Καταγράφηκε… Από τα “ασθενώς θετικά” και τα “αδιευκρίνιστα”, στην πραγματικότητα όμως -και για να σοβαρευτούμε- στα αζήτητα του “Ευαγγελισμού”, σε Μ.Ε.Θ. ιδιωτικού νοσοκομείου ο κύριος Γιάννης…

Κοινοποίηση:
Screenshot_183

Μετά από μία αναμονή σε Μ.Ε.Θ. για …”αδιευκρίνιστα”, αλλά που τελικά ήταν σε απλό non covid δωμάτιο, και αφού “αρνητικοποιήθηκε” …πλήρως ο κύριος Γιάννης μετά τα “ασθενώς θετικά” και τα “αδιευκρίνιστα”, και κάποιες …δημοσιεύσεις (εδώ…), σήμερα το απόγευμα, και μετά από λίγη επιπλέον …πίεση, μεταφέρθηκε σε Μ.Ε.Θ. ιδιωτικού νοσοκομείου, από αυτά που παραχωρούν θέσεις σε Μ.Ε.Θ. στο Δημόσιο.

Εννοείται ότι παραμένει υπό διερεύνηση η αιτία της ανακοπής, αυτό όμως που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να ξεπεράσει τον κίνδυνο ο κύριος Γιάννης και να επιστρέψει το γρηγορότερο σπίτι του.

Οι προσευχές μου μαζί του…

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ, στην παρακρατική ομάδα το γύρισαν πάλι στα …νοσοκομειακά μετά τις απανωτές σφαλιάρες στα …δικονομικά, μπας και γλιτώσουν την …απόλυση. Και είδαν τις δημοσιεύσεις για τον κύριο Γιάννη …καλή ευκαιρία.

Και τι δεν έγραψαν. Ότι και καλά δεν τον βοήθησα εγώ αλλά οι …γιατροί, που όχι, δεν τον είχαν διασωληνωμένο σε απλό δωμάτιο απλά περιμένοντας τα αποτελέσματα, το ένα μετά το άλλο των μοριακών τεστ, αλλά του έκαναν, λέει, …εξετάσεις για να αποκλείσουν …λοίμωξη κόβιντ!

Τώρα, μη με ρωτάτε εμένα πού τις είδαν τις εξετάσεις. Παρακράτος είναι αυτό, ό,τι του κατέβει στο κεφάλι γράφει.

Είχαμε κι άλλο σχόλιο όμως. Εκπληκτικό.

Ότι στους 35 κύκλους, λέει, είναι …καραθετικό το τεστ, και απλά μετά γίνεται επανέλεγχος στους …40, για σιγουριά !!

Ό,τι να ‘ναι…

Κυριολεκτικά ό,τι να ‘ναι…

Ρε παιδιά. Αφήστε το.

Πιάστε τον Σταύρου ξανά.

Τι;

Πάει κι αυτό;

Το ξέρω…

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: