ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ» !! ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ !!

Κοινοποίηση:
3D2A7DF3-7C5C-4273-ACDC-6AC8EFE12B3A

Έχουν πάθει ομαδική παράκρουση στην ομάδα του Αλβανού φυλακόβιου «Δημήτρη Παπαντωνίου».

Από την ώρα που άρχισα την αποκαθήλωση της ομάδας του Αλβανού αρχιπράκτορα, με τον Βασιλάκη τον …πειρατή, τον  προγραμματιστή, με το ψεύτικο προφίλ «Κωνσταντίνος Νικολάου Μαυρογιαλούρος», έπαθαν παράκρουση οι δύο φυλακόβιοι παιδεραστές. Ο Αλβανός και ο ρασπούστης («Rasputin Smith»).

Είχε προηγηθεί το γκρέμισμα της ομάδας «ΜΠΕΕ Μεγάλο Πρόβατο Είσαι Έλληνα», του  φίλου του Αλβανού, του άρχοντα πράκτορα με τις επιστημονικές ανησυχίες. Τότε είχε βγει ο Αλβανός, και με την λαοθάλασσα από κάτω των …πέντε πρακτόρων, έκλαιγε με μαύρο δάκρυ για τον «ΜΠΕΕ» που έμαθαν πολλά από αυτόν και άλλα τέτοια που θα τα ζήλευε και ο Φώσκολος.

Τώρα αρχίζουν να τους ζώνουν τα φίδια και σε αυτή την ομάδα των πρακτόρων. Βγήκε πριν λίγο ο ρασπούστης, ο οποίος δεν άντεξε και του βγήκε όλο το πρακτοριλίκι, πιο πριν όμως είχε βγει και ο Αλβανός.

Τσιμουδιά για τον πειρατή, τον προγραμματιστή τον Βασιλάκη. Ούτε λέξη. Τι να γράψει. Ξέρει. Απλά, παρακαλάει να μπλοφάρω τουλάχιστον γι αυτόν, τον ρασπούστη και την υπόλοιπη μικρή παρέα των βοθρολυμάτων.

Θίχτηκε ο Αλβανός, που έβγαλα τις πομπές του και το παρελθόν του στις φυλακές.

«Την κατηγορία της παιδεραστίας δεν θα την αφήσω έτσι», ψελίζει ο Αλβανός.

Ώπα, ρε μεγάλε! Δεν θα την αφήσεις έτσι; Ε, άντε! Κάνε κάτι! Κάνε μου μήνυση!

Είναι και πατέρας, λέει. Και σαν πατέρας έχει μείνει άναυδος με την κατηγορία αυτή.

Κάνε κάτι, λοιπόν! Σε περιμένω!

Κότα λυράτη είσαι όμως.  Τίποτα δεν θα κάνεις, παιδέρα.

Εν τω μεταξύ, ο γελοίος καταπίνει εντελώς την εμπορία ναρκωτικών. Αυτή η κατηγορία δεν σε αφήνει …άναυδο, Αλβανέ;

Το πρόβλημα με σένα όμως είναι, ότι είσαι από τους ελάχιστους εμπόρους που σνιφάρουν και οι ίδιοι. Πες αλήθεια τώρα. Φτιαγμένος έγραψες το κείμενο αυτό, έτσι δεν είναι; Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Αναφέρεις τον Πόρο, αφήνοντας ένα μυστήριο να πλανάται, και καμαρώνεις σαν να έχεις πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα. Να μη σου πω τι έχεις πιάσει, έτσι Αλβανέ;

Γιατί την ιστορία του Πόρου με την κόντρα μου με τον επί πολλά έτη πελάτη μου και δήμαρχο Πόρου, εγώ την δημοσιοποίησα, ηλίθιε πράκτορα.

“O γιος Σκλαβενίτη, υπέκλεπτε, εκβίαζε, δωροδοκούσε. Απαιτώ δικαιοσύνη, κύριε Xρυσοχοϊδη”. Πως εμπλέκεται η Δίωξη Εκβιαστών και η Ασφάλεια Αττικής. Η μήνυση που αναστάτωσε τον επιχειρηματικό κόσμο και την ΕΛΑΣ

Εντάξει, βλάκα;

»Τι λέγεται για κάποιο γραφείο; Επ´ αυτόφωρο; Ισχύει;»

Ό,τι να ‘ναι, πρακτοράκο. Ό,τι να ‘ναι. Διάβασε το δημοσίευμα και ξαναμιλάμε.

