ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ι.Σ.Α. -3: “…ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ” … “ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ”… ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ…

Κοινοποίηση:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εντάξει, η εισήγηση είναι πραγματικό μνημείο. Όχι όμως για ένα πράγμα μόνο. Για πολλά. Μπορώ να δημοσιεύω μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Κάθε παράγραφος, κάθε πρόταση, έχει “θησαυρούς”.

Διαβάζουμε στη σελίδα 3:

“…διασπείρει ψευδείς ειδήσεις…”.

Ακολουθούν δύο παράγραφοι με το τι ορίζει ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας, και στη σελίδα 4 έχουμε τη συνέχεια με το τι άλλο έχει κάνει ο Βόβολης:

Επιπλέον ο συνάδελφος διασπείρει και ψευδείς ειδήσεις”…

Επιπλέον…

Τι είπατε;

Μα πώς θα γεμίσει η εισήγηση…

Δείτε τώρα τι γράφουν εκεί στην …πρώτη αναφορά στις “ψευδείς ειδήσεις”:

…εκφράζει προσωπικές απόψεις χωρίς οποιαδήποτε επιστημονική τεκμηρίωση, διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και εμποδίζει το έργο της Επιτροπής Εμπειρογνωμώνων και της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού … (το αφήνω για επόμενη δημοσίευση σε ποιον ιό αναφέρονται…). Έτσι όμως πραγματικά δημιουργεί σύγχυση και εκθέτει σε κίνδυνο αδαείς και αφελείς συμπολίτες μας και σε κάθε περίπτωση τους παραπλανεί, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία“.

Τους μπλόκαρε σε τέτοιο βαθμό το μυαλό ο τεράστιος καημός για την “τεκμηρίωση”, που …ξέχασαν να τεκμηριώσουν αυτά που γράφουν.

Είπαμε.

Άμα ο άλλος πρέπει να σε καταδικάσει, θα σε καταδικάσει…

Πάλι καλά που δεν έγραψαν ότι διασπείρει και ψευδείς ειδήσεις…

Ελάτε. Έχει παρακάτω “τεκμηρίωση”. Μπόλικη.

Να:

Περαιτέρω, ο ιατρός κ. Φαίδωνας Βόβολης μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αναρτήσεις και τα γραφόμενά του αναπτύσσει μία δυσπιστία και μία έλλειψη εμπιστοσύνης σε ειδικούς (το αλάθητο που λέγαμε…), μάλιστα υπό συνθήκες που χαρακτηρίζονται από αβεβαιότητα…“.

Ώπα. Σταματώ εδώ.

Συνθήκες που χαρακτηρίζονται από αβεβαιότητα;

Δηλαδή;

Τι εννοεί ο …ποιητής;

Ποιες συνθήκες χαρακτηρίζονται από αβεβαιότητα;

Οι συνθήκες υπό τις οποίες …αναρτά και δημοσιεύει;

Ό,τι να ‘ναι…

Είπαμε.

Άμα πρέπει…

Συγγνώμη. Διέκοψα την …τεκμηρίωση:

…επικινδυνότητα και έλλειψη επαρκούς γνώσης και πληροφόρησης, απευθυνόμενος σε πολίτες, οι οποίοι δεν διαθέτουν τις γνώσεις και την εμπειρία για να τα αξιολογήσουν, με αποτέλεσμα να επέρχεται κίνδυνος για τη δημόσια υγεία“…

Εντάξει. Αυτό ΕΙΝΑΙ τεκμηρίωση. Όχι αστεία.

Άμα πρέπει…

Ευτυχώς δεν λένε για ψευδείς ειδήσεις.

Πάλι καλά…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: