Πρωτοφανές εισαγγελικό πραξικόπημα: Γκρεμίστηκε η Δικαιοσύνη !!! – Σε πανικό εισαγγελείς και ιατροδικαστές, άλλα κάνουν στην νεκροψία του Πύργου, άλλα στου Κ.Α.Τ, άλλα στου Ευαγγελισμού !!! Τελευταία ευκαιρία της Δικαιοσύνης να διασωθεί, αύριο στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας !!

Κοινοποίηση:
101

Τις τελευταίες ώρες ζούμε ένα εισαγγελικό δράμα. Ολόκληροι θεσμοί καταρρέουν. Η Δικαιοσύνη γκρεμίζεται και ευτελίζεται διεθνώς, μαζί με τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες και τα Πανεπιστήμια.

1690-justice-2

Πανικοβλήθηκαν. Σάστισαν. Γιατί έπεσα πάνω τους με τέσσερις μηνύσεις ταυτόχρονα. Για τρεις θανάτους “κόβιντ” σε Πύργο, Κ.Α.Τ. και Ευαγγελισμό.

 

Κ.Α.Τ.

download

Πρώτες ήρθαν οι μηνύσεις για τους θανάτους του Κ.Α.Τ., της Αντωνίας Δημητρίου και του Ευσταθίου Χειμαριού. Στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς. Από την κόρη και τον γιο αντίστοιχα. Και μαζί τους οι οικογένειες των νεκρών. Και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την Δικαιοσύνη να διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη. Παρακολουθούν την λυσσαλέα αντίσταση και το δέος του συστήματος μποστά στις αποδείξεις που έρχονται για τα εγκλήματα στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων.

Η εντολή για νεκροψία-νεκροτομή δόθηκε. Και άρχισε το θέατρο του παραλόγου, με πρωταγωνιστές το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Με έναν εξαφανισμένο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, να παρακολουθεί απαθής την Δικαιοσύνη να καταρρέει.

Ορίστηκε η Παρασκευή 26 Μαρτίου ως η μέρα της διενέργειας των νεκροψιών. Ο διορισθείς από τις δύο οικογένειες τεχνικός σύμβουλος, ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης, φτάνει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Περιμένει να κληθεί να παραστεί στις δύο νεκροψίες. Στις 2:30 ενημερώνεται ότι οι νεκροψίες αναβάλλονται! Δεν είχαν, λέει, τους ιατρικούς φακέλους. Πρόσχημα. Ποτέ δεν συνιστούσε προϋπόθεση η γνώση του ιατρικού φακέλου για την διενέργεια της νεκροψίας. Οι ιατροδικαστές παγκοσμίως σκίζουν τα πτυχία τους. Άλλωστε, αν ήταν πράγματι προϋπόθεση και οι φάκελοι δεν είχαν σταλεί, δεν θα είχε κληθεί ο τεχνικός σύμβουλος από την Θεσσαλονίκη, όπου είναι η έδρα του. Θα περίμεναν να τον ειδοποιήσουν μετά την αποστολή των φακέλων. Τα φέρετρα τα είχαν ανοίξει όμως…  Η κ. Χαρά Σπηλιωπούλου, η καθηγήτρια, διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, απάντησε ότι ήθελε να σιγουρευτεί ότι εστάλησαν πράγματι …σοροί.

Ίσως επειδή πλησιάζει το Πάσχα, σκέφτηκε μήπως είχαν κάνει λάθος και είχαν σταλεί αρνιά για τη σούβλα…

Ο χειριζόμενος την δικογραφία εισαγγελέας κ. Νικόλαος Ορνεράκης αποδέχθηκε στην πράξη την αναβολή των νεκροψιών, παραγγέλλοντας …συμπληρωματικές καταθέσεις των μηνυτών και ιατρών του Κ.Α.Τ. Σαν σε κοινή ποινική διαδικασία για …εξύβριση ή απλή σωματική βλάβη.

Οι οικογένειες αντέδρασαν με εξώδικη καταγγελία η οποία επιδόθηκε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα, στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ιωάννη Μωραϊτάκη, και στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Χθες, οι δύο οικογένειες ενημερώθηκαν ότι η δικογραφία επέστρεψε από το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς στην Εισαγγελία και ότι οι νεκροψίες ματαιώνονται. Το εισαγγελικό πραξικόπημα φάνηκε πως ολοκληρώθηκε. Αντίγραφο του εγγράφου της ακύρωσης των νεκροψιών οι μηνυτές δεν λαμβάνουν.

 

Πύργος

images (1)

Αφήνουμε προς το παρόν το Κ.Α.Τ.

