ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΠΟΝΤΙΚΑ – ΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟ FACEBOOK !! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΦΙΛΩΝ !!

Κοινοποίηση:
facebook

Κάτι συμβαίνει την τελευταία ώρα στο facebook. Oι λογαριασμοί του Δημήτρη, ο δικός μου και του κοντρόλ, έχουν εξαφανιστεί, αφού πρώρα άρχισαν να εξαφανίζονται αναρτήσεις, σχόλια και φωτογραφίες και να αλλάζουν οι χρωματισμοί σε ό,τι είχε απομείνει.

Όπως μας ενημερώνουν φίλοι, προβλήματα έχουν αρχίσει να έχουν και αυτοί στους δικούς τους λογαριασμούς.

Εγώ στον υπολογιστή μπορώ και μπαίνω σε όλες τις ιστοσελίδες πλην του facebook, όπου εκεί μου βγάζει ότι …δεν έχω σύνδεση στο internet.

Εν τω μεταξύ έπρεπε να βγάλω νωρίτερα τη σύνδεση στο WiFi και τα δεδομένα του κινητού μου, αλλά για κάποια δευτερόλεπτα φαινόταν πως υπάρχει σύνδεση και …έλαβα και τρία μηνύματα.

Ίσως προσπαθούν …εξωγήινοι να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου.

Θα το παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσω.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μπήκα τώρα στου Κυρίου Ποντίκα και κόλλησε η εφαρμογή!!! Ούτε ξέρουν τι κάνουν!!!

  2. Δεν μου ανοιγει το facebook
    Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοποΔεν ήταν δυνατός ο εντοπισμός της διεύθυνσης DNS του κεντρικού υπολογιστή http://www.facebook.com.

  3. εχουνε πεσει και οι 2 ιστοσελιδες,υπομονη μεχρι να αναιβουν

  4. το ίδιο και με τον δικό μου λογαριασμό: (Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με αυτήν τη σελίδα. Ελέγξτε εάν υπάρχει ορθογραφικό λάθος στο http://www.facebook.com).
    Ρε, υπάρχει ορθογραφικό λάθος στα συμφέροντα του συστήματος.
    ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ?

  5. Έχει πέσει παγκόσμια το φατσοβιβλιο με το ινσταγκραμ και το γουατσαπ

  6. ίνσταγκραμ και φέισμπουκ, σίγουρα κάποια στιγμή θα παίξουν το χαρτί του πεσμένου ίντερνετ και θα κάνουν στρατιωτικό νόμο

Comments are closed.