξη  να έχει φτάσει σε αυτούς, πασχίζουν τα γουρουνάκια να αποδείξουν ότι είναι χρήσιμα ακόμα. Και δώστου να πετάνε λάσπη.

Στο μεταξύ είναι και παντελώς αγράμματοι. Και ηλίθιοι. Εντάξει, κανείς δεν φανταζόταν ότι θα χρησιμοποιήσουν φωστήρες, αλλά τόση βλακεία πια; Τόση ασυναρτησία;

Γιατί αν διαβάσει κανείς π.χ. την ανάρτηση για την Μαριάννα, εκεί που γράφουν “ποιο από τα δύο τελικά ισχύει, σας πολεμάνε ή όχι, γιατί για να ισχύουν και τα δύο ανάλογα με το τι σας βολεύει είναι αδύνατον“, καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με παντελώς ηλίθιους.

Πιο ηλίθιος δηλαδή σίγουρα πεθαίνεις…

Αλλά άντρες, έτσι;

Η ντροπή του αντρικού φύλου !!

Κρυμμένοι εκεί στα υπόγεια, χωμένα στον βούρκο, μέσα στην ανωνυμία.

Και μέσα από εκεί, για μία ακόμα φορά βρίζουν (“μυθομανείς, απατεώνες, χειραγωγοί του κόσμου“), αλλά και απειλούν και στοχοποιούν (“αλλά όπου δεν πίπτει λόγος…“).

Εν τω μεταξύ, δεν σταματάνε να αποδεικνύουν την απέραντη βλακεία τους !!

Γιατί δεν γράφεις για αυτόν που θέλεις να μειώσεις ότι χειραγωγεί τον κόσμο !!

Του δίνεις αξία !!

Την οποία εσύ λες ότι δεν έχει !!

Αλλά πού να το καταλάβουν τα γουρουνάκια.

Είπαμε, δεν προσέλαβαν και φωστήρες…

Η πλάκα είναι ότι μας προκαλούν να τους μηνύσουμε (“ελάτε, σας προκαλώ να μου κάνετε μήνυση και να γελάσουν και τα μπετά“).

Ο καραγκιόζης (μιλάει σε πρώτο ενικό: καρφώνεται ο γελοίος), μας προκαλεί να τον μηνύσουμε. Ποιον να μηνύσουμε. Εμένα με λένε Νίκο Αντωνιάδη. Την γυναίκα μου Μαριάννα Ρουπαλιώτη.

Εσένα, αρουραίε;

Νομίζει όμως ότι μπορεί να πουλάει μαγκιές πίσω από την ανωνυμία του και με την ασφάλεια που νομίζει ότι του έχουν εξασφαλίσει αυτοί που του δίνουν τα ξεροκόμματα.

Γουρουνάκι μου…

Είπαμε, εδώ τα νοσοκομεία και οι λοιμωξιολόγοι είναι αναλώσιμοι.

Εσύ…;

Το πιο ωραίο όμως είναι ότι προκαλεί για μήνυση, για να δείξει μάγκας (σε ποιους, στους ίδιους…;), ενώ έχει φάει ήδη μία για τις χυδαιότητες και για τη συμμετοχή του στη σύσταση συμμορίας, στις 15 Δεκεμβρίου 2020 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, τότε που κρυβόταν το φιλαράκι σας ο Ιεροδιάκονος για να γλιτώσει την αυτόφωρη σύλληψη.

Το ξεχάσαμε;

Θα στο θυμήσει σύντομα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που σε έψαξε και νοιώθεις την ανάσα της να σε καίει, και μετά σειρά έχει η Εισαγγελία.

Ξέρεις αυτή που παρακαλάς να με μαζέψει.

Καραγκιοζάκο…

Και τώρα το μόνο που κάνετε εσύ και τα υπόλοιπα γουρουνάκια, είναι να προσθέτετε κι άλλα παλούκια στη συλλογή σας.

Αλλά τελικά, απ’ ό,τι έχω καταλάβει, μάλλον πρέπει να τα απολαμβάνετε για να συνεχίζετε…

Τι να πω.

Καλή διασκέδαση τότε !!

Όσο για τα μπετά, ναι, σίγουρα θα γελάνε.

Αυτά του Κορυδαλλού, όταν σας κλείσω μέσα.

Όταν θα βλέπουν τα μούτρα σας που δεν θα ξέρετε από πού σας ήρθε…

Υ.Γ. Α, μην τον ξεχάσω !

Είναι και ένας άλλος …φωστήρας εκεί, στις αλλαξοκ@@ές που κάνουν μεταξύ τους στα likes και τα σχόλια, ο οποίος έγραψε κάτι …ακατάληπτα, ότι είχα πει, λέει, ότι θα κάνω προβολές στο makeleio.gr, ότι δεν έχω, λέει, πολλές προβολές και έτσι, λέει, αναγκάστηκα να επιστρέψω στο facebook και να κάνω μεταδόσεις από το προφίλ του Δημήτρη Ποντίκα.