Στον Πύργο κατατέθηκε μήνυση για την ίδια αξιόποινη πράξη, για τον θάνατο του Νικολάου Λυμπερόπουλου στο νοσοκομείο του Πύργου. Υπό συνθήκες που θα επέβαλαν και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας. Ένας άνθρωπος έτοιμος να μεταφερθεί στο Ρίο, με 99 οξυγόνο και σε πολύ καλή διάθεση ενόψει της μεταφοράς του, την οποία ο ίδιος και η οικογένειά του επεδίωξαν και πέτυχαν, και προ της αφίξεως του ασθενοφόρου, η μητέρα του ενημερώνεται ότι …διασωληνώθηκε λίγη ώρα μετά το μήνυμα που ο ίδιος έστειλε στην αδελφή του με φωτογραφία του οξυγόνου!

Το Ρίο όμως δηλώνει ότι τον δέχεται και διασωληνωμένο. Και αυτό φαίνεται πως ήταν μοιραίο.

Στις 9:15, με το ασθενοφόρο να έχει καταφθάσει, σύζυγος και μητέρα του Νίκου Λυμπερόπουλου φτάνουν στο νοσοκομείο του Πύργου για να κανονίσουν τα διαδικαστικά για την μεταφορά του.

Και εκεί τους ενημερώνουν ότι ο Νίκος …πέθανε!!

Μέσα σε λίγη ώρα διασωληνώθηκε και πέθανε. Αρκεί να μην μεταφερθεί στο Ρίο…

Μήνυση από μητέρα και χήρα, με μάρτυρα την αδελφή του, αστυνομικό υπάλληλο.

Διατάσσεται νεκροψία-νεκροτομή.

Η προϊσταμένη όμως της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών τσαλαπατά την επιστήμη της, ψεύδεται για το τι συστήνει ο Ε.Ο.Δ.Υ. για τις νεκροψίες (δήθεν να αποφεύγονται), και επιχειρεί να υποκαταστήσει την εισαγγελική αρχή αναφέροτας ότι δεν είναι αναγκαία η νεκροψία!

Εγώ εν τω μεταξύ βομβαρδίζω Εισαγγελίες και Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες με συνεχείς αναρτήσεις στο fb. Ασκείται τεράστια πίεση. Καταθέτω μήνυση για ψευδή βεβαίωση κατά την Αγγελικής Τσιόλα, Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών. Βεβαίωσε ψευδώς ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. συστήνει να αποφεύγονται οι νεκροψίες σε σορούς νοσηλευθέντων με Covid-19.

Ο χειριζόμενος την δικογραφία εισαγγελέας κ. Ευάγγελος Μιχαήλος, Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, απορρίπτει το έγγραφο της κ. Τσιόλα και διατάσσει εκ νέου νεκροψία-νεκροτομή.

Το σύστημα πανικοβάλλεται.

Και αντιδρά.

Η κ. Σωτηρίου “αδειάζει” τον κ. Μιχαήλο και ανακαλεί την εντολή!!

Η οικογένεια αντιδρά και αυτή. Επιδίδεται εξώδικη καταγγελία στον κ. Πλιώτα, στην κ. Σωτηρίου και στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, κ. Γεώργιο Σκλήρη.

 

Ευαγγελισμός

images

Αφήνουμε προς το παρόν και τον Πύργο.

Τρίτη μήνυση κατατέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων. Από την Ελένη Γεωργακοπούλου, μητέρα του Ιωάννη Γεωργακόπουλου, ο οποίος απεβίωσε στον Ευαγγελισμό σε ηλικία 36 ετών, μετά από νοσηλείες στη Νίκαια, στο Αττικόν και στον Ευαγγελισμό. Πάντα με Covid-19.

Συνδετικός κρίκος και στις τρεις υποθέσεις, εγώ…

Και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης. Αστέρι ο Δημήτρης.

Εκεί είχαμε ένα μόνο επεισόδιο. Την Παρασκευή κατέβηκε και πάλι ο Δημήτρης στην Αθήνα. Η νεκροψία δεν έγινε. Η σορός ήταν …παγωμένη.

Ορίστηκε νέα μέρα η χθεσινή, 9 Απριλίου.

Και η νεκροψία πραγματοποιήθηκε! Τα μικρόβια είχαν οργιάσει. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Τοξικολογικές, ιατρικός φάκελος. Μοριακά τεστ. Και στο τέλος το πόρισμα.

Σημασία όμως έχει ότι η νεκροψία έγινε! Σε ίδια ποινική διαδικασία. Με την ίδια Εισαγγελία. Με άλλον όμως εισαγγελέα… Και άλλη υπηρεσία. Τη Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Οι οικογένειες Δημητρίου και Χειμαριού “επιτέθηκαν” ξανά. Νέα εξώδικη καταγγελία σήμερα στους ίδιους εισαγγελείς (Πλιώτα, Μωραϊτάκη, Παπαγεωργακοπούλου) με εκ νέου αίτημα για νεκροψίες-νεκροτομές. Πλέον, μετά την χθεσινή νεκροψία στη σορό του Γιάννη Γεωργακόπουλου, υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες και προϋποθέσεις, κατέρρευσε η ούτως ή άλλως σαθρή νομική και επιστημονική “επιχειρηματολογία” για την ακύρωση της εκ των ουκ άνευ αναγκαίας και επιβεβλημένης ανακριτικής πράξης στο υπό διερεύνηση έγκλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Κατ’ αρχήν από αμέλεια. Η παράνομη άρνηση των εισαγγελικών αρχών και των ιατροδικαστικών υπηρεσιών με κάνουν και αμφιβάλλω αν έχουμε μόνο αμέλεια.

