ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ – Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ , ΟΧΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…

Κοινοποίηση:
ΑΛΗΘΕΙΑ

Έχετε καταλάβει ότι είμαι υπό στενή παρακολούθηση.
Ένας εναντίον όλων.
Τα ελληνικα hoaxes από τη μία πλευρά, και οι πράκτορες με αληθινά ή ψεύτικα προφίλ και ομάδες, από την άλλη, ξεσκονίζουν και ελέγχουν κάθε δημοσίευσή μου, και όπως αποδεικνύεται από τις σχετικές αναρτήσεις και τα σχόλιά τους, από τον εξαντλητικό αυτό έλεγχό τους δεν εξαιρούνται ούτε και τα εκατοντάδες σχόλια στις δημοσιεύσεις μου.
Είναι επομένως δεδομένο ότι έχουν ελέγξει, ειδικά τα hoaxes, τα οποία έχουν πρόσβαση σε κάθε συστημική και όχι μόνο πηγή, όλες τις καταγγελίες μου, μία προς μία, λέξη προς λέξη, για κάθε ένα από τα 66 πλέον νοσοκομεία, για κάθε περίπτωση και κάθε νοσηλεία ή θάνατο, κάθε ιατρικό φάκελο ή νεκροψία, τα στοιχεία των οποίων έχω δημοσιεύσει από τον Μάιο του 2020.
Και ούτε τα hoaxes ούτε οι παντός είδους πράκτορες, έχουν αμφισβητήσει ποτέ ούτε μία λέξη, ούτε κόμμα ή τελεία και θαυμαστικό, από όλα όσα γράψει.
Τα εκατοντάδες κείμενά μου έχουν ελεγχθεί τόσο ως προς το νομικό όσο και ως προς το ιατρικό περιεχόμενό τους, και δεν έχει επίσης αμφισβητηθεί ούτε μία λέξη σε αυτά.
Μόνο τα hoaxes έκαναν το λάθος να χαρακτηρίσουν ψευδείς ειδήσεις κάποια ελάχιστα κείμενά μου, όπως αυτό για την ακτινογραφία του 2015 που παρουσιάστηκε ως ακτινογραφία του 2020, ή αυτό με τη νομική ανάλυσή μου για το νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού, και τώρα αντί αυτά να ελέγχουν εμένα, ελέγχονται αυτά από εμένα και την Εισαγγελία, και έπεται η αγωγή αποζημίωσης, για τα εγκλήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου κατ’ εξακολούθηση και της σύστασης συμμορίας.
Πάρτε για παράδειγμα αυτήν την άθλια ομάδα “ΜΠΕΕ Μεγάλο Πρόβατο Είσαι Έλληνα”
θα βρείτε χυδαίες και συκοφαντικές σε βάρος μου αναφορές και ειρωνίες, και μέχρι εκεί. Ούτε μία δημοσίευση, ούτε μία λέξη για τις δεκάδες καταγγελίες μου για τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία.
Αυτός όμως είναι ο πυρήνας της δράσης μου, αλλά δεν έχουν τολμήσει ούτε να τον αγγίξουν.
Γιατί ξέρουν ότι θα καούν.
Φυσικά, πρόκειται για θαρύδειλους πράκτορες, πλαισιωμένους από έναν μικρό αριθμό …vaccinated προφίλ, οι οποίοι πετάνε λάσπη καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους, την οποία όμως δεν θα καταφέρουν να την απολαμβάνουν για πολύ καιρό ακόμα, αφού η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει φτάσει μία ανάσα από την πραγματική ταυτότητά τους. Οι δε υποψίες μου για την ταυτότητά τους αυτή φαίνεται πως βγαίνουν αληθινές, αφού ο συντάκτης των αναρτήσεων στην ομάδα αυτή προδόθηκε από τη γραφή του. Το πολύ σωστό συντακτικό του και τα σωστά Ελληνικά στα κείμενά του, σε συνδυασμό με το λάθος που έχει κάνει να χρησιμοποιήσει συγκεκριμένο τρόπο γραφής σε κάποιες δημοσιεύσεις, τον πρόδωσαν.