Και έτσι, όσοι δεν είχαν μάθει ότι κάνω πλέον τις δημοσιεύσεις μου στο makeleio.gr, το έμαθαν και αυτοί !!

Πόσο ηλίθιοι !!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ανυπομονούμε να δούμε ποιος-ποιοι κρύβονται από πίσω και σίγουρα η Δίωξη θα κάνει σωστά την δουλειά της. Αν και θα έπρεπε ήδη να έχει επέμβει η εισαγγελεία και να τους χώσει μέσα…

  2. Ἡ Δικαιοσύνη πρέπει νὰ εἶναι κάποια ἰδιότητα ἡ ὁποία ὑπάρχει μέσα στὸν ἄνθρωπο καὶ μᾶλλον βρίσκεται μέσα στὸν γενετικό του κώδικα. Ὅλοι οἱ ἄνθρωποι δείχνουν τὴν ἴδια ἐπιθυμία – ἐκτὸς μερικῶν μεμονωμένων – γιὰ τὴν ἀπόδοση τῆς δικαιοσύνης, μάλιστα στὴν ἀδυναμία τους νὰ τὴν ἐπιτύχουν ἐπικαλοῦνται τὸν Θεό, λέγοντας; «ἀπὸ τὸν θεὸ νὰ τό ᾽βρει».

    Ἡ ἀδικία δὲν εἶναι ἀρεστὴ σὲ κανέναν ἐκτὸς ἀπὸ αὐτὸν ποὺ τὴν ἐπιτελεῖ, ἀλλὰ δὲν ὑπάρχει καὶ κανεὶς ὁ ὁποῖος νὰ μὴν ἐπιθυμεῖ τὴν τιμωρία τῶν ἀδικούντων. Ἔτσι κι ἐγὼ θέλοντας νὰ ἐκφράσω αὐτὰ ποὺ μόλις ἐξέθεσα, δηλώνω ὅτι ἀποτελεῖ μία ἀπὸ τὶς ὑπέρτατες ἐπιθυμίες μου, νὰ ζήσω καὶ νὰ ἀξιωθῶ νὰ παρακολουθήσω τὴν τιμωρία αὐτῶν τῶν ἀρουραίων- γουρουνιῶν, ὅσο καὶ νὰ ἀντικρύσω τὰ πρόσωπά τους ὥστε νὰ τυπωθοῦν τὰ χαρακτηριστικά τους στὸν νοῦ μου γιὰ νὰ ξέρω πῶς μοιάζουν αὐτὰ τὰ σφάλματα τῆς δημιουργίας.

    Αὐτὰ τὰ σκουλήκια πρέπει νὰ τιμωρηθοῦν παραδειγματικὰ ὄχι τόσο γιὰ τὸ ἀδίκημα ποὺ εἶναι ὑπεύθυνοι ὅσο γιὰ τὴν ὕπουλη στάση τους ἡ ὁποία μολύνη τὴν ἀνθρωπότητα.

  3. Τα συστημικά social media συνεχώς κλείνουν λογαριασμούς που δεν γουστάρουν , μπαίνεις στο youtube και έχουν μπλοκάρει βίντεο που δεν τους αρέσουν , ζούμε πλέον σε μια παγκόσμια δικτατορία και αυτό φάνηκε προδήλως όταν μπλόκαραν το προφίλ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ , αυτό τα λέει όλα,

  4. 👏👏👏👏👏👏Πόσο χαίρομαι ένας α ξεφτυλιζει όλο το σύστημα, μαζί σας ως το τέλος

  5. Δημοσιότητα ψάχνει το καθε ηλιθιο γουρουνάκι, παρακαλάει για λίγη σημασία χαχαχα γιατι δεν είναι απλα γουρούνια αυτα είναι εντελώς άχρηστα τα γουρουνια ακριβώς όπως γράφετε κ. Νίκο και μάλλον και τα κάγκελα θα επιθυμεί και θα αναζητάει χαχαχαχα τι γινετε με αυτά τα κάγκελα και θέλουν όλοι να πανε φυλακή; Α ναιι φαγητό τζαμπα και αλλα πολλά (γλυτώνει) αρα μάλλον ένας τρόπος διαφυγής ψάχνει το καθε γουρούνι απελπισμένο που ειναι τοσο αχρηστο σ’αυτο το πλανήτη, πόσο ξεφτίλες είναι, ένα σκοινάκι γιατι δεν παίρνουν καλύτερα να γλυτώσει η κοινωνία από σαπίλες.

  6. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.!!!!!!

  7. Μία σελίδα με 30 αντιδράσεις μέσω όρο;;;;; Αμάν ρε Νίκο πάλι διαφήμιση θα τους κάνεις; Τι ασχολείσαι με κάτι τέτοιους;

  8. Πόσο το απόλαυσα αυτό το ξεβράκωμα!!! Έρχεται η ώρα τους! Καλή Ανάσταση κύριε Νίκο!

Comments are closed.