 

Πύργος, ξανά

Την ίδια ώρα στον Πύργο έχουμε νεότερες εξελίξεις, στο αλαλούμ αυτό των αντιφατικών και αλλοπρόσαλλων συμπεριφορών του συστήματος, το οποίο μέσα στον αιφνιδιασμό και τον πανικό του από το τριπλό χτύπημα δεν είχε ούτε το χρόνο ούτε το μυαλό να προετοιμαστεί, να συντονιστούν μεταξύ τους διαφορετικοί εισαγγελείς και ιατροδικαστές και να εμφανίσουν ενιαία στάση.

Αυτό που πάντα δηλαδή επιδιώκω και πετυχαίνω.

Γιατί το τεράστιο πρόβλημά τους σε όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι όταν απευθύνομαι σε γραμματείς και φαρισαίους για μία υπόθεση, αξιοποιώ τα στοιχεία αμέτρητων άλλων υποθέσεων και σφυροκοπάω το σύστημα.

Σήμερα λοιπόν, κατ’ αρχάς η οικογένεια του Νίκου Λυμπερόπουλου, του 41χρονου καπετάνιου, ενημερώνεται από την Ασφάλεια Πύργου ότι ο ιατρικός φάκελος που διαβιβάστηκε από το νοσοκομείο είναι ο …μισός. Απείθεια. Κατά το μέρος που δεν εκτέλεσαν την εισαγγελική εντολή.

Αλλά η σημαντική πληροφορία δεν ήταν αυτή. Αλλά ότι η κ. Σωτηρίου εισήγαγε την υπόθεση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας! Στην ουσία το εξώδικο της οικογένειας Λυμπερόπουλου! Και ως νέος Πόντιος Πιλάτος έβαλε τους τρεις δικαστές του Συμβουλίου να αποφασίσουν αυτοί για την νεκροψία! Βάζοντας στο κάδρο πλέον και τους δικαστές μετά τους εισαγγελείς!

Και εγώ άρπαξα την ευκαιρία και τους έβαλα στο κεντρικότερο σημείο του κάδρου. Απευθυνόμενος άμεσα, δια εγγράφου υπομνήματος της χήρας Λυμπερόπουλου, στην κ. Σωτηρίου και τους τρεις δικαστές του Συμβουλίου. Προηγουμένως είχαμε ενηεμρωθεί ότι η κ. Σωτηρίου είχε υιοθετήσει το ψευδές και παραπλανητικό έγγραφο της κ. Τσιόλα. Αλλά η πίεση που είχαμε ασκήσει ήταν μεγάλη. Και πλέον οι δικαστές έχουν και ένα επιπλέον εμπόδιο. Το τετελεσμένο γεγονός της νεκροψίας στον Ευαγγελισμό. Σε παρόμοια υπόθεση. Πρέπει πια να εξηγήσουν τι είναι αυτό που διαφέρει στην υπόθεση Γεωργακόπουλου από αυτήν της υπόθεσης Λυμπερόπουλου.

Θα απαντήσω εγώ:

Τίποτα απολύτως.

Τα αυτά και οι δύο οικογένειες στην Αθήνα. Ταυτόχρονα.

Οι δικαστές απομένει να μάθουμε τι θα πουν.

Γιατίο αυτό που θα αποφασίσει ο Πύργος θα παρασύρει και την Αθήνα. Προφανές.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι και οι ελάχιστοι που είχαν απομείνει να αμφιβάλλουν για την βασιμότητα όλων αυτών που επί μήνες, και με μεγάλη ένταση κυρίως τους τελευταίους δύο, καταγγέλλω, πάνε και αυτοί.

Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι για να ευτελίζονται στον πρωτοφανή αυτό βαθμό Εισαγγελίες, Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες και Πανεπιστήμια, μάλλον κάποιο δίκιο πρέπει να έχω τελικά σε όλα αυτά…

Εσείς τι λέτε…;

Αφήστε που ακόνα με μαζέψει ο εισαγγελέας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

95 Σχόλια

 1. εχω μεγαλη στεναχωρια και για το τι γινεται στη δουλεια μου,που μας υποχρεωνουν σε 2 τεστ τη βδ επειδη ειμαι στη πρωτοβαθμια φροντιδα…και επειδη βλεπω οτι παμε προς ισλαμοποιηση και με τις 5G κεραιες θα μας πεθανουν ετσι και αλλιως.με το εμβολιο απλα θα μας πεθανουν σε ανυποπτο χρονο…πειτε μας τι να κανουμε και για τις δουλειες με τα κωλοτεστ…δεν προκεται να κανω το εμβολιο που να χτυπιουνται αλλα και στα παιδια μου…βοηθηστε μας να σας εχει καλα ο θεος και η παναγια να μας βοηθατε!

