Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ …ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !! ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” !! ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !! ΟΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 7η ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ !! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_20

Είναι η δικογραφία που σχηματίστηκε από την βασική, της εναντίον του διευθυντή της κλινικής όπου κρατείτο παράνομα η Δώρα Αγριδιώτη, στο πλαίσιο της οποίας έχουμε ήδη δώσει κατάθεση, τόσο εγώ όσο και ο Σταύρος με την Δώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η δικογραφία σε βάρος του εισαγγελέα υπηρεσίας που διατήρησε την παράνομη κατακράτηση της Δώρας Αγριδιώτη, διότι “θα ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών”, διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, καθώς όταν ελέγχεται εισαγγελικός ή δικαστικός λειτουργός, η ποινική σε βάρος του διαδικασία γίνεται σε άλλη εισαγγελική αρχή από αυτήν στην οποία υπηρετεί.

 

 

Η ώρα του εισαγγελέα για τους …εισαγγελείς που συμμετείχαν στα εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων, έχει φτάσει. Θυμίζω ότι δικογραφίες έχουν σχηματιστεί ακόμα κατά του Γιώργου Νούλη, του Αντώνη Ελευθεριάνου, του Νίκου Κυπριτίδη και του Αντώνη Κασάπη.

Και είμαστε μόλις στην αρχή…

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ευτυχώς,υπάρχετε κι εσείς κι πέσανε πολλά προσωπί@ βγήκε κι κάτι καλό από όλο αυτό…
    Όσο για τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ καλά ξεμπερδέματα!!!

  2. ΕΥΓΕ, ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ-ΈΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ-ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ!…
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ “ΑΟΡΑΤΑ” ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ Κ.Α, STAND BY ΠΑΝΩ ΣΑΣ(ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)!…

Comments are closed.