ΠΕΡΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΒΕΛΑ…

Κοινοποίηση:
λήψη

Για τον Κούβελα και τα αισχρά που ξεστόμισε στη δικαστική αίθουσα και έξω από αυτή, στις καφετέριες, θα τα πούμε σε live.

Υ.Γ. Έτσι μόνο για την ώρα, και μεταξύ των πολλών άλλων που μου μετέφεραν όσοι τον άκουσαν, έχω ακούσει αμφισβητήσεις και αμφισβητήσεις για το πρωτόκολλο του θανάτου, αλλά να ακούω ότι κάποιος το αμφισβητεί γιατί ένα πρωτόκολλο έχει …έγγραφες οδηγίες και αυτό δεν έχει, εντάξει.

Δεν υπάρχει…

Η “εδώ” πλευρά σε όλο της το “μεγαλείο”.

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. όλων αυτών των γιατρών είναι ότι υποστηρίζουν πλήρως το αφήγημα και της ψευτοδημίας και των θανατηφόρων ενέσεων αλλά απλά “έχουν κάποιες ενστάσεις”, έχουν εμβολιαστεί όλοι κανονικά και στηρίζουν τον εμβολιασμό σε ευάλωτες ομάδες τις οποίες θέλει να ξεκάνει το κράτος, πριν μιλήσουν δίνουν όρκο υποταγής στην εμβολιαστική ιδεολογία δηλώνοντας ότι έχουν κάνει ό,τι εμβόλιο υπάρχει, αντίθετα ο Michael Yeadon βγήκε και καταδίκασε όλα τα εμβόλια διαχρονικά και είπε ότι δεν είχε μελετήσει ποτέ τις συνέπειες των εμβολίων τόσα χρόνια και απλά άκουγε αυτά που έλεγαν οι “ειδικοί”, μακρυά από Κούβελες, Γάκηδες κλπ, εγώ από την αρχή δεν είχα καμμία συμπάθεια στους υγειονομικούς με αναστολή διότι απλά τους πείραζε η υποχρεωτικότητα και όχι οι θανατηφόρες ενέσεις και ποτέ δεν έλεγαν τι συνέβαινε στα νοσοκομεία….

Comments are closed.