ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ…

Κοινοποίηση:
Ελληνική-Αστυνομία-2

Αυτή την ώρα ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η Γεωργία Κοτρώτσου, με εμένα ετοιμοπόλεμο για το πρωί. Λίγες ώρες από τώρα.

Η Γεωργία Κοτρώτσου. Η κόρη της Κωνσταντίνας Βατικιώτου που ούρλιαζε και εκλιπαρούσε την οικογένειά της που ήταν ανεβασμένη (κυριολεκτικώς) στα κάγκελα έξω από το νοσοκομείο του Άργους.

Και τους έβλεπε.

Και την έβλεπαν.

Την διασωλήνωναν.

Και αφού τη διασωλήνωσαν ζητούσαν από την κόρη της να υπογράψει ότι αρνείται τη διασωλήνωση.

Τη διασωλήνωση που είχε γίνει ήδη.

Και αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχει καταθέσει η Γεωργία στο Μαρούσι στις 29 Νοεμβρίου. Για την κόλαση που έζησε η μητέρα της στο Άργος.

Είναι όλα αυτά που δεν περιέγραψαν σήμερα στο κανάλι γιατί μας πρόλαβαν οι νέες απίστευτες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή που αρχίζει και διεκδικεί πολλά πρωτεία στην τρομακτική αυτή διαδρομή των είκοσι μηνών.

Δημοσιεύω το κείμενο που έστειλα στην κόρη και έγινε η κατάθεσή της. Σε αυτά προσέθεσε ότι η ενημέρωσή της έγινε μέσω του γραφείου τελετών το οποίο κάλεσε από απόρρητο αριθμό κάποιος που ανέφερε ότι είναι ο ιατροδικαστής που θα κάνει τη νεκροτομή. Και τους είπε να πάνε στο Σισμανόγλειο στις 7 το πρωί, να πάρουν τη σορό και να την πάνε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας για να γίνει η νεκροτομή στις 8 επειδή είναι “επείγον”.

Ναι. Είναι επείγον…

Έκανε τη μία μετά την άλλη τις διαδρομές η δικογραφία, με την εντολή να αποστέλλεται με απλό ταχυδρομείο από το Άργος στο Μαρούσι, είναι 36η μέρα σήμερα η σορός στο νεκροτομείο, και έγινε ξαφνικά τόσο επείγουσα που ούτε την τεχνική σύμβουλο ειδοποίησαν, σε μία ξεκάθαρη πλέον απόπειρα να κάνουν τη νεκροτομή χωρίς αυτή.

ΔΕΝ θα το επιτρέψουμε. Προφανώς.

Στο πλαίσιο ποινικής διαδικασίας μετά από μήνυση που κατέθεσα στο ΑΤ Αμαρουσίου για ανθρωποκτονία από αμέλεια της μητέρας μου Κωνσταντίνας  Βατικιώτου, δόθηκε εντολή από την εισαγγελέα Ναυπλίου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Η εντολή αυτή διαβιβάστηκε από το Πταισματοδικείο Άργους στο Πτ. Αμαρουσίου και από αυτό στο Εργ. Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αίφνης ειδοποιήθηκα σήμερα το απόγευμα ότι η νεκροτομή θα γίνει αύριο Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 8 το πρωί χωρίς να ενημερωθεί η ορισθείσα από εμένα τεχνική σύμβουλος, ιατροδικαστής Κατερίνα Αποστολίδου, γεγονός που δημιουργεί υποψίες ότι επιχειρείται να γίνει η νεκροτομή χωρίς την παρουσία τεχνικού συμβούλου, αφού εκτός του ότι ΔΕΝ ειδοποιήθηκε η κ. Αποστολίδου, είναι αδύνατη η έγκαιρη μετάβασή της στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη όπου είναι η έδρα και κατοικία της. Η ορισθείσα ώρα αποκλείει το νέο διορισμό τεχνικού συμβούλου στο Πτ. Αμαρουσίου όπου εκκρεμεί η δικογραφία, ώστε διορίζω εδώ στο ΑΤ Ναυπλίου τον νέο τεχνικό σύμβουλο (τα στοιχεία του) και ζητώ να ενημερωθεί σχετικά η εισαγγελέας υπηρεσίας που είναι και η εισαγγελέας που έδωσε την εντολή προκειμένου να δώσει εντολή στο ΑΤ Ναυπλίου να αποστείλει τον διορισμό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με την επιπλέον εντολή να διενεργηθεί η νεκροτομή ΜΟΝΟ με την παρουσία του τεχνικού συμβούλου“.

Αύριο το πρωί εγώ με τον δικό μας ιατροδικαστή στο νεκροτομείο, η οικογένεια Βατικιώτου στην Εισαγγελία Ναυπλίου για την αποστολή με φαξ του διορισμού.

Μέχρι να έρθει, νεκροτομή δεν θα επιτρέψω να γίνει.

Το θρίλερ δεν έχει τέλος…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: