ΠΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ !! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ !! ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!

Κοινοποίηση:
111

Είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ :
Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κατάθεσης της μήνυσης, γιατροί και νοσηλευτές που εργάζονται σε νοσοκομεία αναφοράς, άρχισαν ο ένας μετά τον άλλον να έρχονται σε επαφή μαζί μου.
Μόνο σήμερα, που έπρεπε να έχω το κινητό μου κλειστό, καθώς ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε κλείνω 16 ώρες συνεχούς δουλειάς, στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου έχω λάβει πέντε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ emails, με τρομερά ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Από γιατρούς και νοσηλευτές ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.
Είναι φυσικά γεγονός, ότι ήδη εδώ και πολύ καιρό είμαι σε επικοινωνία και στενή συνεργασία με ανθρώπους μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, οι οποίοι μου δίνουν, υπό συνθήκες βεβαίως ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ, πολύτιμες πληροφορίες και ακόμη πολυτιμότερα στοιχεία για τη μάχη μου κατά της απάτης.
Τα στοιχεία αυτά και οι πληροφορίες ήταν άλλωστε και ένας από τους λόγους που ήμουν πάντα ένα βήμα μπροστά από τα νοσοκομεία και την κυβέρνηση. Ήξερα τι κάνω, ήξερα τι λέω, ήξερα πού βαδίζω.
Πλέον όμως, μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας, φαίνεται πως γιατροί και νοσηλευτές, οι οποίοι βράζουν πολύ καιρό τώρα μέσα στα νοσοκομεία και η οργή τους ξεχειλίζει, νοιώθουν ότι έφτασε η ώρα.
Θέλω λοιπόν να τους πω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!
Θα γίνει τσουνάμι το ξέσπασμα της αλήθειας μέσα από τα νοσοκομεία !!
Το μεγαλύτερο ξέσπασμα το αναμένω μετά την κατάθεση της μήνυσης. Θα ανοίξουν πολλά στόματα μετά. Θα σπάσει η αλυσίδα της σιωπής. Του φόβου.
Τους ΚΑΛΩ όμως από ΤΩΡΑ να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!
Δεν θα προδώσω ΠΟΤΕ την εμπιστοσύνη που θα μου δείξουν, για όσο διάστημα θα πρέπει να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους και ότι μου δίνουν στοιχεία. Ακόμη και αν κάποιοι δεν θελήσουν ποτέ να αποκαλυφθούν. Αρκούν τα στοιχεία που μου έχουν δώσει και αυτά που θα μου δώσουν το επόμενο διάστημα.
Είναι τεράστια για μένα ικανοποίηση να διαπιστώνω ότι έχω καταφέρει να κερδίσω την εμπιστοσύνη αυτή από ανθρώπους που δεν με έχουν γνωρίσει προσωπικά. Γιατί δεν είναι λίγο να διαβάζω π.χ. το τελευταίο email από γιατρό μέσα από ένα από τα χειρότερα κολαστήρια, να μου περιγράφει πρόσωπα και καταστάσεις, να μου δίνει ονόματα και στοιχεία, και να μου γράφει στο τέλος τα ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ. Και να θεωρεί ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα τον προστατεύσω και ΔΕΝ θα τον εκθέσω ΠΟΤΕ.
Και πρέπει να ομολογήσω ότι ανατρίχιασα διαβάζοντας τα emails αυτών των ημερών, καθώς διαβάζω περιγραφές και γεγονότα με πρωταγωνιστές γιατρούς και διευθυντές πολύ γνώριμους σε μένα.
Γεγονότα και στοιχεία ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Αλλά και της απάτης…
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ ,
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ,
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ,
KAI ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ :
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!
Στείλτε μου SMS στο 6971540626:
Γράψτε “ΓΙΑΤΡΟΣ” ή “ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ” ,
και θα σας καλέσω εγώ.
Αν έχετε την εφαρμογή SIGNAL, θα ήταν προτιμότερο. Αν δεν την έχετε, κατεβάστε την. Είναι πολύ απλό.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ EMAIL ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
nikant2@yahoo.gr
ΕΛΑΤΕ !!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κυριε αντωνιαδη και ο αρειος παγος στο κολπο;ντροπη.υπαρχει καποιος σ αυτη τη κολωχωρα που να μη τα παιρνει; πως μπορουμε να προστατευτουμε στο ναας διωξουν απο τις δουλιες μας αν δρν κανουμε το εμβολιο; εχει καποιος μια απαντηση και εδω που τα λεμε γιατι δεν πεφτει αυτη η κολωκυβερνηση; τι περιμενουμε σα βοδια ολοι;

  2. Γι: αυτό το λόγο θέλουν να ψηφίσουν να μην μπουν οι δημόσιοι υπάλληλοι να καταθέτουν κατά του κράτους, ξέρουν ότι έρχεται τσουνάμι καταθέσεων από γιατρούς και νοσηλευτές!
    Μιλάμε για μεγάλους Αλήτες!
    Καλή δύναμη Νίκο, η Παναγία μαζί σου.

  3. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ…δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε!!

  4. Το πρωί στο Στέφανο Δαμιανίδη είχε μία νοσηλεύτρια (22 χρόνια) από το Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη (αν θυμάμαι καλά) που έλεγε ότι εκτελούν τον κόσμο στα νοσοκομεία και ήταν μέσα σε κλινική κόβιντ και το έβλεπε να το κάνουν οι γιατροί!!!!

  5. ! ! ! Tώρα ? ? Θα μου πεις ποτε δεν ειναι αργά….Ωστοσο διατηρω επιφυλαξεις Αν ηταν Γιατροι με ηθος και ειχνα αποδειξεις για το οτιδηποτε…. γιατι δεν πηγαν ηδη στον Εισαγγελέα ???

  6. Οι γιατροί πρέπει να καταλάβουν ότι μόλις στριμωχτεί η κυβέρνηση η ίδια θα τους πουλήσει και θα τους δώσει προς σφαγή. Ήδη το έχει κάνει σε μικρή κλίμακα με τις διασωληνώσεις σε κοινούς θαλάμους. Βλέπω τα ΜΜΕ να καλούν τον Αντωνιάδη για το κακό που γινόταν στα νοσοκομεία εν αγνοία της κυβέρνησης η οποία δεν είχε ποτέ ενημερωθεί ποτέ ως προς το μέγεθος της συμφοράς.

  7. Τον σταυρό μας επέλεξες να τον κουβαλήσεις μόνος σου. Μην περιμένεις μεγαλοψυχιες από κανέναν.Κανε αυτό που σε προστάζει η δική σου ηθική και η δική σου αλήθεια.Παντα θα είσαι μόνος.Αλλα θα είσαι μπροστά. Τιμή και δόξα

Comments are closed.