ΠΑΜΕ !! ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Ε.Ο.Δ.Υ. ΘΕΟΚΛΗ ΖΑΟΥΤΗ !! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !! ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ “ΑΠΟ” ΚΟΡΩΝΟΪΟ Η “ΜΕ” ΚΟΡΩΝΟΪΟ ;;

Κοινοποίηση:
Screenshot_11

 

“΄Ώστε παρακαλώ όπως ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ στο ΚΡΙΣΙΜΟ ως άνω ερώτημα.

Αντιλαμβάνεστε ότι είστε ένας από τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ μάρτυρες που θα ζητήσω να κληθούν από το Εφετείο Αθηνών να καταθέσουν και να δώσουν ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

Καλό θα ήταν να απαντήσετε από τώρα…

Αλλιώς, δεν πειράζει.

Μου κάνει και η σιωπή σας…

*************

ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ:

“Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:
Eody Gov Info

Τρί 30 Μαΐ στις 4:50 μ.μ.

ΠΡΟΣ ΘΕΟΚΛΗ ΖΑΟΥΤΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟ.Δ.Υ.

Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια δίνω μία τεράστια νομική μάχη ενάντια στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, ήτοι την “πανδημία” του “φονικού” κορωνοϊού. Για εσάς βεβαίως, χωρίς εισαγωγικά, τόσο η “πανδημία” όσο και ο “φονικός” ιός.

Για την απάτη, δεν το συζητάμε. Για εσάς όλα καλά, για μένα ο λόγος για να πάτε όλοι φυλακή για πάντα.

Όπως επίσης γνωρίζετε, οι πολίτες αυτές της χώρας, αλλά και όλου του πλανήτη, πείστηκαν, στη συνέχεια δε κάποιες κατηγορίες πολιτών εκβιάστηκαν, και στο τέλος υποχρεώθηκαν, να εμβολιαστούν, όχι προφανώς για να μην γίνουν ένα ακόμα “κρούσμα”, αλλά για να μην πεθάνουν όπως “συνέβη” σε όλες αυτές τις περιπτώσεις που έχει καταγράψει ο Ε.Ο.Δ.Υ. ως θανάτους “ΑΠΟ κορωνοϊό”.

Για να μην επεκταθώ στο ιστορικό της απόλυτης ανατροπής της λίστας των θανάτων “ΑΠΟ κορωνοϊό” του Ε.Ο.Δ.Υ., στην οποία ανατροπή δυστυχώς για εσάς συνέβαλα τα μέγιστα, και ενόψει της δίκης της 7ης Ιουνίου στην οποία κρίνονται τα ανωτέρω εισαγωγικά, καθώς βεβαίως και η “αποτελεσματικότητα” και -κυρίως- η “ασφάλεια” των εμβολίων έναντι της Covid-19, αλλά κατ’ αρχάς και κυρίως το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ που εφαρμόστηκε σε 84 (ογδόντα τέσσερα) νοσοκομεία, παρακαλώ όπως απαντήσετε στο κρίσιμο ερώτημα εάν οι τελευταίοι θάνατοι “ΑΠΟ κορωνοϊό” που αρχίζουν εκ νέου να τρομοκρατούν τους πολίτες, είναι πράγματι “ΑΠΟ κορωνοϊό” ή “ΜΕ κορωνοϊό”.

Κύριε Ζαούτη, μπορεί να έχετε όλοι εσάς που έχω μηνύσει στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής την 19/07/2021 στη Γ.Α.Δ.Α. (εσάς συμπληρωματικά στο πλαίσιο της προδικασίας), για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κατά το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα, να παρουσιάζετε ως περίπου φυσιολογικό να καταγράφετε ως θανάτους “ΑΠΟ κορωνοϊό” θανάτους ανθρώπων που πέθαναν από ΑΣΧΕΤΕΣ αιτίες και ΜΙΚΡΟΒΙΑ (γιατί π.χ. εάν δεν το κάνατε αυτό, “τότε δεν θα είχαμε θανάτους από κορωνοϊό”, κατά τον Γκίκα Μαγιορκίνη), πλην όμως για τους Έλληνες Δικαστές, αυτό θα ΣΥΝΙΣΤΑ μία από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ στην ιστορία του έθνους, και πρόκειται να κριθεί ΚΑΙ ΑΥΤΟ στη δίκη της 7ης Ιουνίου.

΄Ώστε παρακαλώ όπως ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ στο ΚΡΙΣΙΜΟ ως άνω ερώτημα.

Αντιλαμβάνεστε ότι είστε ένας από τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ μάρτυρες που θα ζητήσω να κληθούν από το Εφετείο Αθηνών να καταθέσουν και να δώσουν ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

Καλό θα ήταν να απαντήσετε από τώρα…

Αλλιώς, δεν πειράζει.

Μου κάνει και η σιωπή σας…

Αθήνα, 30 Μαΐου 2023
Ο Αιτών

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα pcr test έχουν καταγγελθεί από τον Νοέμβριο του’20 από μεγάλη ομάδα επιστημόνων στον φορέα που έδωσε την άδεια χρήσης ότι περιέχει πολλά μεθοδολογικά λάθη και άλλοι επιστήμονες βρήκαν ότι δεν ανιχνεύει τίποτα συγκεκριμένο παρά μόνο ένα μικρό τμήμα dna, το οποίο συμπίπτει με πλήθος άλλων ιών, μικροβίων και τυχαίων τμημάτων ανθρώπινου dna.

  2. υπάρχει συγκεκριμένος εργαστηριακός τρόπος που προκύπτει ότι ο θάνατος είναι από κορωνοϊό ή αρκεί να βγει “θετικό” το τεστ και να “ταιριάζουν” τα συμπτώματα;;;

    καλό δεν θα ήταν να μας έδειχναν ένα δείγμα του απομονωμένου ιού και όχι PCR που αμφισβητούσε και ο ίδιος ο Κάρρυ Μούλις

Comments are closed.