Και πού ‘σαι; Είσαι Αλβανός, εντάξει, αλλά είσαι χρόνια στην Ελλάδα. Μη μας βγάζεις τα μάτια με αυτά τα «επ´αυτόφωρο» που πετάς. Λυπήσου μας…

Όσον αφορά στους συμπατριώτες σου τους Αλβανούς, βεβαίως και υπάρχουν ντόμπροι Αλβανοί. Άλλωστε, αφού δεν έχεις αφήσει δημοσίευση για δημοσίευση που να μην έχεις διαβάσει (ακόμη και τα χιλιάδες σχόλια) σαν καλός πράκτορας που είσαι (καλός, τρόπος του λέγειν…), γνωρίζεις ότι μεταξύ των άπειρων οικογενειών που έχω βοηθήσει (και εσύ ειδικά, το ξέρεις ότι τις έχω βοηθήσει και πώς τις έχω βοηθήσει), ήταν δέκα αλβανικές. Υπέροχες οικογένειες. Όπως έχω βοηθήσει μουσουλμάνους, Εβραίους, Ρομά, Πομάκους, έτσι Αλβανέ; Αυτό είναι όμως  κάτι που εσύ ποτέ δεν θα το καταλάβεις, γιατί είσαι ένας σκα@@ψυχος υπάνθρωπος. Και παιδεραστής. Και έμπορος ναρκωτικών.

Και όπως είπαμε, Αλβανέ.

Μην το αφήσεις έτσι.

Δεσμεύτηκες, άλλωστε, ενώπιον της λαοθάλασσας που …αφυπνίζεις.

Σε περιμένω.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μα τετοια πραγματα ………για ενα τσουτσεκι των εβραιοσιωνιστων;;;; Πεφτω απο τα συνεφα……….. Δεν τους αφηνει ουτε ανασα να παρουν ο Τιτανας!!!!!!! Πολυ πονο μα για παρα πολυ πονο μιλαμε τωρα σε ενα ολοκληρο συστημα!!!!!!!!! Απαικτος μοναδικος συντριπτικος!!!!!!!!!!!!!

  2. 🤣🤣🤣Έτσι Νίκο. Δώσεεεε!!!! Αντε γιατί πλέον ξερναμε με όλα αυτα τα εκτρώματα που φυτρώνουν παντού σαν τα κωλοζιζανια στους κήπους! Αντε να ξεβρωμιζουμε…!!!

  3. Θίχτηκε ο «πατέρας» βιαστής -παιδόφιλος!!
    Έλα σε ταινία του Ξανθόπουλου πρέπει μα παίξει αυτός…. ρε τα πρακτοράκια έχουν χεστεί πάνω τους

  4. Ο Αλβανοχότζας Παπαδημητρίου 😂
    όλο άσχετες μαλ@κιεα γράφει… ευτυχώς που σε ακολουθεί όλη αυτή η λαοθάλασσα των 5-6 ατόμων 😂😂😂😂😂😂😂😂
    δώσε πόνο Αντωνιάδη!!

  5. Αλβανόσπορε Παπαδημητρίου ωχ πλησιάζει η ώρα σου, σαν τον παραμορφωμένο απατεώνα του ΜΠΕΕ … ετσι δεν τον ξευτίλισε κι αυτόν μόλις τον βρήκε και μετά έπεσε η σελίδα του… κρίμα μωρέ που θα σε πάει γ@μιώντας κι εσένα «πατερούλη» 🤮🤮

  6. Παπαδημητρίου φοβήθηκες; μάλλον σε βρήκε κι εσένα κακομοίρη 😂 έτσι έκανε και τον φίλο σου τον ΜΠΕΕ και μετά τον έριξαν

  7. Παπαδημητρίου εσύ ως τι μιλάς; που είχες πριν άλλη φάτσα με κάτι αυτιά σαν του jumbo το ελεφαντάκι, καλά σου λέει οτι είσαι Αλβανός… μην σου πούμε γυφτοαλβανός

Comments are closed.