 2. Κύριε Αντωνιάδη,
  Ήθελα να σας αναφέρω κάτι άσχετο προς το άρθρο σας, αλλά σημαντικό.
  Διάβασα σε blog ενημέρωσης, σήμερα το πρωί, ότι με εντολή ΑΓΕΝ, δεν αφήνουν να βγουν από τα υποβρύχια του ναυστάθμου, όπου και δένουν όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον covid19.
  Οι ίδιοι, αναφέρουν ότι όσοι συνάδελφοί τους, χουν εμβολιαστεί, βγαίνουν κανονικά. Όσοι έχουν αρνηθεί να εμβολιαστούν, συνεχίζουν, υποχρεωτικά, να κάθονται, μέσα στο υποβρύχιο, ύστερα από αρκετές ημέρες στον βυθό της θάλασσας.
  Η καταγγελία είναι ανώνυμη, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αν θέλετε, και μπορείτε να το ερευνήσετε, κάντε το σας παρακαλώ.

 3. Ο Ατωνιάδης έφαγε μπλοκ απο το φβ… περιμένουμε μια ειδική γωνιά στο Μακελειο
  για τις αναρτήσεις του. Ευχαριστω

 4. Κε Αντωνιάδη, έχετε κάποια πρόταση για τα λύκεια που ξεκινουν την Δευτερα;
  Eίμαστε σε απόγνωση

 5. ΕΥΓΕ….!!!!!
  ΕΥΓΕ….!!!!!
  Κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ , ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!
  ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!
  ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑ!!!!

 6. Ακομα περιμενουμε τις υποτιθεμενες μηνυσεις τις υποτιθεμενες νεκροψιες γιαυτο χαλασε η σουπα με τον Αντωνιου δεν εχετε στοιχεια κυριε?? Α μην ξεχασω κ αλλους που εστειλαν πατεντα εξωτερικο σε διαφορες χωρες μα πως δεν πλουτισε ο τυπος

 7. Μαζι κι απο εδω καλον αγωνα

 8. Νίκο, Είμαστε μαζί σου!!!!
  Την ρίξανε την σελίδα σου τα καθάρματα και πολύ σε άφησαν, βρίσκονται σε πανικό και κάνουν αλλοπρόσαλλες κινήσεις!!!

 9. Δωσε πονο Νικο και εμεις παντα και για παντα μαζι σου.

 10. Σε ακολουθούμε όπου κι αν πας. Δύναμη να σου δίνει ο Θεός και να σε ενισχύει. Συνέχισε και εμείς ακολουθούμε. Μας έλειψες.

 11. Καλύτερα εδώ στο Μακειλειό παρά στο νεοταξίτικο φβ των ερπετών. Έτσι κι αλλιώς ενημερώνομαι από δω. Καιρός να βγουν όλοι από την φωλιά του λύκου.
  Συνέχισε Νίκο μας αυτό που κάνεις και ενημέρωνε μας σε καθημερινή βάση. Καλή δύναμη και φιλιά στον αγαπημένο μας κοντρόλ.

 12. Ευχαριστουμε για όλα τα φιλιά μας στο κοντρολ!!!!

 13. Νικο συνέχισε … οι νεκροψίες θα αποδείξουν τα εγκλήματα και οι ψυχές θα δικαιωθούν

 14. ειμαστε μαζί σου και ο Θεός μαζί σου

 15. Καλή δύναμη και υπομονή στο έργο σας κύριε Νίκο! Πιστεύω σε σας εγώ και πολύς κόσμος! Ηρεμία και καθαρό μυαλό μέχρι το τέλος!

  (Μια μικρή παρατήρηση, δεν ξέρω αν δημοσιεύετε εσείς κύριε Αντωνιάδη τα άρθρα εδώ πέρα, αλλά συνήθως δεν κάνατε ούτε ορθογραφικό λάθος στο fb ότι ώρα και αν ανεβάζατε δημοσίευση που εδώ συμβαίνει…)

 16. Καλή δύναμη είμαστε όλοι δίπλα σου! Διαβάζω και από άλλους δεν μπορούν να δουν τις δημοσιεύσεις σας κύριε Νίκο όπως και εγώ πατάω πάνω στο κιτρινο μπανερ και βγάζει μια μαύρη εικόνα με κάποιους αριθμούς δεν βλέπω τίποτα άλλο και από χθες βλέπω μόνο 3 δημοσιεύσεις τυχαία και αυτό και ανά διαστήματα. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις αναρτήσεις?

 17. Μακαρι αυτη η μηνυση να μην εχει την τυχη εκεινης για τα κλεμενα του ΠΑΣΟΚ, που κατατεθηκε το 2013 στον Αρειο Παγο, και την εθαψαν στα υπογεια τους………

 18. Το θεμα ειναι οτι ο περισσοτερος κοσμος ακομη γυριζει το κεφαλι απο την αλλη πλευρα οταν βλεπει και ακουει ολα αυτα!!!! Ηρωας ο κυριος Αντωνιαδης!!!!!!!!!!!

 19. Ελπίζουμε να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη. Ο Θεός μαζί σας.

 20. Είστε το αποκούμπι μου… και θα είμαι και’δω και όπου χρειαστεί και θα σας ακουλουθω!

 21. Πρώτη μου φορά βλέπω σχόλια σε αρθρογράφο με τόσους
  επαίνους και ούτε ένας αρνητικός, Νικόλα, είσαι ημίθεος!
  Προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!
  .
  Δώσε ένα τραπεζικό λογαριασμό να βοηθήσουμε.

 22. Νικόλαε Αντωνιάδη, όπου και να πας θα σε ακολουθούμε, δεν θα ξεμπερδέψεις μ` εμάς εύκολα!!!!!
  Είπαμε, θέλουμε να φανεί η αλήθεια και θα φανεί, επειδή είσαι στο τιμόνι οδηγός!
  Όλοι έχουμε την ιερά υποχρέωση να πολεμήσουμε για το κοινό καλό και περισσότερο για τα ΠΑΙΔΙΑ μας, άσχετα αν πολλοί γονείς δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει.

  Υ.Γ Τη συνδρομή μη ξεχάσεις! Ας κάνουμε κάτι ελάχιστο και εμείς.

 23. Ξεφτιλησε τους για τα ψεματα που εχουν πει. Πιο ψευτες και απο τους ανθελληνες πολιτικους ειναι οι λοιμοξιολιγοι. Ειναι πολλα τα λεφτα απο τις φαρμακευτικες.

 24. Χιλιάδες ήδη η αναγνώστες και να φανταστείς πως άλλοι τόσοι χιλιάδες δεν ξέρουν τι έχει γίνει, άλλοι δεν ψάχνουν!!!!

  Έχω κρατήσει όλες τις δημοσιεύσεις λόγο αντιγραφής και επικόλλησης του κειμένου που έκανα, όπως και χιλιάδες άλλοι!!! Αρχίζω και τα μοιράζω πάλι, ένα ένα!!!

 25. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΓΜΕΡΨΣΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 26. ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΨΥΧΟ Η/Υ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ:
  Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΛΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

 27. Επιτέλους κύριε Αντωνιάδη, ξανά μαζί !!!! Καλή δύναμη σε όλα όσα κάνετε και αναμένουμε νέα σας. Με πολλή αγάπη και εκτίμηση σε εσάς και την όμορφη οικογένεια σας και όλους τους Ανθρώπους συνεργάτες σας που πονούν τον συνάνθρωπο και προσπαθούν για την ελευθερία όλων μας !!! ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ !!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ !!! Ευχαριστούμε το makeleio και την εφημερίδα, που συνεχίζει παρόλες τις αντιξοότητες!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ !!!!

 28. Αντωνιαδης σουζα και τα γατακια πινουν ουζα. Παρτε μαθημα απο τον δασκαλο

 29. Καλησπέρα στο makeleio το κίτρινο banner το βρίσκεις αλλά όταν πατάς δεν ανοίγει τίποτα. Μάλιστα εμφανίζει ένα μαύρο πλαίσιο με πληροφορίες για τα παγκόσμια περιστατικά και θανατους κοβιντ.
  Εγώ τυχαία είδα την κοινοποίηση από κάποιο προφίλ.

 30. Νικο μπορεις να βαλεις συνδιαχειριστη καποιον στην σελιδα σου τη δημοσια και να ποσταρεις και απο εκει. Το οτι ειναι το προφιλ σου μπλοκαρισμενο δεν σημαινει πως δεν μπορεις να βαλεις συνδιαχειριστη στις σελιδες σου, το εκανα εγω σε μια σελιδα που διαχειριζομαι επειδη με μπλοκαραν παλι για ενα μηνα.

  1. Του έχουνε ρίξει το προφίλ από χθες το πρωί!!..Πάντως η ιστοσελίδα ρέει καλύτερα,κάνουμε scrolldown πιο εύκολα και δεν κολλάει!.. Αναμένουμε τις εξελίξεις με το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας και το αποψινο live!!

   1. ρεει καλυτερα η ιστοσελιδα, αλλα ο κοσμς εχει μαθει να παιρνει μασημενη τροφη και δεν μπαινει στον κόπο να μπει στο μακελειό, μονο ο,τι του βγαινει στο φηντ ξερει πλεον να διαβαζει. Και αυτο ειναι ενα τεραστιο προβλημα. Η τεμπελια του κοσμου ειναι ολο το προβλημα, από την αρχή. Απο αυτους που βαριουναι να διαβαζουν κατι περα απο την μασημενη τροφη της τιβι, μεχρι αυτους που βαριούνται να βγουν απ το φειςμπουκ και να αναζητησουν μονοι τους τι λεει ο Αντωνιαδης στο Μακελειο.

 31. Είμαστε όλοι εδώ , Αντωνιάδη τσάκισε τους. Κοντρόλ φιλιά.

 32. Νικο μηπως να ανοιγες και μια σελιδα στο hellasbook?

 33. Ένιωσα ότι έπεσα ξαφνικά στο κενό χωρίς τις καθημερινές σας αναρτήσεις στο φβ… χαίρομαι όμως διπλά που σας βρήκα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Δηλώνω “παρούσα” και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς.

 34. |Οι εισαγγελείς και οι δικαστές έχουν το στόμα μπουκωμένο και τα χέρια φορτωμένα …δεν μπορούν να αντιδράσουν

 35. Ενταξει…μια απο τα ιδια….Σου λεει, εγω μεγαλε θα βγαλω το φιδι απτην τρυπα…?και μετα να μου ριξουνε καμια μεταθεση σε κανα Ορμενιο ? Ειμαι δημοσιος υπαλληλος…εφαρμοζω το νομο…σταρχιδια μου…ψοφα…Δηλ. για να παιρνουν αυτοι το μισθο τους…εμας πρεπει να μας εξοντωσουνε…επειδη τους ασκουνται πιεσεις…απο τα κοπροσκυλα και τα κομματοσκυλα…
  Πυραυλοκινητες μιζες, ολα διαλυμενα, φτωχεια, μνημονια…και αυτοι κανουν οτι δεν καταλαβαινουν…
  Αφρικανικο….Μπουρδελο…αντε στο διαολο ρε….

 36. Κανένα ανθρώπινο δικαστικό σύστημα δεν είναι δικαιοσύνη. Τα βλέπετε τα χάλια και με τους εγχώριους.

 37. Προφανώς, η πανδημία δίνει μεγάλες ευκαιρίες στους
  τσαρλατάνους να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους.
  Δεν βλέπω ότι το θέμα μας είναι εκεί, ασφαλώς πρέπει
  να τους βαράμε όπου τους βρίσκουμε, αλλά, ο λόγως
  στους πωρωμένους, δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα.
  .
  Συνσπήρωση δυνάμεων, Εθνικό κόμμα στη βουλή, είναι ο δρόμος.

 38. ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ
  ΑΙΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ
  ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ
  ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ.

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΦΩΤΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑ!
  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  Ο ΦΟΒΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ….
  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ….
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ!

 39. Και αυτό εξαφανίστηκε από την στήλη ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ. Τι γίνεται ρε παιδιά;

 40. Πόσο χρήμα έχει δοθεί άραγε;;;; Καί δυστυχώς τό τραγικό τής υπόθεσης είναι πως αυτό τό χρήμα είναι του ελληνικού λαού… ουσιαστικά τούς πληρώνουμε για νά εξευτελίζουν τον “άνθρωπο”… ΤΡΑΓΙΚΟ….αυτόν για τόν οποίο προσπαθούν νά μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται για την υγεία του….
  Πάλι καλά που υπάρχουν Άνθρωποι σαν τον κ.Αντωνιάδη που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τόν συνάνθρωπό τους!
  Καλή δύναμη στο τιτάνιο έργο σας!
  Η δικαίωση έρχεται!
  Η Παναγιά μαζί σας!

 41. ο πυρήνας της αδικίας που υφιστάμεθα είναι ότι πεθαίνουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να σωθούν, ΕΙΤΕ με καλύτερη περίθαλψη, που δεν τους παρέχεται γιατί το σύστημα υγείας στην πραγματικότητα δεν έχει ενισχυθεί επαρκώς παρά την πανδημία ΕΙΤΕ με τη χορήγηση κατάλληλης αγωγής που επίσης δεν τους παρέχεται. Όπως έχει γραφτεί και στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φάρμακο υπάρχει, είναι το REGEN-COV™ (casirivimab & imdevimab) είναι υψηλής αλλά γνωστής τεχνολογίας, έχει λάβει από τον EMA θετική γνώμη για έγκριση από τους εθνικούς οργανισμούς, είναι σχεδόν θαυματουργό στην ΑΡΧΗ της νόσου, το έχει λάβει ο αρχιεπίσκοπος ως πειραματικό φάρμακο πριν την έγκρισή του και ο Τραμπ που έγινε περδίκι μέσα σε 48 ώρες. Παράγεται από την regeneron (ROCHE στην Ευρώπη) και ο πρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της εταιρίας George D. Yancopoulos είχε δηλώσει ότι θα μπορούσε να το παράγει στην Ελλάδα στη μισή τιμή. Το ΕΡΩΤΗΜΑ είναι, πώς νομιμοποιείται το ΕΣΥ, το ΚΕΣΥ και η κυβέρνηση να μην έχει διαθέσιμο το φάρμακο για χρήση, εφόσον ένας θεράπων γιατρός θέλει να το χρησιμοποιήσει εν μέσω πανδημίας. ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ελπίζω να αυτό να κριθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αν αρρωστήσω θα ζητήσω εγγράφως να το λάβω και αν δεν μου χορηγηθεί δε θα με σταματήσει ούτε ο θάνατος…

 42. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣ!! ΚΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ, ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ….

