Κυρία προϊσταμένη, τι κάνετε; Πώς είστε; Τα μάθατε τα νέα; Το ότι το 191 Π.Κ. δεν στοιχειοθετείτο όπως σας είχα καταγγείλει στις 12 Ιανουαρίου 2021, δεν ήταν τελικά μόνο “γνώμη” μου, όπως μου είχατε πει εσείς, και “γνώμη” του νομοθέτη, όπως σας είχα πει εγώ… Από τότε που τα ‘παμε (…), έγινε “γνώμη” δύο επίσης συναδέλφων σας, και σήμερα ήταν και η “γνώμη” του δικαστηρίου…

Κοινοποίηση:
Screenshot_7

Στις 12 Ιανουαρίου 2021 ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που συνάντησα την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου στο γραφείο της στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 16. Ήταν μετά και την δεύτερη αυτόφωρη διαδικασία κατά του Στέφανου Χίου για το 191 Π.Κ. περί διασποράς ψευδών ειδήσεων, για εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ με αντικείμενο και πάλι τα εμβόλια, τη δημόσια υγεία δηλαδή, χωρίς όμως το αντικείμενο αυτό να είναι σε αυτά του 191 Π.Κ.

Τις έγγραφες εξηγήσεις που συνέταξα για λογαριασμό του Στέφανου Χίου, τις κοινοποίησα στην κ. Παπαγεωργακοπούλου.

“…Αιτούμαι την αρχειοθέτηση της υπό κρίση εναντίον μου έγκλησης.

Η παρούσα κοινοποιείται στην κ. Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών …για τη διερεύνηση της κίνησης ποινικής διαδικασίας για ένα αδίκημα το οποίο ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ νομικώς…”

Ζήτησα να τη δω.

Με δέχθηκε.

Της είπα ότι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο πεδίο προκαταρκτικών και ποινικών διώξεων, παραπομπών και καταδικών, για διασπορά ψευδών ειδήσεων με το 191 Π.Κ., για δημοσιεύματα με αντικείμενο τη δημόσια υγεία, ενώ αυτό ήταν παράνομο.

“Γνώμη σας”, μου είχε πει. Και κατάλαβα ότι δεν είχε νόημα να τη δω ξανά από κοντά.

“Δεν είναι γνώμη μου”, της είχα απαντήσει. Ο νομοθέτης το λέει, όχι εγώ. Αν μιλάμε για “γνώμη”, τότε αυτή ήταν η “γνώμη” του νομοθέτη.

Επέμεινε.

Η συγκεκριμένη όμως δικογραφία για την οποία την είχα επισκεφτεί, αυτή για τον εμβολιασμό του Μητσοτάκη, αρχειοθετήθηκε. Ώστε ο εισαγγελέας που την αρχειοθέτησε …συμφώνησε με τη “γνώμη” μου.

Αυτό ήταν το πρώτο “χτύπημα” στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 16.

Επέμειναν όμως.

Ώστε η προηγούμενη, η πρώτη δικογραφία για το εμβόλιο της Pfizer, δεν αρχειοθετήθηκε, αλλά είχαμε δίωξη και παραπομπή. Για τη σημερινή δικάσιμο.

Εν τω μεταξύ, η ίδια η κ. Παπαγεωργακοπούλου αποφάσισε να μου δείξει πόσο πολύ το εννοούσε όταν μου είχε μιλήσει για “γνώμη” μου, και μαζί με την Ειρήνη Χρυσικού έστησαν την σε βάρος μου κατηγορία για το 191 Π.Κ. προ της τροποποίησης της διάταξης.

Έλα όμως που εκεί είχαμε το δεύτερο “χτύπημα”. Και τι “χτύπημα”. Και σε ποιο κρίσιμο χρόνο.

Στο αρχείο η σε βάρος μου δικογραφία, με δεύτερο εισαγγελέα να …συμφωνεί με τη “γνώμη” μου.

Και σήμερα ήρθε το τελικό “χτύπημα”. Το τρίτο και φαρμακερό. Από το δικαστήριο. Αθώα η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, από ένα δικαστήριο το οποίο επίσης …συμφώνησε μαζί μου, τινάζοντας στον αέρα τη σαθρή νομική κατασκευή της ομάδας της προϊσταμένης, αφήνοντας σε μένα το πεδίο ελεύθερο να μιλήσω για πρώτη φορά σε δικαστική αίθουσα για το πρωτόκολλο του θανάτου και τις δολοφονίες ασθενών στα δημόσια κολαστήρια.

Ελπίζω, κυρία προϊσταμένη, να σας έχω πείσει πια ότι δεν ήταν απλώς η “γνώμη” μου, αλλά αυτό που ο νόμος έλεγε και τον οποίο εσείς συστηματικά παραβιάζατε, προκειμένου να ασκήσετε τρομοκρατία στους Έλληνες πολίτες που τολμούσαν να αμφισβητήσουν την απάτη.

Μην μου πείτε. Την καλύτερη στιγμή γίνατε σοφότερη.

Τώρα που έχετε προαχθεί σε αντεισαγγελέα εφετών και από Σεπτέμβριο θα λέτε τη …”γνώμη” σας στη Λουκάρεως…

Πηγή

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η Βρωμιάρα να σαπίσεις στη φυλακή.. θα πέσει ο κούλης λέει:

    Μωρή κ@ριόλα της εισαγγελείας να ψοφίσεις σου ευχόμαστε ολόψυχα

Comments are closed.