ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ !!! ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΑΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ Η 41ΧΡΟΝΗ ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΒΙΝΤ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ !!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ “ΑΣΘΕΝΩΣ ΘΕΤΙΚΑ”, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!! ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΡΟΛΟΥΚΟΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!!

Κοινοποίηση:
Screenshot_4

Η μητέρα της ξεροσταλιάζει από το μεσημέρι έξω από τον Ευαγγελισμό, αφού της έχουν απαγορεύσει να συνοδεύσει την κόρη της, η αδελφή της μου στέλνει απεγνωσμένα μηνύματα.

Θέλουν να επιβεβαιώσουν, τους λένε, ότι είναι αρνητική, της κάνουν το ένα τεστ μετά το άλλο, το τελευταίο βγήκε, λέει, “ασθενώς θετικό”, η γνωστή δηλαδή απάτη, και περιμένουν κι άλλο. Η Σοφία είναι παρατημένη και αποκλεισμένη από την οικογένειά της στα επείγοντα, η μοίρα της είναι προδιαγεγραμμένη.

Επειδή όμως τη μοίρα των ανθρώπων δεν την καθορίζουν πια οι δολοφόνοι όταν επεμβαίνω εγώ, θα αλλάξει και αυτή η μοίρα, όπως έχει γίνει άπειρες φορές στην τρομακτική αυτή διαδρομή των 27 μηνών της μάχης μου με το θηρίο στα 83 κολαστήρια.

“Ασθενώς”, καλόπαιδα, όπως αυτό;

 

 

 

Τέτοιο και αυτό;

Τέτοιο, ε;

Πόσα σκοπεύετε να κάνετε μέχρι να βγει “θετικό” ή να πεθάνει η Σοφία; Την οποία κάθε λεπτό που περνάει την εκθέτετε σε κίνδυνο της υγείας και της ίδιας της ζωής της;

ΑΡΘΡΟ 306 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

1. Όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, καθώς και όποιος αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που το έχει στην προστασία του ή που έχει υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει ή να το μεταφέρει, ή ένα πρόσωπο που ο ίδιος υπαίτια τραυμάτισε, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

2. Αν η πράξη προκάλεσε στον παθόντα: α) βαριά σωματική βλάβη, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών, β) θάνατο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη.

Ελάτε. Εδώ είμαι.

Ό,τι και να κάνετε, θα διερευνηθούν τα πάντα.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: