Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΟΥ – ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝ Η ΜΗΝΥΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ, ΔΙΩΞΕΩΝ, ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ”

Κοινοποίηση:
ΦΩΤΙΑ-ΝΕΡΟ

Γνωρίζω τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τις εντολές που έχει δώσει στην ομάδα των επίορκων εισαγγελέων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με τη σύμπραξη των συνεργών της στα γνωστά Μ.Μ.Ε.

Ο σκοπός τους είναι η ηθική και επαγγελματική εξόντωσή μου με πλήρη αποδοχή των συνεπειών που μπορεί έχουν οι εγκληματικές ενέργειες της ομάδας αυτής στη φυσική υπόστασή μου. Και μένει να δούμε αν στο τέλος εκτός από στημένες συλλήψεις ο κόσμος παρακολουθήσει και στημένες δολοφονίες.

Τι θα κάνω εγώ;

Θα δείτε…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΤΕΡΑ…

  2. Ἀγαπητέ μου κ. Ἀντωνιάδη, γνωρίζουν ἄριστα οἱ συστημικοί διῶκται σας ὅτι τά «κατηγορητήριά» των ἐναντίον σας εἶναι χάρτινοι πύργοι πού θά καταρρεύσουν πάραυτα ὅταν οἱ ἑκατοντάδες μάρτυρες ὑπερασπίσεώς σας ἀρχίσουν νά καταθέτουν τήν Ἀλήθειαν, ἡ ὁποία θά καθαρίσῃ μέ ὁρμήν τήν «κόπρον τοῦ Αὐγείου» πού αὐτοί ἀντιτάσσουν.

Comments are closed.