ΠΑΜΕ !! ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ “ΕΙΔΙΚΟ” ΓΚΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ !! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !! Γιατί θα ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε θανάτους ΑΠΟ κορωνοϊό, κύριε Καθηγητά;

Κοινοποίηση:
Screenshot_15

 

“Αντιλαμβάνεστε ότι είστε ένας από τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ μάρτυρες που θα ζητήσω να κληθούν από το Εφετείο Αθηνών να καταθέσουν και να δώσουν ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

Καλό θα ήταν να απαντήσετε από τώρα…

Αλλιώς, δεν πειράζει.

Μου κάνει και η σιωπή σας…

*************

ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ:

Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:
gmagi@med.uoa.gr

Τρί 30 Μαΐ στις 8:04 μ.μ.

ΠΡΟΣ ΓΚΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ, ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α.

Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια δίνω μία τεράστια νομική μάχη ενάντια στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, ήτοι την “πανδημία” του “φονικού” κορωνοϊού. Για εσάς βεβαίως, χωρίς εισαγωγικά, τόσο η “πανδημία” όσο και ο “φονικός” ιός.

Για την απάτη, δεν το συζητάμε. Για εσάς όλα καλά, για μένα ο λόγος για να πάτε όλοι φυλακή για πάντα.

Όπως επίσης γνωρίζετε, οι πολίτες αυτές της χώρας, αλλά και όλου του πλανήτη, πείστηκαν, στη συνέχεια δε κάποιες κατηγορίες πολιτών εκβιάστηκαν, και στο τέλος υποχρεώθηκαν, να εμβολιαστούν, όχι προφανώς για να μην γίνουν ένα ακόμα “κρούσμα”, αλλά για να μην πεθάνουν όπως “συνέβη” σε όλες αυτές τις περιπτώσεις που έχει καταγράψει ο Ε.Ο.Δ.Υ. ως θανάτους “ΑΠΟ κορωνοϊό”.

Για να μην επεκταθώ στο ιστορικό της απόλυτης ανατροπής της λίστας των θανάτων “ΑΠΟ κορωνοϊό” του Ε.Ο.Δ.Υ., στην οποία ανατροπή δυστυχώς για εσάς συνέβαλα τα μέγιστα, αλλά ακόμα χειρότερα, συμβάλατε τα μέγιστα και εσείς, και ενόψει της δίκης της 7ης Ιουνίου στην οποία κρίνονται τα ανωτέρω εισαγωγικά, καθώς βεβαίως και η “αποτελεσματικότητα” και -κυρίως- η “ασφάλεια” των εμβολίων έναντι της Covid-19, αλλά κατ’ αρχάς και κυρίως το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ που εφαρμόστηκε σε 84 (ογδόντα τέσσερα) νοσοκομεία, παρακαλώ όπως απαντήσετε στο κάτωθι κρίσιμο ερώτημα, με αφορμή τόσο την επικείμενη δίκη όσο και τους τελευταίους θανάτους “ΑΠΟ” και ΟΧΙ “ΜΕ” κορωνοϊό, που προστίθενται στη σχετική λίστα του Ε.Ο.Δ.Υ., και ανακοινώνονται καθημερινά από τα συστημικά Μ.Μ.Ε., στα οποία ήσασταν σταθερά θαμώνας τα τρία χρόνια της απάτης:

Όταν παλαιότερα, σε μία από τις αμέτρητες εμφανίσεις σας στα κανάλια της “λίστας Πέτσα”, είχατε ομολογήσει ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ καταγράφετε ως θανάτους “ΑΠΟ” κορωνοϊό, θανάτους ανθρώπων που πέθαναν από ΑΣΧΕΤΕΣ αιτίες ή μικρόβια, είχατε ερωτηθεί τότε ΓΙΑΤΙ το κάνετε αυτό ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Η απάντησή σας ήταν ότι αν δεν το κάνατε “δεν θα είχαμε θανάτους από κορωνοϊό”.

Το πολύ απλό ερώτημα, το οποίο βεβαίως ουδέποτε σας ετέθη, είναι “ΓΙΑΤΙ θα ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε θανάτους ΑΠΟ κορωνοϊό”.

Εγώ βεβαίως την απάντηση την έχω δώσει αντί για εσάς, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος και δεν θέλω να σας αδικώ. Έχω πει δηλαδή ότι αυτό που θα απαντούσατε αν είχατε ερωτηθεί, είναι ότι ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε θανάτους ΑΠΟ κορωνοϊό, γιατί διαφορετικά ΔΕΝ θα πείθατε τον κόσμο να ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.

Δεν μένει επομένως παρά να απαντήσετε στο παρόν:

Γιατί θα ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε θανάτους ΑΠΟ κορωνοϊό, κύριε Καθητητά;

Αντιλαμβάνεστε ότι είστε ένας από τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ μάρτυρες που θα ζητήσω να κληθούν από το Εφετείο Αθηνών να καταθέσουν και να δώσουν ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

Καλό θα ήταν να απαντήσετε από τώρα…

Αλλιώς, δεν πειράζει.

Μου κάνει και η σιωπή σας…

Αθήνα, 30 Μαΐου 2023
Ο Αιτών

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: