ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !! ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ !!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-08-02, 11.54.26 πμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ :
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ,
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ !!
Σε μία γιγαντιαία προσπάθεια, στην οποία συντονιστές είμαστε εγώ και ο Δημήτρης Ποντίκας.
Κρατάω στα χέρια μου, και αυτό ΔΕΝ το έχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, μία ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ στα ΘΕΜΕΛΙΑ του ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ !!
Είναι αυτό που δικαιολογεί την εφαρμογή των πρωτοκόλλων της απάτης και, κυρίως, του θανάτου.
Αν δεν διάβαζα αυτά που διάβασα, δεν θα έβγαζε νόημα όλο αυτό το σκηνικό του τρόμου.
ΤΩΡΑ βγάζει…
Χθες κυκλοφόρησε, κατ’ ουσίαν διέρρευσε, μεγάλο μέρος του εξωδίκου-ΚΟΛΑΦΟΥ για την εγκληματική οργάνωση.
Εξώδικο το οποίο συνέταξαν ιατροί ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
Και στο οποίο, βεβαίως, τα μέγιστα συνέβαλε και ο Δημήτρης Ποντίκας.
Αν αυτό όμως που διάβασαν κάποιες χιλιάδες μέχρι τώρα, τους φάνηκε δυναμίτης, δεν γνωρίζουν τι είναι η πυρηνική βόμβα.
Τη βόμβα αυτή την έφτιαξε ομάδα επιστημόνων της υγείας, και συγκεκριμένα Ιατροί, Μοριακοί Βιολόγοι, Γενετιστές, Βιοτεχνολόγοι και Βιοχημικοί ,
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
Οι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ αυτοί επιστήμονες, εμπιστεύτηκαν σήμερα τα ξημερώματα σε μένα την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για τα εμβόλια.
Μία αλήθεια που θα φτάσει τώρα, από μένα και τον Δημήτρη, σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Σε ένα κείμενο 35 σελίδων περιγράφουν τον μηχανισμό των εμβολίων.
Και δεν θα αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ ο μηχανισμός αυτός στους εμβολιασμένους.
Και θα κάνει όλη τη χώρα να συνταχθεί στο αίτημα για την ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ του εμβολιαστικού προγράμματος.
Η ώρα των “ειδικών” της εγκληματικής οργάνωσης τελείωσε.
ΠΡΙΝ φτάσει σε όλο τον πλανήτη η επιστημονική αυτή αλήθεια, θα επιδοθεί με τη μορφή εξωδίκου αναφοράς-καταγγελίας-αίτησης-πρόσκλησης-δήλωσης ,
στον πρωθυπουργό ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, στον υπουργό ΚΙΚΙΛΙΑ, ατομικώς και υπό την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, στην πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, στον πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 ΠΡΕΖΕΡΑΚΟ, και στην πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής ΒΑΓΕΝΑ.
Θα κοινοποιείται στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, στην Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων και στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στον Ε.Μ.Α., στον F.D.A., και στις εταιρείες που κατασκεύασαν τα εμβόλια.
Αφού ούτως ή άλλως διέρρευσε το πρώτο μέρος του εξωδίκου, παραθέτω εδώ το “ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ”, διαβάστε το, και στο τέλος παραθέτω τα βασικά στοιχεία της στρατηγικής μας.
____
“ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας
ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ τα ανωτέρω αδιαμφισβήτητα επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία και συμπεράσματα, τα οποία αποδεικνύουν, αφενός την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι της Covid-19, αφετέρου την επικινδυνότητά τους, για την υγεία και τη ζωή των πολιτών, τόσο σε βραχυπρόθεσμη βάση όσο και, πρωτίστως, σε μακροπρόθεσμη.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την παρά ταύτα έναρξη και συνέχιση του προγράμματος εμβολιασμού, χωρίς την ενημέρωση των πολιτών για τους κατά τα άνω κινδύνους για την υγεία και τη ζωή τους.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την όχι απλά και μόνο συνέχιση κατά τα άνω του εμβολιαστικού προγράμματος, αλλά αφενός τις εκβιαστικές πρακτικές που ασκούνται στους πάσης φύσεως εργασιακούς χώρους, και από τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς και τον διαχωρισμό των πολιτών σε δύο κατηγορίες, πατρικίων εμβολιασμένων και πληβείων ανεμβολίαστων, αφετέρου την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η οποία νομοθετήθηκε ήδη από την 20.2.2020, πριν καν την κήρυξη της πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και ήδη αποφασίστηκε η εφαρμογής της, κατ’ αρχήν στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας, στο οποίο ανήκουμε και εμείς.
ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ την ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ του εμβολιαστικού προγράμματος, άλλως τη συνέχισή του σε αποκλειστικά εθελοντικό επίπεδο, με την ΠΛΗΡΗ όμως ενημέρωση των πολιτών για τους κινδύνους που κατά τα άνω διατρέχει η υγεία και η ζωή τους από τα συγκεκριμένα εμβόλια.
ΑΛΛΩΣ ,
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να ανατρέψετε τα ανωτέρω δεδομένα, στοιχεία, μελέτες και συμπεράσματα, όχι όμως αφοριστικά και γενικόλογα, αλλά παραθέτοντας, εντός διορίας 48 ωρών, τα αντίστοιχα επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία, μελέτες και συμπεράσματα που να ανατρέπουν τα ανωτέρω.
ΔΕΝ νομίζουμε ότι μπορείτε.
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι η άπρακτη παρέλευση της ανωτέρω διορίας, θα συνιστά ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ του περιεχομένου της παρούσης, και ΟΜΟΛΟΓΙΑ ότι τα δεδομένα και τα συμπεράσματα αυτής είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΑ”.
_____
Αυτές τις ώρες συνεργάζομαι με τον Δημήτρη και την κορυφαία επιστημονική ομάδα που έφτιαξε την πυρηνική βόμβα, και έχω ανάψει τις μηχανές του Enola Gay.
