Στο καλό και μη μας γράφεις, θα σου γράφω εγώ… Δεν θα χαθούμε… Το αντίθετο… Μαζί θα είμαστε όλα τα επόμενα χρόνια… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_113

Τέλος χθες από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο δολοφόνος Βασίλης Πλιώτας. Και τα έχουμε πει ξανά αυτά. Κάθε δικός μου χαρακτηρισμός δεν είναι ποτέ ούτε τυχαίος ούτε άδικος, τόσο ηθικά όσο και ποινικά.

Είναι ο άνθρωπος που έχω μηνύσει στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως τον κύριο υπεύθυνο των εγκλημάτων που διαπράττει σε βάρος των Ελλήνων στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, η οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Screenshot_114 Screenshot_113

 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ενημερωθείτε για την τελική επίθεσή μου στην ομάδα των επίορκων. 

Όλες οι ενέργειές μου θα γίνουν μέχρι και τις 11 Ιουλίου.

Στις 12 θα μάθετε γιατί.

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ Σ’ ΈΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑ!… “ΣΚΙΣΕ” ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΕΟΥ!…

  2. Να βγουν μπροστά οι αδιάφθοροι της δικαιοσύνης και να υποστηριξουν την Αληθεια που η δύναμη της ειναι υπεράνω όλων. Τίποτα άλλο.

  3. εχθές το γύρισε και είπε ότι εκτιμάει τον αγώνα που κανει ο Αντωνιάδης, έκοψε αυτό που έλεγε ότι θέλει να γίνει “πρωθυπουργίσκος” αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν του ήρθε μήνυση και κάτι αόριστα για κορωνοϊό που έρχεται και φεύγει υποννοώντας ξανά ότι ήθελε να αποφύγει την δίκη ο Αντωνιάδης επικαλούμενος τον κορωνοϊό….πρέπει να ενημερωθεί για την μήνυση, όσοι έκαναν το λάθος και ασχολήθησαν με τον Αντωνιάδη το βουλώνουν σιγά-σιγά γι’αυτό ο Μπέχλης δεν μιλάει καθόλου….

  4. Θα μας σκασεις βρε ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ! Αλλα χαιρομαι γιατι εφόσον σκαμε εμεις και αγωνιουμε για τις εξελιξεις φαντασου οι αλλοι…. χαχα ρου ματ πάλι !!! Τους εσκισες ! Τωρα για την αποφαση του ΣΤΕ σχετικά με το προστιμο τι να πω, τα εχεις πει χιλιαδες φορές. Πολύ κριμα όμως για τους ηλικιωμένους αλλα δεν περιμενα τπτ αλλο απο προδότες , ανθέλληνες και χουντικούς.
    Γράψε σε παρακαλώ και για τους υγεινομικούς “απεργούς” .
    Σ ευχαριστούμε για άλλη μια φορά !

Comments are closed.