Φυσικά, την ίδια τύχη που θα έχουν τα hoaxes, θα έχουν και οι πράκτορες αυτοί, οι οποίοι όμως είναι σε πολύ χειρότερη μοίρα, καθώς τα hoaxes κρατάνε πάντα ένα επίπεδο στα κείμενά τους και ουδέποτε παρεκτράπησαν σε ύβρεις και χυδαιολογίες, όπως έκαναν οι πράκτορες.
Και επειδή η δράση όλων αυτών των πρακτόρων, χωρίς την αμφισβήτηση του πυρήνα της δράσης, που είναι αυτός όμως που θα γκρεμίσει την απάτη, δεν έχει αποδώσει, ανέλαβαν δράση τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. και οι γνωστοί αστέρες του μιντιακού συστήματος.
Ούτε αυτοί όμως ήταν σε θέση να πλήξουν την ουσία της δράσης μου, όχι επειδή ήταν λιγότερο ή το ίδιο ικανοί με τους πράκτορες του διαδικτύου ή τα hoaxes, αλλά γιατί η ουσία αυτή είναι και η αλήθεια, και έτσι κατέφυγαν, όπως και οι άλλοι, σε απαξιωτικές και συκοφαντικές αναφορές, χωρίς μάλιστα αυτοί, εν αντιθέσει με όλους τους άλλους, να τολμήσουν να αναφέρουν το όνομά μου, φωτογραφίζοντάς με όμως κατά τρόπο που δεν άφηνε καμία αμφιβολία για την ταυτότητα του στόχου τους.
Με την άμεση αντίδρασή μου και στις τρεις περιπτώσεις που αντιμετώπισα μέχρι τώρα, με τον Δημήτρη Καμπουράκη, τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον Νίκο
Χατζηνικολάου, έκοψα μαχαίρι και εν τη γενέσει της την αναβαθμισμένη αυτή προσπάθεια στοχοποίησης και αποδόμησής μου.
Θεωρώ λοιπόν, ότι η μεγαλύτερη ίσως τελικά απόδειξη της αλήθειας του συνόλου των καταγγελιών μου, από την αρχή του νομικού αγώνα μου μέχρι και σήμερα, είναι η παταγώδης αποτυχία όλων αυτών που ανέφερα να με αντιμετωπίσουν.
Ούτε οι εισαγγελείς, ούτε τα νοσοκομεία και ούτε όλοι αυτοί στάθηκαν ικανοί να με αμφισβητήσουν. Και έτσι μείναμε στις κενές επιθέσεις, στις ύβρεις και τις συκοφαντίες, και στη φίμωση.
Και αυτό συνέβη όχι επειδή εγώ είμαι σπουδαίος δικηγόρος ή πιο έξυπνος και ικανός από αυτούς.
Αλλά επειδή έχω συμμάχους μου την αλήθεια και το δίκαιο.
Και απέναντί τους, το ψέμα και το άδικο δεν είχαν, δεν έχουν και ούτε ποτέ θα έχουν, καμία τύχη.
Και με τους συμμάχους αυτούς πάντα στο πλευρό μου, και τη βοήθεια του θεού, θα φτάσω μέχρι το τέλος.
Μέχρι την τελική νίκη…
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Νίκο
    Είσαι και σπουδαίος δικηγόρος,
    και πιο έξυπνος και πιο ικανός από αυτούς,
    και -το σπουδαιότερο- συμμάχους σου έχεις την αλήθεια και το δίκαιο.
    Και απέναντί τους, το ψέμα και το άδικο δεν είχαν, δεν έχουν και ούτε ποτέ θα έχουν, καμία τύχη.
    Και με τους συμμάχους αυτούς πάντα στο πλευρό σου, και τη βοήθεια του θεού, και τη βοήθεια των συμπολεμιστών σου θα φτάσεις μέχρι το τέλος.
    Μέχρι την τελική νίκη…

  2. Κυριε Αντωνιαδη, μην σπαταλας το χρονο σου να ασχολεισε με τετοια υποκοιμενα.
    Οσοι καταλαβαινουν γνωριζουν πολυ καλα τι κανης.Προχωρα μπροστα να τους τελειωσης.

  3. «Σκληρὸν πρὸς κέντρα λακτίζειν» (Πρ. 26:14).

Comments are closed.