Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, 66 ΕΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ…;

Κοινοποίηση:
Screenshot_102

Ήταν που είχατε δίπλα του τον ήδη θετικό, και περιμένατε το δικό του αποτέλεσμα, αλλά το είχατε προεξοφλήσει το αποτέλεσμα (“να ετοιμάζεσαι για την κλινική κόβιντ”), μέχρι που ήρθα εγώ και σας ζήτησα το δείγμα σε περίπτωση που το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό, και μετά από λίγα λεπτά το αποτέλεσμα που θα αργούσε βγήκε αρνητικό, αλλά που παρ’ όλα αυτά τον κρατήσατε τον κύριο Βασίλη δίπλα στον θετικό, ώστε οπωσδήποτε να κολλήσει για να μην πάει τζάμπα και τόσος προγραμματισμός (“να ετοιμάζεσαι για την κλινική κόβιντ”). Εντάξει, κάποια στιγμή τον απομακρύνατε τον θετικό, αλλά η έκθεση είχε τελεστεί. Άρθρο 306 Ποινικού Κώδικα. Και που θα κάνατε και άλλα τεστ, γιατί αν έβγαινε θετικός δεν θα γινόταν το χειρουργείο.

Και ω του θαύματος, βγήκε θετικός. Πάπαλα το χειρουργείο, στην τύχη του ο κύριος Βασίλης, στην κλινική κόβιντ, ακριβέστερα.

Και δεν αποκλείεται καθόλου να είναι πραγματικά θετικός. Και δεν είναι καθόλου καλό αυτό για σας. Γιατί φεύγουμε από την πρώτη παράγραφο του άρθρου 306. Πάμε σε χειρότερα για σας πράγματα.

Και σήμερα μαθαίνω ότι η οικογένεια του κυρίου Βασίλη, του τριπλοεμβολιασμένου, για να μην ξεχνιόμαστε, κυρίου Βασίλη, σας είπε ότι δεν θέλει να τον διασωληνώσετε. “Μα γιατί όχι, αν πρέπει”, απαντήσατε.

Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας και όχι με την οικογένεια. Και μιλάω πολύ σοβαρά, όπως ξέρετε.

Αν πρέπει να διασωληνωθεί, να διασωληνωθεί, να αυξηθεί κι άλλο το ποσοστό των τριπλοεμβολιασμένων διασωληνωμένων στις Μ.Ε.Θ. Covid-19.

Αν πρέπει. Και εδώ έρχομαι εγώ, όπως πάντα εδώ και δύο χρόνια, και σας ζητάω αυτό μόνο:

Να αποδείξετε ότι πρέπει.

Και εγώ μαζί σας.

Εκτός και αν τελικά δεν τον κολλήσατε κόβιντ με την έκθεση που λέγαμε προηγουμένως, και είναι αρνητικός ο κύριος Βασίλης, και γίνει και η αναγκαία (όπως καταλαβαίνω) για την επιβίωσή του επέμβαση.

Αυτό που με ενδιαφέρει, όπως πάντα (και το ξέρετε πολύ καλά) είναι η υγεία και η ζωή του ανθρώπου αυτού. Να σωθεί θέλω και να επιστρέψει στο σπίτι του και την οικογένειά του. 66 ετών είναι. Έχει πολλά χρόνια ακόμα να ζήσει.

Μέχρι να τελειώσει αυτή η ιστορία, και οι κατακλυσμιαίες εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων αυτό δείχνουν και εκεί οδηγούν, και αυτές που έρχονται που θα προκαλέσουν σεισμό, θα αγωνίζομαι για όλους τους ανθρώπους που μου ζητάνε τη βοήθειά μου στα νοσοκομεία. Είτε είναι ανεμβολίαστοι είτε έχουν δέκα οκτώ δόσεις.

Με το ίδιο πάθος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.