ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ !! ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ – ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ !! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-10-18, 12.32.44 μμ

Ενημερώθηκα για την περίπτωση νοσηλείας 44χρονου στο νοσοκομείο Σερρών. Μου έστειλαν όλο το μέχρι τώρα ιστορικό και πλούσιο αποδεικτικό υλικό, στα οποία δεν είναι του παρόντος να αναφερθώ.

IMG_7672

IMG_7671

Φυσικά, εξοργιστικό μεταξύ άλλων είναι το γεγονός ότι τα στοιχεία της νοσηλείας του, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ασθενούς δηλαδή, διέρρευσαν στα τοπικά μέσα και από αυτά εν συνεχεία στα μεγάλα κανάλια. Με αυτό θα ασχοληθούμε αργότερα. Γιατί όλη η πόλη των Σερρών κατάλαβε για ποιον πρόκειται. Είναι γνωστό και πολύ αγαπητό πρόσωπο. Είναι όμως και ανεμβολίαστος. Και αυτό, δυστυχώς γι αυτόν, τον καθιστά “ξερολούκουμο”…

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/17/%cf%84%ce%b1-%ce%be%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%b7%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1/

Δεν με απασχολούν αυτή τη στιγμή ούτε οι συνθήκες νοσηλείας του, ούτε αν πρέπει ή δεν πρέπει να διασωληνωθεί (αυτό ας το κρίνει το νοσοκομείο…), ούτε τίποτα από όλα αυτά που συνήθως αναφέρω σε δημοσιεύσεις σαν και αυτή, στις οποίες απευθύνομαι στα νοσοκομεία.

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και δεν το είχα ακούσει μέχρι σήμερα, είναι το θέμα της αντιβίωσης.

Η σύζυγος του 44χρονου μου ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν ελάμβανε αντιβίωση. Ότι ρωτούσε τους γιατρούς επιμόνως για το θέμα αυτό και ότι τελικά χθες του έδωσαν για πρώτη φορά αντιβίωση, μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας και ύστερα από παρέμβαση, όπως κατάλαβα, εξωτερικού γιατρού, τη βοήθεια του οποίου ζήτησε η σύζυγος.

Και ότι αυτό που της είπαν από το νοσοκομείο είναι ότι δεν του δίνουν αντιβίωση γιατί “έχει αλλάξει το πρωτόκολλο”.

Οπότε γεννάται το μείζον ερώτημα, ποιο ήταν προηγουμένως το πρωτόκολλο σχετικά με τις αντιβιώσεις, πότε άλλαξε και γιατί άλλαξε.

Και πώς άλλαξε.

Προφορικά;

Με έγγραφη οδηγία;

Για όλα αυτά απαιτούνται απαντήσεις, γιατί είναι προφανές ότι το ζήτημα δεν αφορά πλέον μόνο τον συγκεκριμένο 44χρονο ασθενή, αλλά όλη τη χώρα.

Οπότε θα αναμένω απαντήσεις από το νοσοκομείο. Απαντήσεις που πρέπει να δώσουν στη σύζυγο και στον ίδιο βεβαίως τον ασθενή. Γιατί δεν ελάμβανε μέχρι τώρα αντιβίωση και σε ποιο βαθμό η παράλειψη αυτή έχει επηρεάσει την εξέλιξη της νοσηλείας του;

Αν δεν υπάρξει απάντηση από το νοσοκομείο, θα απευθυνθώ επίσημα στο υπουργείο Υγείας και στον Ε.Ο.Δ.Υ.

Αναμένω…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και μεις περιμένουμε αυτήν την απάντηση κ.Αντωνιαδη να μας ενημερώνετε χαιρετίσματα από Σέρρες

Comments are closed.