ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΝΗΘΙΚΟΙ !!! ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ !!! ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ: ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ !!!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-06-15, 9.55.42 πμ

Έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις για ανθρωποκτονία.

Και εκκρεμούν τρία αιτήματα για νεκροψία.

Αρχίζοντας από την τελευταία, ο Στράτος Ψυχογυιός κατέθεσε στις 9 Ιουνίου μήνυση κατά του νοσοκομείου Αττικόν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου. Για τον θάνατο της μητέρας του. Της Άννας Ψυχογυιού. Η οποία πέθανε στο Αττικόν όπου πέθανε και ο άντρας της, αλλά πότε δεν έμαθε ότι εν τω μεταξύ είχε γίνει χήρα. Καθώς την ώρα του θανάτου του ήταν και η ίδια διασωληνωμένη. Μία διασωλήνωση για την οποία με καλούσε απεγνωσμένα στο τηλέφωνο και μου έστελνε μηνύματα φρίκης στο κινητό.

Η Άννα παραμένει παγωμένη στο νεκροτομείο για 7η μέρα.

Ο άντρας της Γιώργος Ψυχογυιός, ο πατέρας του Στράτου, που έμεινε ορφανός και από τους δύο γονείς μέσα σε λίγες μέρες, είχε πεθάνει στις 3 Μαΐου.

22 μέρες έμεινε ο Γιώργος στο νεκροτομείο, αφού έπρεπε προηγουμένως να ξεφτιλιστεί η Εισαγγελία και η ιατρική επιστήμη. Με έναν τραγικό εισαγγελέα να ζητά αρχικά τον ιατρικό φάκελο, το Αττικόν να διαπράττει απείθεια επί μέρες, μέχρι τελικά, και πάλι μετά από δικές μου συνεχείς δημόσιες επιθέσεις, να παραδώσει αντί για ιατρικό φάκελο μερικά σκόρπια κουρελόχαρτα, τον εισαγγελέα να διαπράττει κατάχρηση εξουσίας παραλείποντας να διώξει τους υπευθύνους του Αττικόν για απείθεια, να διατάσσει παρά τον οφθαλμοφανέστατα ελλιπέστατο “φάκελο” ιατρική πραγματογνωμοσύνη, να διορίζεται ιατρός με άσχετη για το αντικείμενο της πραγματογνωμοσύνης ειδικότητα, η κ. Καραγιάννη από το Λαϊκό Νοσοκομείο, αυτή ούτε να δηλώνει ότι δεν έχει την ειδικότητα για να συντάξει πραγματογνωμοσύνη, ούτε να δηλώνει αδυναμία να τη συντάξει με τα ελάχιστα στοιχεία που της παραδόθηκαν, να προχωρά κανονικά στη σύνταξή της, να καταφέρνει να βεβαιώσει βαριά λοίμωξη Covid-19 χωρίς να έχει μπροστά της ούτε μία ακτινογραφία ή αξονική, να διαπιστώνει …υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών του Αττικόν κατά τη …χορήγηση των αγωγών, τις οποίες ούτε καν προσδιορίζει (και πώς να το κάνει με αυτά που είχε στα χέρια της), να βεβαιώνει ότι έγινε ΚΑΡΠΑ, χωρίς να έχει ούτε ένα στοιχείο γι αυτό, να βεβαιώνει ότι ο Γιώργος εισήχθη εσπευσμένα, ενώ πήγε περπατώντας και κατά λάθος, και το βράδυ της εισαγωγής του έστελνε μηνύματα στον γιο του ότι είναι καλά και θα μείνει προληπτικά, να βεβαιώνει στο τέλος ότι ο Γιώργος πέθανε 100% από covid, αλλά παρά ταύτα να προτείνει …νεκροψία, τον εισαγγελέα εν συνεχεία να τη διατάσσει, αυτό δηλαδή που όφειλε να είχε πράξει είκοσι μέρες πριν, ενώ η πραγματογνώμονας βεβαίωνε 100% covid και κανονικά θα έπρεπε να κλείσει το θέμα, αλλά τι γίνεται κανονικά από τη Δικαιοσύνη στην εποχή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους μας, και τρεις ιατροδικαστές να ψάχνουν μετά τον covid και να μην τον βρίσκουν, όπως δεν βρήκαν ούτε ένα ίχνος καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί στο Α.Τ. Χαϊδαρίου μου είπαν ότι ακόμη περιμένουν…

Στις 2 Ιουνίου ήταν η Πόπη Σταύρου. Η χήρα του Νίκου Σταύρου που πέθανε στο Ιπποκράτειο της Αθήνας.

