ΜΕΤΑΤΟΝ ΣΚΑΪ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ… ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΚΑΪΝΗΣ… Α Υ Τ Η ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”… Ο ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΜΑΡΑΣΛΗΣ, Η ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ, Ο ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΕ “ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ”… ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΒΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ ΜΟΥ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_248

Είναι ώρα να τελειώνουμε με όλο το παρακράτος και όσους κινούνται στις παρυφές του.

Μία τέτοια είναι η κλακαδόρος του Γιωργάκη, Κατερίνα Λιακοπούλου. Από τα βασικά μέλη της εγκληματικής ομάδας του facebook “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”.

Η οποία με υβρίζει και με συκοφαντεί μήνες τώρα μέσα από την εγκληματική ομάδα του facebok, και όταν αναφέρθηκα προχθές σε αυτή, μετά τη νέα συκοφαντία της ότι το θετικό μοριακό τεστ ήταν ψεύτικο (!!) και ότι μάλιστα …έσπασα την καραντίνα (!!) άρχισε να διαμαρτύρεται ότι τη …στοχοποίησα !

Διαμαρτύρεται για στοχοποίηση αυτή, μία πρώην μάλιστα αναπληρώτρια διοικήτρια δημοσίου νοσοκομείου και υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2009 (όπως διαβάζω στο διαδίκτυο), η οποία ενώπιον χιλιάδων ανθρώπων υπονοεί ότι κάνω χρήση κοκαΐνης, συμμετέχοντας ενεργά και αναπαράγοντας με κάθε “ευκαιρία” τη βρωμερή αυτή συκοφαντία που διακινείται μήνες τώρα στην εγκληματική ομάδα.

Λιακοπούλου: “Είσαι απατεώνας, είσαι εγκληματίας, είσαι δολοφόνος, κάνεις κόκα, είσαι, είσαι, είσαι, κάνεις, κάνεις, κάνεις”.

Αντωνιάδης: “Δείτε τι λέει για μένα η Κατερίνα Λιακοπούλου”.

Λιακοπούλου: “Με στοχοποιεί, με στοχοποιεί, με στοχοποιεί, βοήθεια, αν πάθω κάτι θα φταίει αυτός !!”…

“Νικολάκη πιες λίγη “Coka”, μας πήρε ο ύπνος”, “να εισπράξεις αυτό που σου αξίζει στη φυλακή”, “ψεύτικο το τεστ Νικολάκη”, Νικολάκη” το ένα, “Νικολάκη” το άλλο, αλλά όταν εγώ άρχισα να αποκαλύπτω τα απίστευτα που γράφει για μένα, αισθάνθηκε …στοχοποιημένη !

Με στοχοποιεί μήνες τώρα (το αρχείο που έχω συγκεντρώσει είναι ογκωδέστατο – δεν πάει ο νους σας), αλλά θεωρεί προνόμιό της να το κάνει ανενόχλητη χωρίς εγώ να αντιδράσω, ή νομίζει ότι θα απολαμβάνει την κάλυψη που έχουν οι έμμισθοι παρακρατικοί  φίλοι της στην εγκληματική οργάνωση “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”, που γράφουν ό,τι κυριολεκτικά θέλουν, όσο ακραίο και όσο χυδαίο και αν αυτό είναι, έχοντας την πλήρη κάλυψη του μέσου στο οποίο ασκούν την εγκληματική επί εργολαβία δράση τους εναντίον μου.

Και θα δείτε ότι θα αρχίσει τώρα να κλαψουρίζει γιατί ανέβασα φωτογραφίες της χωρίς την …άδειά της.

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Το δικαίωμα στην προστασία των φωτογραφιών που έχεις αναρτήσει καμαρώνοντας, το έχασες από τη στιγμή που με συκοφαντείς με τα απίστευτα ψεύδη και με υβρίζεις σταθερά, με αποκορύφωμα τα αισχρά υπονοούμενα περί χρήσης κοκαΐνης. Δημόσια προβαίνεις σε αυτές τις βρωμερές συκοφαντίες εναντίον μου (το post σου αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα για τα συνεχή σχόλιά σου για την κοκαΐνη). Εναντίον ενός προσώπου αναγνωρίσιμο σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ένα πρόσωπο που έχει οικογένεια, σύζυγο και παιδί, και ένα πρόσωπο με ευρύ κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται. 

