ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ !! ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΚΡΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !! ΣΚΛΗΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ 45ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!

Κοινοποίηση:
unnamed

Αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα με τους ανεμβολίαστους νοσηλευόμενους στα κολαστήρια και η βρωμερή εκμετάλλευση των νοσηλειών αυτών και κυρίως των θανάτων, από τα αδίστακτα κανάλια και sites της λίστας Πέτσα, με τη συνέργεια γιατρών και νοσοκομείων, δεν έχει προηγούμενο.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του 45χρονου μουσικού στις Σέρρες.

Ήδη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, το νοσοκομείο Σερρών είχε φροντίσει να παραβιάσει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της νοσηλείας του και να διαρρεύσει στα Μ.Μ.Ε. τα στοιχεία της.

Σήμερα, μετά τον θάνατό του, ο οποίος ανακοινώθηκε στη χήρα από τον υπεύθυνο της νοσηλείας του στην κλινική Covid-19, Θεόφιλο Καλλινικίδη, με ένα “εμ, σας τα έλεγα εγώ να εμβολιαστείτε” αντί συλλυπητηρίων, ο ίδιος αυτός γιατρός οργίασε στα κανάλια ενώ ακόμη δεν είχε παγώσει το πτώμα του 45χρονου ανθρώπου, ενώ σε όλα τα μαζικά μέσα εξαπάτησης έδειχναν φωτογραφίες του, δημοσίευσαν δε και αναρτήσεις του από το facebook για να τον παρουσιάσουν “αρνητή του ιού” και “αντιεμβολιαστή”, “αξιοποιώντας” τον άτυχο αυτό άνθρωπο στην προπαγάνδα τους υπέρ των εμβολίων.

Μία τέτοια ανάρτηση είδα στην συστημική ιστοσελίδα “tovima.gr”, και ομολογώ ότι συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενό της ! Καμία άρνηση του ιού, ο άνθρωπος επεσήμανε απλώς τότε, στην αρχή της ιστορίας, τις αντιφατικές συμπεριφορές των “ειδικών” και της κυβέρνησης, ως στοιχείο της απάτης.

kov

Άδικο είχε…;

Βλέπετε πουθενά άρνηση της ύπαρξης του ιού; Δεν γνωρίζω τις άλλες δημοσιεύσεις που είχε κάνει, και ούτε με ενδιαφέρουν, αλλά αυτή που είδα στο “tovima.gr” μια χαρά περιγράφει τα πράγματα, και μάλιστα δείχνει άνθρωπο που γρήγορα κατάλαβε τι συμβαίνει, την ίδια δε περίοδο που είχα αρχίσει και εγώ τη δράση μου.

Η χήρα, με την οποία μίλησα πριν από λίγο, δεν έχει πολλά κουράγια. Η ίδια μένει πίσω άνεργη και με τρία παιδιά ορφανά. Μου ζήτησε να αναλάβω να σταματήσει ο κανιβαλισμός της οικογένειάς της και να τη βοηθήσω να πάρει τον ιατρικό φάκελο του ανθρώπου της για να διερευνηθούν οι συνθήκες νοσηλείας και θανάτου του.

Και αυτό από αύριο το πρωί θα το κάνω.

Ήδη με αυτή τη δημοσίευση ξεκίνησα να το κάνω…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΥΣ(ΆΝΤΡΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑ) ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΕΙΔΙΚΑ ΈΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΧΥΔΑΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ!
    ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, 8.30-11.00, ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ FM100
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ(ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΤΕ)!

  2. Και ενας εμβολιασμενος Σερραίος πέθανε από κορονοϊο δεν λένε τίποτα όμως τα μεγάλα καναλια γιαυτο

Comments are closed.