ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ !! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ !!

Κοινοποίηση:
ΙΣΑ-ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ

Πιστεύω ότι είναι ώρα να διαβάσει όλη η Ελλάδα την εισήγηση της 7ης Οκτωβρίου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Θαυμάστε το μνημείο αυτό της αοριστίας, της αυθαιρεσίας και του αυταρχισμού.

Μία εισήγηση που ήταν έτοιμη την ίδια μέρα της συνεδρίασης και που κάποιοι εκεί μέσα ήθελαν να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τους άφησε και έστειλαν την απόφασή τους στα κανάλια ΠΡΙΝ ενημερωθεί επίσημα ο ίδιος ο “καταδικασθείς” συνάδελφός τους, για να αρχίσει μία ώρα νωρίτερα ο κανιβαλισμός του Φαίδωνα Βόβολη και να σταλεί, επίσης μία ώρα νωρίτερα, το ξεκάθαρο μήνυμα προς την ιατρική κοινότητα που εξακολουθεί να αμφισβητεί και να αντιστέκεται, να βγάλει τον σκασμό.

Βέβαια, όπως έχω γράψει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου (εδώ και εδώ), ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος φαίνεται πως έχει κάποιες …δυσκολίες και δέκα μέρες μετά τη συνεδρίαση δεν έχει ακόμα επικυρώσει τυπικά την εξάμηνη καταδίκη, η οποία παραμένει έτσι στον αέρα, και ας πανηγυρίζουν τα Μ.Μ.Ε. που μιλάνε για “καταδίκη”, και ο Φαίδων Βόβολης συνεχίζει και εργάζεται κανονικά.

Αυτή, λοιπόν, είναι η εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Και θα δείτε ότι τίποτα από όλα όσα έχω δημοσιεύσει δεν ήταν υπερβολικό…

Πηγή

Εισήγηση προς ΠΙΣ για ΒΟΒΟΛΗ 7-10-21 (1)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. σε μελέτη που δημοσιεύει το CDC διαψεύδονται ουσιαστικά όλοι οι ισχυρισμοί της επιτροπής δεοντολογίας και η πολιτική των ελλήνων ψευτοσοφών
    https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm?s_cid=mm7031e2_w
    ΄In July 2021, following multiple large public events in a Barnstable County, Massachusetts, town, 469 COVID-19 cases were identified among Massachusetts residents who had traveled to the town during July 3–17; 346 (74%) occurred in fully vaccinated persons. Testing identified the Delta variant in 90% of specimens from 133 patients. Cycle threshold values were similar among specimens from patients who were fully vaccinated and those who were not.
    What are the implications for public health practice? Jurisdictions might consider expanded prevention strategies, including universal masking in indoor public settings, particularly for large public gatherings that include travelers from many areas with differing levels of SARS-CoV-2 transmission.΄

Comments are closed.