ΠΛΕΥΡΗ, ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_16

Το ότι φαντασιώνεται η “κυρία” αυτή ότι έχει γίνει ο ..εφιάλτης μου είναι το λιγότερο. Στις φαντασιώσεις οι παρακρατικοί έχουν τα πρωτεία, μαζί με τους εντολοδόχους τους εισαγγελείς.

Το ότι πιάνει στο βρ@@στομά της τη νεκρή μητέρα μου και γράφει τα εμετικά που διαβάζετε είναι αυτό που προκαλεί την οργή και την αηδία του κόσμου.

Ενός κόσμου που την πληρώνει με τους φόρους του να κάθεται από το πρωί μέχρι το βράδυ να χυδαιολογεί σε βάρος μου.

Φυσικά, η “κυρία” αυτή, που ούτε γράμματα γνωρίζει και το δείχνει για πολλοστή φορά με αυτό το “περΙφανη” και το άλλο με το “εξηγείτΕ” που βγάζουν μάτι, θα δώσει σύντομα λόγο στη Δικαιοσύνη. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της είναι στο δρόμο της επιστροφής από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και από εκεί για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, την ώρα που έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη δικαστική συνδρομή για να σταλούν από την Ιρλανδία τα στοιχεία της ταυτότητας όλων των μελών της παρακρατικής ομάδας, την οποία εξακολουθεί και καλύπτει η εταιρεία Teleperfomance.

Όλα όσα δημοσιεύει και με τα οποία επιβαρύνει τη θέση της η απίστευτη αυτή υπάλληλος του υπουργείου του Πλεύρη, θα συμπληρώσουν τα καταδικαστικά στοιχεία της σε βάρος της δικογραφίας. Και μετά θα ακολουθήσει η αγωγή αποζημίωσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Η δημοσίευση αυτή λοιπόν ως αποδέκτη δεν έχει βεβαίως αυτήν, αφού η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της στην ποινική Δικαιοσύνη.

Η δημοσίευση αυτή ως αποδέκτη έχει τον Πλεύρη. Την γνωρίζει. Γνωρίζει τη δράση της. Αυτή επιδιώκει νύχτα – μέρα με τις χυδαιότητες σε βάρος μου να κερδίσει την εύνοιά του, αυτός μία χαρά βολεύεται με τις χυδαιότητες αυτές.

ΑΥΤΟΙ είναι.

ΚΑΙ αυτή ,

ΚΑΙ αυτός…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ,ΠΑΡ’ ΟΤΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΗΘΙΚΟ,ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΥΛΙΣΤΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ..ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ!!! ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ…

  2. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ…

  3. Ο/Η Πατσαβούρα αγ@μητη θα πληρώνεις μέχρι να ψοφίσεις τον Αντωνιάδη λέει:

    Α μωρή πατσαβούρα αγ@μητη λιακοπούλου, βάκε κανα αγγούρι στον κ@λο σου μπας και δεις καμιά χαρά, γιατί ανδρικό μόριο ούτε στον ύπνο σου… δεν τον κόβουμε καλύτερα

Comments are closed.