 43. Προφανώς, η πανδημία δίνει μεγάλες ευκαιρίες
  στους τσαρλατάνους να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους.
  Δεν βλέπω ότι το θέμα μας είναι εκεί, ασφαλώς πρέπει
  να τους βαράμε όπου τους βρίσκουμε, αλλά, ο λόγως
  στους πωρωμένους, δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα.
  .
  Συνσπήρωση δυνάμεων, Εθνικό κόμμα στη βουλή, είναι ο δρόμος.

 44. Επιτέλους όλοι μαζί!!!ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!Δεν μπορώ να σχολιάσω εύκολα δεν ξέρω γιατί???Θα είμαστε όμως πάντα ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!Σε φοβούνται τους νικας!!!ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!!!

 45. Καλησπέρα, παρόν όλοι εδώ συνεχίζουμε δεν θα τους περάσει αυτή τη φορά, είναι τα τελευταία τους . Καλή δύναμη σε ολους μας παιδιά, μπορεί να μένω Γερμανία αλλά η ψυχή μου εδώ μαζί σας !

 46. κοντρολακι μου αγαπημενο τα φιλια μου!!!! και στο αγορι σου μαζι!!! live διαβαζω!!!! ποτε και τι ωρα???? μην μασατε σε τιποτα!!! ειμαστε πολλοι οι ψεκασμενοι βρε!!!!!!!!!!!

 47. Επιτελους ξανα μαζι!! Ανυπομονουμε για το live!!!

 48. Εγώ ξέρω ότι όποιος έχει καθαρό κούτελο… φοβάται ΤΙΠΟΤΑ!!!Συνέχισε Νίκο να τους βγάζεις..στη σέντρα!! Τούβλο τούβλο..θα πέσει το ντόμινο!!Καλή δύναμη και καλή λευτεριά!!

 49. Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί! Μπράβο! Να τρέχουν και να μην φτάνουν! Ό Θεός να είναι πάντα κοντά σας! 🙏🏻🇬🇷🙏🏻

 50. Σε ακολουθώ και εδώ και παντού, μέχρι τέλους θα το πάμε!!! Μέχρι να μπουν φυλακή οι καταστροφείς και δολοφόνοι.

 51. Επιτέλους σας βρήκαμε! Όσο και όσοι προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να εμποδίσουν την αλήθεια που με αδιάσειστα στοιχεία εκ μέρους σας αποδεικνύεται να βγει στο φως, είναι βέβαιο πως θα αποτύχουν. Έχουν καταλάβει τι τους περιμένει μετά από τόσο καιρό εξαπάτησης του λαού και τρέμουν. Με τη βοήθεια του Θεού και λίγη υπομονή θα λάμψει η αλήθεια και θα τρέχουν να κρυφτούν από την οργή και την αγανάκτηση όλων μας. Την προστασία της Παναγίας μας να έχετε στην οικογένειά σας.

 52. Όλοι γνωρίζουν ότι στο τέλος το σκοτάδι θα ηττηθεί! Ακόμα και οι ίδιοι οι δαίμονες!!!

 53. Δυνατά Νίκο 👍👍👍👍Αλαλούμ κάνουν γιατί έχασαν την μπάλα και μακάρι να μην την ξαναβρούν

 54. Η αληθεια ειναι φως,οσο και να θελουν να την κρυψουν, θα βρει χαραμαδα να βγει στην επιφανεια!!!
  Κυριε Αντωνιαδη μαζι σας!!!
  Καλη αρχη θα ευχηθω και εδω!!!
  Να σας δινει δυναμη ο Παντοδυναμος!!!

 55. Είμαστε εδώ Νίκο και Μαριάννα! Δίπλα σας και μαζί σας ΠΑΝΤΑ!!!👊

 56. Κατά τύχη βρήκα την σελίδα!! Βρείτε τρόπο να φαίνεται παιδιά. Δύσκολα θα την βρει ο κόσμος!!!

 57. Είναι πλέον στο δάχτυλό μας, να βοηθήσουμε να γίνεται ντόρος

 58. Καλησπέρα.Εγώ ήθελα με την σειρά μου να ρωτήσω πως θα μας έρχονται ειδοποιήσεις για νέες αναρτήσεις.

 59. Ακολουθούμε κι εδώ…Καλή δύναμη…

 60. Τυχαία ανακάλυψα το κίτρινο banner που οδηγεί στο blog του κ.Νίκου. Δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε. Το περιβάλλον εδώ είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το facebook. Εάν σας είναι εύκολο, κάντε το πιο εμφανές και βάλτε το σε ένα μέρος που θα το βλέπει κατευθείαν όποιος μπαίνει στην σελίδα. Ψηλά, στην αρχή. Πολλοί ακόλουθοι του κ.Νίκου θα μπαίνουν και δεν θα έχουν ιδέα πώς να βρουν τις δημοσιεύσεις, με αποτέλεσμα να μην μπαίνουν στον κόπο να ψάξουν παραπάνω! Αν υπάρχει όμως το banner στην κορυφή, θα το βλέπουν κατευθείαν και θα το πατάνε! Πρέπει να ανεβάσουμε πάλι τα views των δημοσιεύσεων!

 61. Οτι & να κάνουν η αλήθεια θα λάμψει & ολοι οσοι συμμετέχουν σε αυτο το αθλιο παιχνίδι εις βάρος ολων μας θα λογοδοτήσουν…Κύριε Αντωνιάδη ειμαστε μαζί σου

 62. Καλησπέρα κ.Αντωνιάδη!πολύ καλή κίνηση η σύμπραξη με το μακελειό….Σας ακολουθούμε παντού και φανατικά!

 63. Εγώ είμαι fan του μακελειου από την πρωτη μερα από την τηλεόραση ακόμα μέχρι και σήμερα ο Στέφανος Χίος είναι ο μόνος δημοσιογράφος που εκτιμώ ακόμα και από τις παλιες άσχημες μεσημεριανές εκπομπές κατάλαβα ποσο μάχητης τώρα και με το Νίκο Αντωνιάδη εδώ στο μακελειό γροθιά στο στομάχι των εκβιαστών! Όλοι μαζί!

 64. Κ.Αντωνιαδη μήπως να κάνετε καινούργια σελίδα στο φβ ;;;θα την φτάσουμε ψηλά μπαμ μπαμ !!!

 65. Αν είναι δυνατόν το κίτρινο banner που φτιάξατε στην κεντρική σελίδα να πάει σε κάποιο πιο εμφανές σημείο, αν είναι δυνατόν δίπλα στο κεντρικό logo πάνω πάνω δεξιά. Μπαίνει κόσμος στην κεντρική σελίδα και δεν κατεβαίνει μέχρι κάτω για να το δεί. Επίσης μερικοί δεν καταλαβαίνουν οτι είναι “κουμπί” που οδηγεί στο νεο blog του Νίκου. Γράψτε αν μπορείτε κάτι όπως “πατήστε εδώ” μέσα στο banner.

 66. Παράνοια …. και ένας εισαγγελέας να τους μαζέψει ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

 67. Κ.Αντωνιαδη μήπως να ανοίγετε καινούργια σελίδα στο φβ ;;
  Θα την φτάσουμε πάλι ψηλά μπαμ μπαμ…

 68. Ευχαριστούμε κύριε Αντωνιάδη.να σας έχει ο Χριστός καλά.

 69. Επιτρεπεται να κοινοποιουμε τις αναρτησεις απο εδω, στο facebook;

  1. Τι ρωτάς παλικάρι μου?
   Φυσικά και επιτρέπεται..
   Για αρχή πήγαινε στη σελίδα μου, που μόλις άνοιξε πάλι μετά από παράσημο 3 ημερών που μου έδωσε το φασιστοβιβλίο και αντέγραψε από εμένα την ανάρτηση(ελεύθερα την αντιγράφει και όποιος άλλος θελήσει) .. δες
   https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225913277479014&id=1246396673

 70. ναι παιδιά από εδώ. Διαβάζουμε και κοινοποιούμε.

 71. Δεν του έριξαν τη σελίδα τη σελίδα αλλά πήραν πίσω την τιμωρία του και θα τι ενεργοποιήσει όταν κρίνει ο ίδιος.

 72. αποθηκεύστε την σελίδα του κ.Αντωνιάδη και κάντε share στις δημοσιεύσεις του. καλό είναι από μέρους μας να βοηθήσουμε τον κ. Νίκο να μάθει ο κόσμος όλος αδέρφια, την κάθε του ανάρτηση. Κράτα γερά κ. Αντωνίαδη.

 73. Ελπίζουμε να μην λείπει κανά όργανο στις νεκροψίες που εκκρεμούν…

 74. Ολοι οι απο πανω αντι να γκρινιαζετε, κοινοποιειστε στο φεις και οπου αλλου μπορειτε τις εδω αναρτησεις. Καντε κατι κι εσεις μην τα περιμενετε ολα στο πιατο!!

 75. Τι γίνεται με τη σελίδα στο Facebook; Θα ενημερωνόμαστε από εδώ;

 76. ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ.

 77. Αυτό φοβούνται Νίκο….Τις νεκροψίες….
  Και κάτι άλλο…..Την αλήθεια!!!!
  Την οποία και γνωρίζεις….Όλη! από την αρχή μέχρι το τέλος!

  1. Συγνώμη που γράφω μέσω εσάς αλλά δεν μου δέχεστε αλλιώς τα σχόλια!!!Δεν τα ανεβάζει!!!Κ.Νικο ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

Comments are closed.