ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ: Κωνσταντίνος Κυριακίδης, ετών 60 – Διασωλήνωση στο άψε σβήσε στα εξωτερικά ιατρεία στον άνθρωπο που έφυγε από το σπίτι του περπατώντας και στην Μ.Ε.Θ. τον έστειλαν …έτοιμο διασωληνωμένο και με οξυγόνο …34 που και οι …νεκροί στους τάφους περισσότερο έχουν !!! Βγάλτε τον από τη ΛΙΣΤΑ !!!

Κοινοποίηση:
ΣΩΤΗΡΙΑ

Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι μία τυχαία εβδομάδα. Είναι πολλά. Πάρα πολλά αυτά που θα γίνουν, αυτά που θα αποκαλυφθούν, αυτά που θα συνταράξουν τον κόσμο. Γιατί είμαστε πράγματι στην τελική ευθεία. Για να ικανοποιηθούν και αυτοί που …βιάζονται.

Η ιστορία του Κωνσταντίνου Κυριακίδη, 60 ετών, έχει γνωστά στον κόσμο πια στοιχεία του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκε θετικός και έλαβε αγωγή στο σπίτι. Δεν είχε πυρετό ούτε βήχα, απλά ένα πρωινό, αυτό της περασμένης Τρίτης,  ξύπνησε με λίγη δύσπνοια. Η γυναίκα του τρομοκρατημένη με όλα αυτά που ακούει, ενώ ο ίδιος ήταν πολύ επιφυλακτικός, κάλεσε το ασθενοφόρο.

“Να του δώσουν λίγο οξυγόνο να γυρίσει σπίτι”, σκέφτηκε.

Αμ δε, σκέφτομαι εγώ…

Έτσι θα τον άφηναν; Με λίγο οξυγόνο;

Στην οικογένεια υπάρχει και γιατρός, πέραν του γιατρού που του είχε χορηγήσει την αγωγή που τον είχε πιάσει μια χαρά.

Να ξέρετε ότι μέσα σε όλα αυτά που μαζεύω όλο αυτό το διάστημα (απευθύνομαι και στους …βιαστικούς), είναι και τα στοιχεία από γιατρούς που χορήγησαν αγωγές για απλές πνευμονίες, σαν και αυτές που είχαμε και τα περασμένα χρόνια (μην κοιτάτε τώρα που εξαφανίστηκε η γρίπη και πλέον ο πυρετός, ο βήχας, η δύσπνοια και η πνευμονία είναι όλα κόβιντ, πανάθεμά τον…), και ούτε ένας από τους ασθενείς τους κατέληξε σε νοσοκομείο. Και όταν έπεφτε το οξυγόνο, όπως από …γενέσεως πέφτει στους ανθρώπους, πήραν λίγο οξυγόνο στο σπίτι και καθάριζαν.

Αχ αυτές οι πνευμονίες του …κόβιντ.

Που τις αναγνωρίζουν οι μάγοι οι γιατροί μας στις …ακτινογραφίες.

Που ούτε τις πνευμονίες μεταξύ τους δεν μπορούν να ξεχωρίσουν…

Και χτυπάνε τους ανθρώπους στη “βαριά” μορφή τους, χωρίς πυρετούς, χωρίς βήχα και με τους ασθενείς …περδίκι ή τουλάχιστον να περπατάνε, να μιλάβε και να μη βλέπουν την ώρα να φύγουν…

Οι γιατροί λοιπόν αυτοί της οικογένειας θα ρωτούσαν, θα μάθαιναν, θα παρακολουθούσαν.

Δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι τίποτα δεν μετράει στα νοσοκομεία την σκοτεινή εποχή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους και των φριχτότερων εγκλημάτων, βασανιστηρίων και δολοφονιών, στα κολαστήρια. Ούτε συνάδελφοι γιατροί ούτε μέσα, πολιτικά ή άλλα.

Στην τελική μήνυσή μου θα υπάρχουν και αυτές οι μαρτυρίες. Ανθρώπων που είχαν μία δύο καλές γνωριμίες, αυτές που σε κάθε άλλη περίπτωση θα βοηθούσαν, και οι ίδιες αυτές οι γνωριμίες τους έστειλαν σε μένα:

“Μόνο ο Αντωνιάδης μπορεί να τον σώσει”.

Ο Κώστας Κυριακίδης κατέβηκε μόνος του τις σκάλες και μπήκε στο ασθενοφόρο.

Ακολούθησε η σύζυγος.

Μέχρι να …μετρήσει έως το τρία, ο άντρας της είχε φτάσει στο Σωτηρία και είχε ήδη διασωληνωθεί στα εξωτερικά ιατρεία !!!

Για λίγο οξυγόνο τον πήγε.

Διασωλήνωση άρπαξε…

Γιατί τώρα δεν είναι όπως πριν από μερικούς μήνες.

Τώρα παρακάμπτονται κάποια στάδια του πρωτοκόλλου. Βιάζονται. Είναι σε πυρετό.

Διασωλήνωσης.

Θανάτου.

