Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΖΙΟΥΡΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ “ΑΤΤΙΚΟΝ” !! ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ !! ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΑΧΑΛΗ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_1

Σας το έχω πει. Ότι όσο πλησιάζει το τέλος, όλοι αυτοί που συμμετείχαν στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, από τον αρχηγό μέχρι τα απλά μέλη και τους συνεργούς τους, θα κάνουν τα πάντα για να σωθούν. Δεν υπάρχει αύριο για αυτούς. Και το ξέρουν.

Όσους Μίχους και να βγάλουν μπροστά, όσες κιβωτούς και να βγάλουν στη σέντρα, και πατέρες, ακόμα και την ίδια την Κιβωτό του Νώε και τον ίδιο τον Νώε να βγάλουν στους Ευαγγελάτους και να τους καταδικάσουν πριν τους δικάσουν μέσα σε λίγες ώρες ,

ΕΝΑ ήταν και παραμένει το ΕΓΚΛΗΜΑ !

Και αυτό το έγκλημα δεν είναι ένα απλό έγκλημα. Αυτό εδώ δεν είναι ένα ακόμα πολιτικό σκάνδαλο σαν όλα τα άλλα, όπου κυβέρνηση και αντιπολίτευση κονταροχτυπιούνται και μετά θα γίνει η αντιπολίτευση κυβέρνηση και η κυβέρνηση αντιπολίτευση και θα διαιωνίζεται ο πολιτικός βούρκος της Μεταπολίτευσης.

Αυτό εδώ είναι το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών.

Εδώ δολοφόνησαν αμέτρητους συνανθρώπους μας στα νοσοκομεία – κολαστήρια για να δολοφονήσουν πολύ περισσότερους έξω από αυτά για να μειώσουν τον πληθυσμό της χώρας.

Δεν υπάρχει αύριο για όσους σχεδίασαν αυτό το έγκλημα, για όσους το εφάρμοσαν, για αυτούς συνήργησαν σε αυτό και αυτούς που το κάλυψαν.

Και ένας από αυτούς που το κάλυψαν είναι η ομάδα των επίορκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, και οι προϊστάμενοι των κατά τόπους αρμοδίων εισαγγελικών αρχών, όπου δηλαδή βρίσκονται τα 83 νοσοκομεία. Σε αυτά που εφαρμόστηκε από μικρές δολοφονικές ομάδες το πρωτόκολλο του θανάτου.

Και φυσικά η κεφαλή της ποινικής Δικαιοσύνης, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Στο βασικό κομμάτι της τρομακτικής διαδρομής ο Βασίλης Πλιώτας, και τώρα ο Ισίδωρος Ντογιάκος, του οποίου ο ρόλος μπορεί να έχει αποκτήσει γραφικό ρόλο, με τον ίδιο να παρεμβαίνει για καμια γάτα ή κανα σκύλο, γεγονός όμως παραμένει ότι και αυτός έχει κλείσει τα μάτια στα εγκλήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από εμένα, και τα εισαγγελικά σκάνδαλα – πραξικοπήματα.

Ώστε έχει την ίδια ποινική ευθύνη που είχε και ο προκάτοχός του.

Η δικογραφία για την ανθρωποκτονία με δόλο του Μιχάλη Βραχάλη από τους δολοφόνους του ΑΤΤΙΚΟΝ προχώρησε σε τέτοιο βαθμό που σήμανε συναγερμό στην εγκληματική οργάνωση. Μετά την έκθεση – κόλαφο της ιατροδικαστού Κατερίνας Αποστολίδου που τεκμηρίωσε με απόλυτο επιστημονικό τρόπο τη δολοφονία του Μιχάλη Βραχάλη και αποδόμησε την απαράδεκτη έκθεση του διορισθέντος από τον εισαγγελέα Χρήστο Ντζιούρα πραγματογνώμονα, Γιάννη Χρυσοβέργη, ο οποίος επιχείρησε να βάλει τον κόβιντ από την πίσω πόρτα ,

η εγκληματική οργάνωση είδε τον ίδιο τον Χάρο μπροστά της.

