ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ… ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ / ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!

Κοινοποίηση:
IMG_7712

Η συνέπεια είναι τοι μεγάλο ατού των “ειδικών” της κυβέρνησης. Το ζούμε από την πρώτη μέρα αυτό. Ώστε καλά κάνει ο Ιατρικός Σύλλογος και τιμωρεί τη σύγχυση που προκαλεί η αντίθετη επιστημονική κοινότητα. Eκεί που τα έχουν όλα ξεκάθαρα οι “ειδικοί” και οι πολίτες έχουν σαφή εικόνα της κατάστασης, έρχονται οι “αρνητές” γιατροί και προκαλούν σύγχυση.

Το ότι η συνέπεια των “ειδικών” είναι στην ασυνέπεια, μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει ότι είναι συνεπείς σε αυτό. Πάντα ασυνεπείς. Με συνέπεια.

Τον θυμάστε τον Νίκο Σύψα; Συνεπέστατα ασυνεπής. Μάσκες μόνο για τους πάσχοντες, μάσκες για όλους. Σωστός. Συνεπής. Συνεπέστατος.

Έτσι και ο κ. Βασιλικόπουλος. Πάντα και αυτός συνεπής. Κορόιδευε αυτούς που φορούσαν μάσκα μόνοι τους στο δρόμο, γιατί ο ιός “δεν έρχεται με ελικόπτερο, ούτε τον στέλνει ο Θεός”, και μετά, συνεπής στην ασυνέπεια, έγινε ένθερμος υποστηρικτής της μάσκας παντού και πάντα για τον ιό που ερχόταν μετά και με boeing και τον έστελνε ο Θεός μαζί με όλους τους Αγίους.

Τα ίδια τώρα και με την υποχρεωτικότητα. Εγώ, για να συμβάλω στην εμπέδωση στον κόσμο αυτής της εικόνας της συνέπειας στην ασυνέπεια των “ειδικών”, τον ρώτησα στις 21 Σεπτεμβρίου, στην πειθαρχική διαδικασία κατά του Φαίδωνα Βόβολη, ποια είναι η γνώμη του για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Επειδή ήξερα τι έρχεται, βλέποντας την ελεύθερη πτώση των εμβολιασμών, ήθελα να αποσπάσω ομολογία. Ώστε λίγο αργότερα να αποδειχθεί για μία ακόμα φορά η συνέπειά του στην ασυνέπεια. Ανάλογα δηλαδή κάθε φορά, τι θέλει να κάνει η κυβέρνηση.

Πράγματι, μου απάντησε, και έχει καταγραφεί στα πρακτικά, ότι είναι αντίθετος σε κάθε μορφή υποχρεωτικότητας πέραν των υγειονομικών.

Σήμερα, διαβάζουμε ότι δηλώνει υπέρμαχος της υποχρεωτικότητας για όλους.

https://www.skai.gr/news/health/vasilakopoulos-skai-ypoxreotikotita-emvoliasmou-moni-lysi-de-mporoume-fysiki-epilogi?fbclid=IwAR0D2L7rgDX5PeE-eJwQ3RqA3YCc94d9djCKN56ssbNQUa0zF88KC6i0OQk

Έτσι. Σωστός.

Συνεπής.

Συνεπής στην ασυνέπεια.

Σύγχυση;

Όχι καλέ.

Αυτά τα κάνει μόνο η αντίθετη πλευρά.

Αυτοί, ποτέ…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.