Ο άνθρωπος διασωληνώθηκε στα εξωτερικά ιατρεία. Όταν η γιατρός της οικογένειας μίλησε με τον συνάδελφο της στην Μ.Ε.Θ. και του ζήτησε τα στοιχεία της διασωλήνωσης, αυτός της είπε απολύτως φυσιολογικά ότι δεν έχει ιδέα (!!!), διότι στην Μ.Ε.Θ. τον έστειλαν …πακέτο.

Έτοιμο.

Διασωληνωμένο.

Πότε θα διασωληνώσουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, από κεκτημένη ταχύτητα κανέναν φουκαρά που θα τους πάει την αλληλογραφία ή καμία παραγγελία απ’ έξω, δεν ξέρω…

Της είπε και το άλλο το εκπληκτικό.

Το μόνο που μπορούσε να της πει, λέει, είναι αυτό που έβλεπε ως ένδειξη του οξυγόνου και είχαν γράψει στα εξωτερικά ιατρεία.

34…

Εντάξει.

Και οι …νεκροί στους τάφους περισσότερο έχουν.

Ό,τι να ‘ναι…

Αυτό όμως τίποτα άλλο δεν αποδεικνύει παρά το γεγονός ότι στα κολαστήρια δεν παρακολουθούν την πραγματική κατάσταση των ανθρώπων.

Δεν τους ενδιαφέρει.

Πρωτόκολλο εφαρμόζουν.

Οι άνθρωποι μπαίνουν στη λίστα και οι διασωληνώσεις γίνονται προγραμματισμένα. Μέχρι πριν από λίγο καιρό κρατούσαν και κάποια προσχήματα. Είχαμε όλα αυτά με τους ασθενείς να γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη “βαριά”, είχαμε τους ασθενίες που διασωληνώνονταν από τη μία στιγμή στην άλλη ενώ πριν λίγη ώρα μιλούσαν κανονικά και ονειρεύονταν εξιτήρια, αλλά τώρα βιαζόμαστε. Με την Ματίνα Παγώνη π.χ. να προαναγγέλλει συγκεκριμένο αριθμό διασωληνώσεων, πρέπει όπως και να το κάνεις να είσαι on scedule…

Το αναφέρω γιατί υπάρχει ακόμα κόσμος που αδυνατεί να κατανοήσει την απίστευτη αυτή αγένεια των γιατρών στις “ενημερώσεις”. Που τους ρωτάς τα αυτονόητα για την πορεία της υγείας του ανθρώπου σου και σε αντιμετωπίζουν σαν να τους ρωτάς για τα περιουσιακά τους ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους…

Τοι έχω ξαναπεί. Δεν έχει χτυπήσει ο ιός της αγένειας ξαφνικά σε όλα τα νοσοκομεία και έχουν γίνει όχι απλά δύσκολοι στην ενημέρωση οι γιατροί στις κλινικές κόβιντ, ούτε είναι κάποια παρενέργεια του κόβιντ, και “αγανακτούν” όταν τους ρωτάνε για τον πυρετό, το οξυγόνο ή άλλα ιατρικά στοιχεία και ακούς αυτά τα “γιατρός είσαι και ρωτάς;”, “και να σου πω θα καταλάβεις;”, “τώρα τι σημασία έχουν αυτά;” ή “αυτά είναι απόρρητα” και πάει λέγοντας.

Δεν ξέρουν να σου πουν !!

Δεν τους ενδιαφέρουν αυτά !!

Δεν γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση των ασθενών !!

Γιατί η απλή λογική λέει ότι αν έχεις το νουμεράκι το λες και ξεμπερδεύεις.

Λες “90 οξυγόνο” και το κλείνεις, αντί να κάθεσαι μία ώρα να διαπληκτίζεσαι με τους συγγενείς για τα αυτονόητα.

Κάπως έτσι και εδώ.

H “ενημέρωση” είναι μέχρι πόσα λίτρα οξυγόνου του δίνουν. Πόσο είναι το οξυγόνο του με την παροχή αυτή παραμένει άγνωστο…

“Παίζει το οξυγόνο”…

Έγινε παιχνιδιάρικο κι αυτό.

Όπως και ο ίδιος ο κόβιντ άλλωστε.

Που ενώ μετά από κανα μήνα έχει εξαφανιστεί, επανέρχεται δριμύτερος.

Όταν “χρειάζεται”…

Όπως με τον Γιώργο Βιόπουλο. Πριν από ένα μήνα θετικός. Βγήκε από την κλινική κόβιντ αρνητικός, πέθανε εκτός κόβιντ, αλλά ο …αθεόφοβος του τη φύλαγε λίγο πριν πεθάνει.

Έτσι μας λέει το νοσοκομείο.

Και τον έβαλε σε σακούλα.

Σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα. Θα κριθεί αν αύριο κηδευτεί σε σακούλα ή κανονικά.

Υποθέτω πάντως ότι στο Σωτηρία, το οξυγόνο του Κώστα Κυριακίδη έχει πάει πάνω από το 34 τώρα…

Για τις υπόλοιπες τιμές; Αέρια, ph, αναπνοές, ακτινογραφίες κ.λπ;

Το συζητάμε;

Άγνωστα…

Αφού σου λέει ο γιατρός της Μ.Ε.Θ. ότι τον έστειλαν …πακεταρισμένο. Έτοιμο, διασωληνωμένο.

Θα ρωτήσετε, καλά αυτός δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς διασωληνώθηκε αυτός που του έστειλαν; Δικός του ήταν πια.

Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά. Τι να ρωτήσει. Πώς έγινε η δισωλήνωση και αν έπρεπε να γίνει;

Πώς θα εξανίστατο η Παγώνη με το …θράσος των Ελλήνων να ονειρεύονται εκδρομές στα χωριά το Πάσχα;

“Με τόσους διασωληνωμένους;”.

Και με “τόσους θανάτους;”

Καλά, για τους θανάτους “κόβιντ”, περιμένετε λίγο την επόμενη δημοσίευση με το μπαμ που θα κάνω για το Αίγιο… Που δεν έχει να κάνει μόνο με το Αίγιο. Αλλά με όλη την εγκληματική ογάνωση και την εξαπάτηση των Ελλήνων.

Ροκανίζοντας το σύστημα, όπως άρχισα, θα φτάσω μέχρι την μήνυση.

Α, και το ΕΚΑΒ από το οποίο η οικογένεια ζήτησε τα ιατρικά δεδομένα του ανθρώπου τους όταν παραδόθηκε στο ΣΩΤΗΡΙΑ, θέλουν εξουσιοδότηση από τον …διασωληνωμένο !!!

ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ :

Βγάλτε τον από τη λίστα !!!

Ενημερώστε την οικογένεια και μάλιστα την γιατρό που έχει εξουσιοδοτήσει η οικογένεια να ενημερώνεται !!

Γιατί έχω καταλάβει ότι δεν είστε και …πολύ ευχαριστημένοι με αυτό. Προτιμάτε να “ενημερώνετε” την γυναίκα του που είναι φοβισμένη και δεν λέει και πολλά, έτσι;

Όχι, λοιπόν !!

Την ΓΙΑΤΡΟ θα ενημερώνετε !!

Τώρα είμαι και εγώ εδώ !!

Μαζί με την ιατρική ομάδα μου !!

Το βλέπετε ότι δεν τα έβγαλαν πέρα μαζί μου στην Πάτρα, ούτε οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες ούτε οι εισαγγελείς και οι δικαστές. Και η νεκροψία στον Νίκο Λυμπερόπουλο θα γίνει. Αυτή η ασπίδα προστασίας έπεσε. 

Οπότε τώρα ξέρετε.

Αν ω μη γένοιτο κάτι δεν πάει καλά, θα το μάθουμε.

Και αν χρειαστεί, και με νεκροψία.

Μήπως λοιπόν να βάζατε τα δυνατά σας όπως κατέβηκε τις σκάλες του σπιτιού του με τα πόδια για να έρθει σε σας, να τις ανέβει κιόλας φεύγοντας…;

Υ.Γ. Μη το ξεχάσω.

Η οικογένεια θέλει και τα στοιχεία του εντατικολόγου-αναισθησιολόγου που έκανε την διασωλήνωση.

Γιατί ο γιατρός της Μ.Ε.Θ. δεν ήταν και …τόσο σίγουρος ότι την έκανε αναισθησιολόγος-εντατικολόγος.

Η οικογένεια όμως θέλει να είναι…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΟΥΝ ? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ? ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ? ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ? ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΘ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ”ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ’΄ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ? ΤΙ ? ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ?

  2. το κλειδι ειναι να βρεθουν σωστοι εισαγγελεις να πανε μεσα τους εισαγγελεις που κανουν τους κινεζους κ μετα θα καει το συμπαν καθαρματα,εγκληματιες!!

  3. Τι τα θέλετε…εδώ δε μπορούμε να πείσουμε τους κοντινούς μας ανθρώπους που υποτίθεται πιστεύουν ότι αυτό είναι απάτη..Πέθανε ο πατέρας της κουμπαράς μου στο Νταχάου…χτυπιομουν να σας στείλει ένα μνμ να ξέρουν ότι είναι δικός σας άνθρωπος. Φοβότανε έτρεμε η φωνή της όποτε μιλούσε με γιατρό…Αλλά δεν έκανε τίποτα…πάει ο άνθρωπος..κι αυτή περιλυπη κι ορφανή πλέον…

  4. Κύριε Αντωνιάδη προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας,ο γαμπρός μου κυρίως γιατί πρόκειται για τον πατέρα του. Έχω αφήσει και μήνυμα στην σύζυγο σας.

  5. Να προσέχετε καλέ μου! Ο Αρχάγγελος να σας έχει πάντα κάτω από τις φτερούγες του! Θα έρθει η ώρα για όλους! Ευχαριστούμε για όλα!

  6. Οι παλιάνθρωποι σκοτώνουν τον κόσμο.
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση κύριε Αντωνιάδη.

Comments are closed.