ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ OΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ “ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ” ΝΟΥΛΗ !! Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ – Ο “ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ” ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ !! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ !! ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !! ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_39

Διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη δημοσίευση ΕΔΩ !

Η υπόθεση αυτή ΔΕΝ αφορά ΜΟΝΟ εμένα.

Σας αφορά ΟΛΟΥΣ !

Η μάχη αυτή είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για ΟΛΗ τη χώρα !

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Υπήρχαν στο παρελθόν & ίσως υπάρχουν, παραδικαστικά κυκλώματα, που ωφελούντο οικονομικά, σεξουαλικά, υπηρεσιακά (απ΄ότι μάθαμε από τα ΜΜΕ), τώρα όμως, παρακολουθούμε να έχουν μπει στην συνομοταξία, Κυβέρνησις, κομμάτων Βουλής, Φαρμακοβιομηχανιών, ΜΜΕ, κ.λ.π. & με τις αποφάσεις -ενέργειες τους να στρέφονται εναντίον του Λαού, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί & εξαπατηθεί, αυτά τα χρόνια. Ας ελπίζω, ότι θα φανεί *ένας* δικαστικός σαν τους Γ. Τερτσέτη και ο Α. Πολυζωΐδη. Ας φοβηθούν τουλάχιστον, τον Δίκαιο Κριτή, που έχουν στα γραφεία τους & τις αίθουσες των δικαστηρίων, τον Κύριο της Δόξης!

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ,”Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ”!!!!!!!!!!!!

  3. Οχι απλα θέλουμε αυτούς τους πουλημένους της δικαιοσύνης να σαπίσουν στην φυλακή αλλα ευχόμαστε να τους βρουν τα χειρότερα κακά, να ψοφίσουν σαν τα σκυλιά, καθάρματα και καθίκια είστε ολοις σας… οχετοί σκέτοι και θα ερθει η ώρα σας να λουστείτε το σκατό σας

  4. Ἐπειδή ἔχω παρακολουθήσει ὅλες τίς δημοσιεύσεις τοῦ κ. Ἀντωνιάδου, ἡ ἐξέλιξις αὐτή ὄζει ὅτι πρόκειται γιά σκευωρία ἐναντίον του κατ’ ἐντολήν τῶν ΠΡΟΔΟΤΩΝ τοῦ Μαξίμου! Ἀλοίμονον εἰς ὅσους συμμετέχουν εἰς τήν φοβεράν αὐτήν ἀδικίαν! Προσπαθοῦν νά ἐξοντώσουν τόν μόνον Ἕλληνα Πατριώτην πού ἐπιτελεῖ εἰς τό ἀκέραιον τό καθῆκον του ὑπέρ τῶν συνανθρώπων του καί ἐναντίον τῆς ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ πού ἔχει ἐπιβάλει ἡ «κυβέρνησις», ΧΩΡΙΣ νά παραβαίνῃ οὔτε κατ’ ἐλάχιστον τόν νόμον! ΝΤΡΟΠΗ τους!

Comments are closed.