Σε πανικό από προχθές η εγκληματική ομάδα μετά την καταγγελία μου στον υπουργό Υγείας για τον υγειονομικό Παναγιώτη Μερκουρίδη, το σχόλιό του ότι με περιμένει στο νοσοκομείο του να με “προσέχει όπως πρέπει” και τη δημοσίευσή του με τα εν γνώσει του ψεύτικα στοιχεία και τις ψεύτικες πληροφορίες για το δικηγορικό γραφείο μου, στην οποία ήρθε να προστεθεί η προώθηση στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του παρακρατικού email, ώστε η Λιακοπούλου σκέφτηκε να …ανταποδώσει τη φιλοξενία τόσων μηνών στην ομάδα των παρακρατικών,  και αποφάσισε να συμμετάσχει και αυτή προς το βράδυ, με αυτές τις απίστευτες ανοησίες, ξερνώντας και πάλι χολή εναντίον μου, πέραν της ανοησίας που ξεχειλίζει (όπως με τις …αποδείξεις ότι το τεστ ήταν ψευδές… Κοιτούσα λέει πλάγια προς το …control -ενώ κοιτούσα την …οθόνη του υπολογιστή όπου έπαιζαν τα δελτία του ΣΚΑΪ- και ότι έσπασα και την καραντίνα, επειδή ίσως έφυγα από το κρεβάτι μου και κάθησα στην καρέκλα…):

Τις προσβολές τις διαβάζετε. Και την …ανοησία επίσης. Κατασκεύασαν ένα αίτημα φιλίας …μόνοι τους προς τον …εαυτό τους και να το φοβερό επιχείρημα της Λιακοπούλου! Εγώ, λέει, το έφτιαξα το mail αυτό, εγώ το έστειλα στον εαυτό μου, αλλά και εγώ έστειλα και το …αίτημα φιλίας αφού πώς είναι δυνατόν αυτός που μου το έστειλε να έκανε αίτημα στον Παραλογισμό…

Και δεν καταλαβαίνει ότι ακριβώς αυτό που λέει ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι οι ΙΔΙΟΙ τα έκαναν όλα…

Η Κατερίνα Λιακοπούλου ήρθε τώρα η ώρα να της δώσω τη δυνατότητα να υποστηρίξει όλα αυτά που λέει για μένα μήνες τώρα. Θα καταλάβει γιατί όλα έχουν την ώρα τους και θα της πω ένα πράγμα της άθλιας συστηματικής συκοφάντριάς μου:

Στα δικαστήρια δεν θα έχει ούτε την ασφάλεια του facebook ούτε θα τη βοηθήσουν τα likes των παρακρατικών. Ούτε φυσικά οι ίδιοι οι παρακρατικοί, οι οποίοι τώρα ψάχνουν να διασωθούν και απευθύνουν δια του …Ασιάτη ηθοποιού εκκλήσεις στον υπουργό Υγείας… Και προς …πάντες. Και οι αντιδράσεις στο …κάλεσμα ήταν αξιοθρήνητες, πολλές από αυτές δε ήταν …γέλια.

Για αρχή όμως θα απευθύνω και για την Λιακοπούλου ένα ερώτημα στον υπουργό Υγείας και πάλι. Επειδή στα στοιχεία της στον λογαριασμό της, η πρώην αναπληρώτρια διοικήτρια στο νοσοκομείο Θήβας, πρώην υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν κλακαδόρος του Γιωργάκη Παπανδρέου, φαίνεται πως ακόμα και σήμερα έχει σχέση με τον τομέα ευθύνης του υπουργού Υγείας, θα τον ρωτήσω αν σχετίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το χώρο της Υγείας σήμερα, όπως η ίδια αφήνει να εννοηθεί.

Γιατί τότε θα ζητήσω την παρέμβαση του Θάνου Πλεύρη και για την περίπτωση αυτή.

Υ.Γ. Μετά την Λιακοπούλου, θα ασχοληθώ με τον ματάκια Νίκο Μαρασλή…

Γιατί αυτοί είναι οι μη παρακρατικοί παρατρεχάμενοι της εγκληματικής ομάδας “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ”.

Και με έχει πιάσει ουκ ολίγες φορές στο στόμα του ο τύπος αυτός. 

Και μένα και την Μαριάννα.

Είναι ώρα να τελειώνουμε με όλους…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. πού βρίσκεται το πλήρες κείμενο της μήνυσης των 4000 σελίδων; ψαχνω έναν γνωστό που είμαι σίγουρος ότι εμπλέκεται στην εγκληματικής οργάνωση

  2. Σε μια κόλλα χαρτί θα σας τυλίξει ο Αντωνιάδης θλιβεροί λακέδες …

Comments are closed.