Τρεις φορές έχουν πάει οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων στην Εισαγγελία. Τη μία από αυτές, τη δεύτερη, τους είχαν και περίμεναν κανα τρίωρο. Μετά ο εισαγγελέας τους είπε να ξαναπάνε. Δεν ήταν ακόμα έτοιμη η δικογραφία. Τους είπαν ότι θα είναι χθες Δευτέρα.

Ούτε χθες ήταν.

Ούτε σήμερα είναι.

Ο αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Όπως και οι συνάδελφοί τους στο Χαϊδάρι.

14 μέρες στο νεκροτομείο ο Νίκος Σταύρου.

Στις 27 Μαΐου ήταν η Ειρήνη Βραχάλη. Κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου μήνυση για ανθρωποκτονία. Για τον πατέρα της Μιχάλη Βραχάλη. Και αυτός στο Αττικόν. Εκεί που ήταν και ο Σπύρος Καραπιπέρης. Εκεί που ήταν και ο Αριστοτέλης Μήτσου. Εκεί που είναι και το εργαστήριο που έβγαλε ψευδώς θετικό τον Κώστα Αβραμίδη, τον οποίο δολοφόνησε το Τζάνειο. Εκεί που ήταν πολλοί πολλοί άλλοι.

Χέρι-χέρι ζήτησε από τους αστυνομικούς του Χαϊδαρίου ο εισαγγελέας να του την πάνε ως κατεπείγουσα τη δικογραφία, μιμούμενος τον Καρατζαφέρη και το σύνθημα “χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη”, αλλά όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί την χαρακτήρισε …μη επείγουσα και τους έστειλε στο γραφείο 4 για να μπει στο σωρό με τις άλλες μηνύσεις από τα αστυνομικά τμήματα.

Και από τότε παραμένει εκεί.

Και ο Μιχάλης Βραχάλης για 2οη μέρα στο νεκροτομείο.

Εγώ σε λίγη ώρα θα πω στην Ειρήνη, στην Πόπη και τον Στράτο να θάψουν τους νεκρούς τους. Τις αποδείξεις θα τις πάρουμε από τους ιατρικούς φακέλους.

Η  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ όμως είναι η εξωφρενική, η εξοργιστική, η πρωτοφανής, η παράνομη, η ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.

Η Ειρήνη, η Πόπη και ο Στράτος θα θάψουν τους νεκρούς τους.

Οι εισαγγελείς έχουν ήδη θάψει τη Δικαιοσύνη…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. @ Νίκος
    Εἰς ἄλλην ἀνάρτησιν, ἐξέφρασα κι ἐγώ τήν ἰδίαν ἀπορίαν, τήν ὁποίαν μοῦ ἔλυσεν ὁ κ. Ἀντωνιάδης, γράψας ὅτι τακτοποιεῖ τά τελευταῖα τῆς διαδικασίας μέ τόν τραπεζικόν λογαριασμόν.

  2. Ξέρει καποιος να με ενημερωσει αν ξεκίνησε το σάιτ του κ. Αντωνιαδη; ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι, κάποια ανακοίνωση. Είχε πει μετα τις 14 Ιουνίου.

  3. Γιά μένα, ἡ συμπεριφορά αὐτή τοῦ συστήματος ὑποκρύπτει δόλον!

    1. Χαχαχαχααα……..μα καλε μου φιλε ακομη εκει εισαι;;;; Εδω εχουν δολοφωνησει χιλιαδες ανθρωπους και εσενα απλα σου…………..μυρισε καποιος δολος;;;;

Comments are closed.