ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΓΩ ΔΙΑΣΠΕΙΡΩ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ !! ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!

Κοινοποίηση:
Screenshot_15

Είναι πραγματικά τρομερό να βλέπεις να συνεχίζει η Εισαγγελία Αθηνών της προϊσταμένης Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου την ίδια παράνομη συμπεριφορά στις υποθέσεις των μηνύσεων για ανθρωποκτονίες ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία. Μετά διαμαρτύρονται ότι παρασύρω εγώ κόσμο να μην πηγαίνει στα νοσοκομεία. Όταν αρνούνται παρανόμως και πεισματικά τη διενέργεια νεκροτομών που κανονικά θα έπρεπε τα ίδια τα νοσοκομεία και η οργάνωση να τις επιζητούν προκειμένου να αποδεικνύεται ότι οι γιατροί τα έχουν κάνει όλα σωστά και για όλα φταίει ο καταραμένος ιός.

Eδώ η προηγούμενη δημοσίευση για την Κωνσταντίνα Βατικιώτη η ιστορία της οποίας με τη νεκροτομή που και πάλι δεν δίνει εντολή η Εισαγγελία Πρωτοδικών να γίνει, εξελίσσεται σε νέα υπόθεση Άννας Ψυχογυιού και Μιχάλη Βραχάλη.

Πολύ σύντομα θα ανακοινώσω τις ενέργειες της οικογένειας, μέλος της οποίας επισκέφτηκε σήμερα την Εισαγγελία για να διαπιστώσει ότι η μήνυση είχε καταχωνιαστεί στα συρτάρια της Εισαγγελίας. Θα μάθω και ποιος ήταν ο εισαγγελέας υπηρεσίας την ημέρα της μήνυσης. Αυτός δηλαδή που έστειλε τη μήνυση στα αζήτητα με τη σορό της Κωνσταντίνας Βατικιώτη να βρίσκεται στο νεκροτομείο του Σισμανογλείου και μία ολόκληρη πολυπληθέστατη οικογένεια στα κάγκελα.

Και μυαλό δεν βάζουν. Παρά τις συνεχείς “σφαλιάρες”.

Το καταλαβαίνουν φυσικά ότι η στάση αυτή είναι ενοχοποιητική για την οργάνωση.

Αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Τα αποτελέσματα των νεκροτομών θα είναι προφανέστατα πολύ χειρότερα γι αυτούς…

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.