ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !! ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !! ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ !! ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!! ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !!!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-10-27, 2.46.49 μμ

Είπαμε. Η περίοδος αυτή είναι η χειρότερη. Η κυβέρνηση έχει μεγιστοποιήσει την πίεση για τους εμβολιασμούς, οπότε αντίστοιχη πίεση ασκείται στα νοσοκομεία για νούμερα. Νοσηλειών, διασωληνώσεων, θανάτων. Είναι αναγκαία όσο ποτέ στην οργάνωση.

Πριν λίγη ώρα έστειλα το παρακάτω αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διοίκηση του νοσοκομείου, την ώρα που ενώ στον Δημήτρη Παπαναστασόπουλο ανέφεραν ότι το δεύτερο τεστ είναι και αυτό θετικό, σε σύζυγο και κόρη ανέφεραν ότι το αποτέλεσμα θα βγει το απόγευμα !!

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/27/to-15%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf-live-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%bf%cf%80%ce%bf/

Άλλα αντ’ άλλων όπως τόσες μα τόσες φορές, άπειρες φορές, 16 μήνες τώρα που παλεύω με τα νοσοκομεία.

Όπως άλλα αντ’ άλλων ήταν αυτά που συνέβαιναν χθες στο δωμάτιο και στον όροφο που νοσηλευόταν ο Δημήτρης Παπαναστασόπουλος (ωραία πέρασε στη γιορτή του χθες…), όταν ο ίδιος ήταν υποτίθεται ήταν “κρούσμα” αλλά στο δωμάτιο και τον όροφο η ζωή συνεχιζόταν κανονικά…

Και ήδη από σήμερα το πρωί άρχισε το παραμυθάκι για τη διασωλήνωση η οποία “μπορεί να χρειαστεί” (όπως, φαντάζομαι, μπορεί και να βάλει γύψο στο πόδι του αν το σπάσει…), καθώς είναι “άσχημη η μορφή του κορωνοϊού που έχει” και “θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες να καθαρίσει”…

Υπάρχουν και …όμορφες μορφές του κορωνοϊού;

Ξέρω. Είναι αγριεμένος αυτή την περίοδο. Τα έχει πάρει στο κρανίο με τους ανεμβολίαστους και όπου τους πετυχαίνει τους βαράει. Αποκτά άσχημη μορφή και γίνεται επιθετικός, κάτι σαν την καλπάζουσα λευχαιμία… Ενώ στους εμβολιασμένους εμφανίζεται όμορφος, περιποιημένος και γλυκούλης, με μορφή αγγελική.

Εμείς συνεχίζουμε.

 

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ

Aίτημα Δημήτρη Παπαναστασόπουλου
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:dioikisi@laiko.gr
Τετ, 27 Οκτ στις 1:40 μ.μ.
Σας αποστέλλω το αίτημα του ασθενούς Δημητρίου Παπαναστασόπουλου σχετικά με τα στοιχεία του μοριακού αποτελέσματος βάσει του οποίου μεταφέρθηκε αίφνης στην κλινική Covid-19 του νοσοκομείου σας.
ΠΡΟΣ: κ. Διοικητή Λαϊκού Νοσοκομείου.
 
ΑΠΟ: Δημήτρη Παπαναστασόπουλο, νοσηλευόμενο στην κλινική Covid-19 του Λαϊκού Νοσοκομείου.
Είμαι μονόνεφρος με μπαλονάκι. Ενώ εισήχθην στο νοσοκομείο σας με ιδιωτικό ασθενοφόρο, με μόνο σύμπτωμα τον πυρετό, ο οποίος επέμενε επί ημέρες, διαγνωσμένος αρνητικός στον SARS-CoV-2 με τρία στη σειρά αρνητικά τεστ (self test, rapid test και μοριακό) και καθαρή αξονική τομογραφία, και ενώ εντοπίστηκε η αιτία του πυρετού, η οποία ήταν η πυελονεφρίτιδα, αίφνης μεταφέρθηκα στην κλινική Covid-19 μετά από υποτιθέμενο θετικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου. Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση στη σύζυγό μου, η οποία εν τω μεταξύ είχε απομακρυνθεί από το δωμάτιο στο οποίο αρχικά νοσηλευόμουν, όπου νοσηλεύονταν ακόμη δύο ασθενείς, και πληροφορήθηκε τη μεταφορά μου στην κλινική Covid-19 αφού προηγουμένως με έψαχνε επί αρκετή ώρα σε ένα δωμάτιο και σε έναν όροφο που σε τίποτα δεν έδειχναν ότι είχε εντοπιστεί “κρούσμα” κορωνοϊού. Δεν είχαν τεθεί σε καραντίνα, όπως θα ανέμενε κανείς με βάση τα προβλεπόμενα σε περίπτωση που είχε εντοπιστεί “κρούσμα”, και η σύζυγός μου περιφερόταν σε όλον τον όροφο κανονικά χωρίς κανένας να την εμποδίζει, αφού άλλωστε όλα έδειχναν κατά τα άνω απολύτως φυσιολογικά. Δεν μου έδειξαν κανένα αποτέλεσμα, πολλώ μάλλον τα στοιχεία του μοριακού ελέγχου, ενώ κατευθείαν άρχισε η παροχή οξυγόνου, ενώ δεν αντιμετώπιζα, ούτε προ της εισαγωγής μου ούτε μετά από αυτήν και για όλο το διάστημα που νοσηλευόμουν στην απλή κλινική προ της αιφνίδιας μεταφοράς μου στην Covid-19, κανένα πρόβλημα με την αναπνοή μου. Πολύ γρήγορα μάλιστα η παροχή αυτή ενισχύθηκε, χωρίς όμως ποτέ να διακόπτεται για να ελέγχονται τα επίπεδα του οξυγόνου χωρίς την υποστήριξη. Σήμερα, μετά από πίεση δική μου, της οικογένειάς μου και του δικηγόρου μου, ελήφθη δείγμα για εκ νέου μοριακό έλεγχο, το αποτέλεσμα του οποίου ενημερώθηκα μετά από δύο περίπου ώρες ότι ήταν και αυτό θετικό.
Δια του παρόντος, και για αρχή, σας ζητώ όπως δώσετε εντολή να μου δοθούν άμεσα τα κάτωθι στοιχεία αμφοτέρων των ως άνω μοριακών ελέγχων:
-Τα δείγματα των μοριακών τεστ

-Στοιχεία των κατασκευαστών των τεστ που χρησιμοποιήθηκαν

-Εσώκλειστες οδηγίες των τεστ

-Απεικόνιση της καμπύλης βαθμονόμησης

-Σημεία βαθμονόμησης

-Αντίγραφο του πρωτοκόλλου για το σετάρισμα της μεθόδου του κατασκευαστή

-Αντίγραφο του πρωτοκόλλου βαθμονόμησης με το κιτ που χρησιμοποιήθηκε

-Αντίγραφο της καμπύλης βαθμονόμησης που εξήχθη κατά τη διενέργεια της βαθμονόμησης

-Αντίγραφο της καμπύλης που αποτυπώθηκε κατά την επεξεργασία του δείγματος
Σας καλώ επίσης να μου απαντήσετε εγγράφως στο ερώτημα πώς ενώ εγώ διαγνώσθηκα υποτίθεται θετικός στον SARS-CoV-2, δεν ετέθησαν κατά τα άνω σε καραντίνα το δωμάτιο στο οποίο νοσηλευόμουν και ο όροφος στον οποίο βρίσκεται το δωμάτιο αυτό; Το ερώτημα αυτό το θέτω, καθώς είναι προφανές ότι η ανωτέρω παράλειψη του νοσοκομείου σας να θέσει σε καραντίνα το συγκεκριμένο χώρο του, ενισχύει τις αμφιβολίες μου για την αξιοπιστία σε κάθε περίπτωση του αρχικού μοριακού αποτελέσματος.
Επιφυλάσσομαι για περαιτέρω στοιχεία και εξηγήσεις.
Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2021
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δηλαδή του βάζουν ενισχυμένο οξυγόνο ”προληπτικά ενώ ο άνθρωπος δεν έχει κανένα θέμα στην αναπνοή του; τι γίνεται εδώ;

Comments are closed.