Είναι βέβαιον ότι ο Ντζιούρας έστειλε την έκθεση αυτή μαζί με όλα τα στοιχεία της δικογραφίας σε όλη την οργάνωση:

-Μπορώ να πω τίποτα εδώ;

ΤΙΠΟΤΑ, του είπαν όλοι. Μπετόν αρμέ είναι η κατηγορία. Την έχει κλειδώσει ο Αντωνιάδης. Η έκθεση της Αποστολίδου είναι δυναμίτης και ο Αντωνιάδης την έκανε στο υπόμνημά του πυρηνική βόμβα.

-Τότε; Τι κάνω;

ΚΈΡΔΙΣΕ ΧΡΟΝΟ του απάντησαν.

Αναβολή στο “θάνατο”…

Και βρήκε τι θα κάνει. Διέταξε …νέα πραγματογνωσύνη με την εντολή ο …νέος πραγματογνώμονας να του πει, λέει, αν ..συμφωνεί με τον Χρυσοβέργη, και αν όχι να του εξηγήσει γιατί. Να δει όλα τα στοιχεία από την αρχή και μετά να διευκρινίσει ένα προς ένα τα σημεία της έκθεσης της …Αποστολίδου.

 

 

 

ΤΡΟΜΟΣ !!

Ο εισαγγελέας Ντζιούρας σε ρόλο δικηγόρου των δολοφόνων του ΑΤΤΙΚΟΝ !!

Αυτό που κάνει είναι καθαρά δουλειά των δολοφόνων, οι οποίοι με την ιδιότητα των υπόπτων έχουν δικαίωμα να διορίσουν τεχνικό σύμβουλο και να αντικρούσουν την έκθεση της Αποστολίδου. Γιατροί είναι οι ίδιοι άλλωστε. Καλά δεν τα έκαναν όλα; Εύκολο θα είναι για αυτούς.

Μήπως δεν είναι όμως;

Ώστε ανέλαβε το ρόλο του υπερασπιστή τους ο Ντζιούρας. Προηγουμένως προσπάθησε να τους βοηθήσει ο εισαγγελέας Σέβης καθυστερώντας τότε την νεκροτομή του Βραχάλη ογδόντα μέρες. Και μετά άρχισαν τα παιχνίδια με τις εργαστηριακές !

ΤΡΟΜΟΣ !!

Δεν μένει, μεγάλε (στον Ντζιούρα απευθύνομαι…), όταν και η ιατροδικαστής Μαρία Γεραμάνη, η οποία προφανώς σέβεται τον εαυτό της και την επιστήμη της και δεν θα συμφωνήσει με τις ανοησίες του Χρυσοβέργη, εσύ να διορίσεις τον …επόμενο πραγματογνώμονα να τα δει και αυτός όλα από την αρχή και να σου πει αν συμφωνεί με τον έναν ή τον άλλον, ε;

Κάτι σαν συνέδριο Ιατροδικαστικής, ένα πράγμα.

Ε;

Και να φτάσουμε στο …2030 και σένα να διορίζεις τον έναν πραγματογνώμονα μετά τον άλλο επειδή σου έχει δώσει εντολή η εγκληματική οργάνωση να ΜΗΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ και αρχίσει το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ και φτάσει το ΤΕΛΟΣ !

Απίστευτα, λοιπόν;

Όχι. Σας το έχω πει.

Όλα αυτά είναι αναμενόμενα.

Και είναι ο λόγος που καθυστερώ τα υπομνήματα στις δικογραφίες Κανόνη και Βαρασιά.

Όπως προηγουμένως καθυστερούσα τη διαδικασία των εκθέσεων από τους αντίστοιχους τεχνικούς συμβούλους.

Το ένα ανοίγει το δρόμο για το άλλο.

Σας παίζω.

Έχοντας μαζί μου την Αλήθεια.

Και πάνω από ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ ,

τον Θεό…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. πώς προφέρεται το όνομα; Ντ-ζούρας ή Ν-τζούρας; Τούρκος είναι;

  2. Novartis: Έδωσαν εξηγήσεις ως ύποπτοι Τουλουπάκη, Ντζούρας και Μανώλης!

    Τα αδικήματα για τα οποία εξετάζονται είναι, μεταξύ άλλων, αυτά της κατάχρησης εξουσίας, της παράβασης καθήκοντος και της ψευδούς βεβαίωσης

    https://www.google.com/amp/s/www.ethnos.gr/Politics/amp/108795/novartisedosanexhghseisosypoptoitoyloypakhntzoyraskaimanolhs

Comments are closed.