Προς Βασίλη Κικίλια, Κυριάκο Μητσοτάκη, επιτροπή εμπειρογνωμώνων : ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ότι τα self test ανιχνεύουν ΜΟΝΟ τον SARS-CoV-2 ;;; Ελάτε, ντε: ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!

Κοινοποίηση:
selftest-3

Το ερώτημα είναι πάρα πολύ απλό :

Τα self test ανιχνεύουν ΜΟΝΟ τον SARS-CoV-2 ;;;

Ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ είναι !!!

Γιατί αν δεν ανιχνεύουν μόνο τον SARS-CoV-2 τινάζονται στον αέρα όλα τα θετικά !!!

Ελάτε, νομίζω ότι ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να απαντήσετε !!!

Ο ελληνικός λαός περιμένει την ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι να ανιχνεύσουν με τα self test και όλα τα άλλα rapid και PCR (όλα τα ίδια είναι), ότι μπορείς να φανταστείς ανιχνεύεται: τοξίνες, οποιαδήποτε άλλα μικρόβια (βακτήρια κλπ), κατεστραμμένο γενετικό υλικό που πετάνε έξω τα δικά μας κύτταρα.
    ΠΡΟΚΑΛΩ οποιονδήποτε από αυτούς τους ξεφτιλισμένους που το παίζουν λοιμωξιολόγοι, με τα υπερμικροσκόπιά τους, να μας δείξουν δημόσια και με απόλυτη διαφάνεια, βίντεο από τον ιό (οποιονδήποτε ιό), την στιγμή που μπαίνει μέσα στο κύτταρό μας.
    Έτσι θα έπειθαν και τον μεγαλύτερο αρνητή, γιατί δεν το κάνουν; γιατί δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο.
    Ολόκληρη η ιατρική στηρίζεται σε μια απάτη, παίρνουν φυσιολογικές λειτουργίες-φαινόμενα του σώματος και τα ονομάζουν παθολογικά.

  2. Κανενα τεστ δεν ειν αξιόπιστο μονο η απομόνωση και καλλιέργεια του ιου. Ολα ταλλα ειν ενδεικτικά ετσι κι αλλιως ενω θα πρέπει να γινοντε και επαληθευσεις για να καταγραφούν ως κρούσματα δηλαδη 2 τεστ αρνητικα, περιττό να πουμε απο τα τοσα καταγεγραμμένα αμφιβάλω αμα εγινε στο 3% διπλο τεστ. Τελευταία αρχισαν να κάνουν κατι τετοιο αλλα ετσι κι αλλιως το παραλογο ειναι πως ουτε δειγματοληπτικα δεν εχουνε κανει καλιεργια του ιου για να τον εντοπίσουν και καλλιστα ολοι οι ασυπτωματικοι μπορει να μην εχουνε καν τον ιο .. απ ωπου κι αν το πιασεις λογικη δε βρισκεις σχετικα με την πανδημια .. ο μονος αξιόπιστος ελεγχος δεν εχει γινει ουτε καν δειγματοληπτικα απο τις κυβερνήσεις El hotel de los secretos τον εντοπισμό του ιου ..

    Κλεισαμε ολα τα κρατη διχως να τσεκαρουμε στα σοβαρά αν οντως φέρουμε τον ιο ως ασυπτωματικοι …απλα λεμε για κρούσματα διχως ο κοσμος να εχει αξιόπιστο τεστ που να επαληθεύει οτι φερει ζωντανο τον ιο, και διχως να εχει κανενα σύμπτωμα !

    Ενω μεχρι περυσι τον Απρίλη που ειχαμε τα λιγότερα τεστ διεθνώς κατω και απο το κρατος του Τσιμπουτι με βαση τους επίσημους πινακες,απλα δεν υπήρχε πανδημια στην Ελλάδα …

    Ξεκινησαμε τα τεστ και ηρθε η πανδημια .. ( αυτο για το Τσιμπούτι ισχυει μάλιστα εκεινη την εποχη ολες οι βρωμικες σελιδες ειχανε εξαφανησει απο τους επισημους πινακες το πεδιο τεστ ανα εκατομμύριο πληθυσμού ακριβως επειδη ημασταν τελευταίοι διεθνως αλλα αρκουσε να μπαίνατε σε επισημη σελιδα του εξωτερικού να το βλεπατε ) ..

    Απ ωπου κι αν το πιασεις λογικη δεν εχει ..

    εμβόλιο το εμβολιο σκοτώνει κ παραλογο θα ηταν να μην ειχε τετοιες παρενεργιες καθοσον δεν ολοκληρώθηκαν οι μελετες δοκιμης του. Δηλαδη θα μπορουσαν να ειχανε αφανησει ολο τον πληθυσμό του πλανητη εαν δε το κάνουν φυσικα οι μακροπρόθεσμες συνέπειες του εμθυυβολιου. Την ιδια στιγμη δε ξερουν να σου πουν τιποτε για την αποτελεσματικοτητα, για τη μετάδοση, για την ασφάλεια, για τη διαρκεια αντισωματων, κατι μπουρδες λεν τελευταία μολις τοσο καιρο σιγυν ιχθυος, ολο αυτο ειν ακρως παραλογο καταρχας με τοσα πειραματοζωα ο Μενκελε θα ειχε κανει τον Superman, σοβαρα τωρα δε ξερουν να μας πουν ποσο διαρκούν τα αντισώματα σε όσους κολλησαν κορονιο μετα απο 2 χρόνια και 1 δις πειραματοζωα ? Βρωμαει και ζεχνει ολη η δουλειά ..

  3. Στριμώξτε τους καλα να μην παίρνουν ανάσα εκεί να σκάσουν👏👏👏

Comments are closed.