ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΚΙΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΟ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_33

 

Ήταν μία υπέροχη βραδιά. Η …μικρή δική μου παρουσία κράτησε μόλις …δύο ώρες και σαράντα επτά λεπτά.

 

 

Είχα κάνει γνωστό χθες το βράδυ στο facebook το τριήμερο αυτό διαδικτυακό συμπόσιο που οργάνωσε το Δίκτυο Ελληνισμού για να τιμήσει τους αγωνιστές υγειονομικούς.

 

 

Με συντονιστή τον φίλο Πανεπιστημιακό Γιώργο Παύλο, ο οποίος μετέφερε σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε την εμπειρία του από την επίσκεψή του εδώ στο άντρο της μάχης κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

 

 

Εκεί ήταν χθες όλοι όλοι οι πραγματικοί αγωνιστές ενάντια στο τεράστιο έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας.

Εκεί ήταν ο Λάμπρος Τσάπαλης, η Ζωή Βαϊοπούλου και ο Πέτρος Καρολίδης, τρεις από τους συγκλονιστικούς πρωταγωνιστές της απεργίας πείνας που ταρακούνησε το σύστημα.

 

 

 

 

 

 

Μπορείς να ξεχάσεις τις συγκλονιστικές εκείνες μέρες της απεργίας πείνας έξω από τον Άρειο Πάγο και βεβαίως έξω από το υπουργείο Υγείας, όταν είχαμε επισκεφτεί τους ήρωες αυτούς με τον αδελφό Δημήτρη Ποντίκα, ο οποίος είχε και τον ρόλο  του…κάμεραμαν στο συγκλονιστικό εκείνο βίντεο που είχε τραβήξει;

 

 

Ή μήπως μπορεί κανείς να ξεχάσει τις δραματικές εκείνες ώρες της σύλληψης των 38 υγειονομικών που οδηγήθηκαν σαν κοινοί εγκληματίες στη Γ.Α.Δ.Α. με εντολή του ίδιου εισαγγελέα που είχε διατάξει και τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ σύλληψη την 17η Νοεμβρίου 2021.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την αγόρευσή μου στη δίκη κατά των ηρώων αυτών υγειονομικών  που ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ομόφωνα την 19η Οκτωβρίου 2022, όπως και εγώ την 29η Ιουνίου 2023.

 

Εκεί ήταν και ο αγαπημένος φίλος και αγωνιστής Αντώνης Πουλτουρτζίδης, ένας άνθρωπος που βοήθησε πάρα πολύ κόσμο και που μαζί με τον Δημήτρη Ποντίκα ξεχώρισαν για την συνέπειά τους, μένοντας πιστός στον αγώνα που δίνει και στις αρχές του από την πρώτη στιγμή και δεν έκανε ούτε δευτερόλεπτο πίσω.

 

 

Εκεί ήταν και ο αγαπημένος μας ψυχίατρος, ο σπάνιος αυτός άνθρωπος που λέγεται Γιώργος Σύρπης.

 

 

Και φυσικά ο …καθηγητής μου στη Γενετική και την Μοριακή Βιολογία, ο Σάκης Καλογερίδης.

 

 

Γιώργος και Σάκης, οι δύο από τους πρώτους οκτώ επιστήμονες που έχουν ήδη καταθέσει στην πρώτη ποινική διαδικασία για την πλήρη διερεύνηση όλου του φάσματος του εγκλήματος των εγκλημάτων.

Εκεί ήταν και πολύς άλλος κόσμος, με κάποιους ανθρώπους γνωρίστηκα χθες, με μεγάλη δε συγκίνηση άκουσα τα πολύ θερμά λόγια για μένα από συνάδελφό μου στην μαρτυρική Κύπρο.

Για πάρα πολλή ώρα ξεδίπλωσα όλη την τιτάνια αυτή για τα ελληνικά και παγκόσμια δεδομένα ανθρωπιστική και νομική μάχη απέναντι στο θηρίο, περιέγραψα κάποιες από τις αμέτρητες συγκλονιστικές εμπειρίες μου από διασώσεις ανθρώπων στα κολαστήρια και εξήγησα πού βρισκόμαστε σήμερα και ποια η συνέχεια αυτής της μάχης, η οποία επιβάλλεται πλέον να ενισχυθεί μέσα από τη δράση μου στο Ευρωκοινοβούλιο.

Την ίδια ώρα λαμβάνω συνέχεια αμέτρητα μηνύματα από όλη την Ελλάδα, τα οποία ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Ίσως ΤΩΡΑ και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ καταλαβαίνω αυτό που μου έλεγαν πάντα:

“Δεν έχεις ιδέα πόσος κόσμος σε υποστηρίζει”…

 

Πηγή

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μαζι σου Νικολακη Αντωνιαδη μεχρι τελικης πτωσεως.Οι αξιες πρεπει να αναγνωριζονται στην πραξη και οχι στα λογια!

  2. από λάθος το επώνυμο του Νίκου Αντωνιάδη, μετετράπη σε “Αντωνόπουλος”. Χίλια συγνώμη.

  3. η σειρά του ήταν “τότε” που έπρεπε κι η σειρά μας είναι τώρα που πρέπει και που οφείλουμε να στηρίξουμε τον Αντωνιάδη

  4. η σειρά του ήταν “τότε” που έπρεπε κι η σειρά μας είναι τώρα που πρέπει και που οφείλουμε να στηρίξουμε τον Αντωνόπουλο

  5. Εγώ θα στηρίξω. Θεωρώ σωστή την επιλογή να βγεις από τη γυάλα για να καταφέρεις να την καθαρίσεις

Comments are closed.