Η τελική απόφασή μου είναι η αρχική επίδοση να γίνει μόνο από τη συντακτική ομάδα δια εμού.
Η μεγάλη ομάδα των άνω των 1.500 υγειονομικών που είναι ήδη ετοιμοπόλεμη και έχει συμφωνήσει να επιδοθεί η εξώδικη βόμβα ΚΑΙ για λογαριασμό της, θα ενταχθεί ΜΕΤΑ, μαζί με τους χιλιάδες των εργαζομένων.
Μετά την επίδοση, το χρόνο της οποίας γνωρίζω και πάλι ΜΟΝΟ εγώ (όσοι πίστεψαν ότι θα το επέδιδα σήμερα, επειδή έτσι είχα γράψει, δεν έμαθαν από την 28η Ιουνίου…) ,
θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από μένα και τον Δημήτρη.
Είμαστε σε επικοινωνία και συνεννόηση με εκπροσώπους μεγάλων ομάδων από όλα τα νοσοκομεία, δημόσια και ιδιωτικά, αλλά και από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
Όλος αυτός ο κόσμος θα ενταχθεί ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ στην εξώδικη βόμβα, συντασσόμενοι με τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ.
Και θα γίνει ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΣΗ.
θα γίνει η σχετική ανακοίνωση για τη διαδικασία αυτή.
Και μετά, έρχεται το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ της στρατηγικής.
Γιατί είναι βέβαιον ότι πολλοί θα ρωτήσετε “ωραία, δεν απαντάνε, τι κάνουμε μετά; Αυτοί θα συνεχίσουν. 1η Σεπτεμβρίου θα με βάλουν σε αναστολή”.
Και θα είναι για πρώτη φορά ΣΩΣΤΗ η ερώτηση.
Υπάρχει όμως και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Το αποκορύφωμα της στρατηγικής μου είναι ότι μετά τη σιωπηρή αποδοχή του περιεχομένου του εξωδίκου, των δεδομένων, των στοιχείων και των συμπερασμάτων του ,
ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ,
από τα ψηλά στα ΧΑΜΗΛΑ:
Από την κυβέρνηση και τις επιτροπές, που έχουν έως τώρα την ποινική ευθύνη, στους ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ !!
Γιατί ΜΕΤΑ θα ΞΕΡΟΥΝ !!
Θα τους το πείτε ΕΣΕΙΣ !!
Θα τους το γράψετε ΕΣΕΙΣ !!
Αν συνεχίσουν τις απειλές, θα απαντάτε με την εξώδικη βόμβα, και θα τους λέτε:
-Με αυτό εδώ, το οποίο ΔΕΝ έχει ανατραπεί και το περιεχόμενό του έχει γίνει ΑΠΟΔΕΚΤΟ, αποδεικνύεται επιστημονικά ότι τα εμβόλια εκθέτουν την υγεία και τη ζωή μου σε τεράστιο κίνδυνο.
Υπόλογοι για την απόπειρα σωματικής βλάβης και ανθρωποκτονίας είστε πλέον ΕΣΕΙΣ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ η κυβέρνηση και οι επιτροπές !!
Στη φάση αυτή, θα γίνει ΝΕΟ προσκλητήριο. Μεμονωμένοι εργαζόμενοι, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ή (προτιμότερο) εκπρόσωποι ΟΜΑΔΩΝ ΕΤΓΑΖΟΜΕΝΩΝ θα επικοινωνούν μαζί μας και θα υποβάλλονται ,
αρχικά οι απαντήσεις στις απειλές ,
και στη συνέχεια, αν επιμείνουν ,
ΜΗΝΥΣΕΙΣ στους εργοδότες.
Θα μετατρέψω όλη τη χώρα σε ένα ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ !!
Εκτός και αν καταφέρουν και ανατρέψουν το περιεχόμενο του εξωδίκου.
ΔΕΝ μπορούν.
Το κείμενό του θα μεταφραστεί και θα πάει σε όλο τον πλανήτη.
ΜΑΖΙ με τη συμπληρωματική μήνυσή μου ( ή τη ξεχάσατε αυτή…; ) για ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
Η συμπληρωματική αυτή μήνυση, η οποία μαζί με τη βασική που κατέθεσα την 19η Ιουλίου θα γίνουν ενιαίο σώμα, και θα κατατεθεί και αυτή στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.) ,
στο αμέσως επόμενο λεπτό της παρέλευσης της διορίας των 48 ωρών ,
θα κινείται σε ΔΥΟ ΑΞΟΝΕΣ.
-Στην πυρηνική βόμβα των επιστημόνων.
-Στην περιγραφή του πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού.
Στον σχεδιασμό του από την εγκληματική οργάνωση, ήδη από την 25.2.2020, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προέβλεψε ήδη πριν την κήρυξη της πανδημίας από τον Π.Ο.Υ. την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, και πώς φτάσαμε στην εφαρμογή της, καθώς και τα φριχτά στοιχεία με τις παρενέργειες και τους θανάτους που έχουν προκαλέσει μέχρι τώρα οι εμβολιασμοί.
Και είναι στοιχεία-ΚΟΛΑΦΟΣ για την εγκληματική οργάνωση.
Στα αιτήματα της βασικής μήνυσης της 19ης Ιουλίου, για τα πρωτόκολλα της απάτης και του θανάτου, τα οποία εφαρμόστηκαν για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού και της τελικής λύσης” της υποχρεωτικότητάς τους ,
θα προστεθεί και ένα ΚΥΡΙΑΡΧΟ και πολύ απλό στην ικανοποίησή του αίτημα:
Τον έλεγχο όλων των νοσηλειών στις κλινικές και στις Μ.Ε.Θ. Covid-19 (ή …επιδημίας 19, κατά τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών), και των θανάτων, από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος μέχρι σήμερα.
Αυτό που η εγκληματική οργάνωση εμποδίζει, με την απίστευτη επίκληση της δήθεν προστασίας των προσωπικών δεδομένων των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν ή πέθαναν ενώ ήταν εμβολιασμένοι.
Καθώς, όλο αυτό το διάστημα που ανακοίνωναν κάθε μέρα αριθμούς διασωληνωμένων σε Μ.Ε.Θ. Covid-19 και θανάτων από/με Covid-19, δεν υπήρχε πρόβλημα με τα προσωπικά δεδομένα.
Τώρα μας προέκυψε…
Περισσότερο φανερή δεν θα μπορούσε να κάνει η εγκληματική οργάνωση την ενοχή της.
Από τα Α.Μ.Κ.Α. των νοσηλευθέντων και θανόντων, θα μάθουμε ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ !!
Πάμε, λοιπόν.
Πάμε να τελειώνουμε…
Υ.Γ. Δυστυχώς, μαθαίνω ότι κάποιοι ετοιμάζονται ή το έχουν κάνει ήδη, να στείλουν εξώδικα στους …διοικητές των νοσοκομείων, οι οποίοι εκτελούν αποφάσεις,, ή καταθέτουν προσφυγές στη Διοικητική Δικαιοσύνη, οι οποίες είναι καταδικασμένες εκ των προτέρων.
Τι να πω.
Ό,τι ήταν να πω, το είπα…
Κάτι τελευταίο, πριν τον επίλογο.
Η συμμετοχή του κόσμου θα είναι, εννοείται, ανέξοδη.
Για τον κόσμο…
Θα κλείσω, ως επίλογο, με κάτι που μου έγραψαν οι βιοεπιστήμονες τα ξημερώματα.
“Η επιστήμη πάντοτε κάνει λάθη. Ποτέ δεν έλυσε ένα πρόβλημα, χωρίς να θέσει ένα άλλο”…
Τζορτζ Μπερναρντ Σο
“Η επιστημονική ειλικρίνεια δεν γνωρίζει τα συνετά ψέματα”…
Ερνέστ Ρενάν
Πάμε…
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

 1. Εθνική Αντίσταση παντού Μην αφήνετε τα ερπετά να καταστρέψουν την πατρίδα τις δουλειές μας τις ζωές μας τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας

 2. Συγχαρητηρια κ Αντωνιαδη για το θαρρος σας να τα βαζετε με την μεγαλυτερη εγκληματικη οργανωση που περασε ποτε απο τον τοπο να ειστε καλα κ Αντωνιαδη ο Θεος να σας δινει δυναμη και κουραγιο σας ευχαριστω

 3. Το ομολογούν όλοι ανεξαιρετως,το σύστημα είναι σαπιο κι όμως υπάρχουν ηλίθιοι που του έχουν ακόμη εμπιστοσυνη κ τρέχουν να εμβολιαστούν!

 4. Ποιες πυρηνικές βόμβες;;; Η μεγαλύτερη πυρηνική βόμβα που θα εξαφανίσει Ελλάδα και Έλληνες έχει ονοματεπώνυμο Κων/νος Μητσοτάκης Μπράβο σε όσους αντιστέκονται, αλλά οι ήρωες πλέον δεν είναι αρκετοί!!

  1. Ο Μητσοτάκης πυρηνική βόμβα; Η όλη απάτη είναι παγκόσμια με εκτελεστικούς βραχίονες τις κυβερνήσεις- μαριονέτες σε όλο τον κόσμο.
   Ίσα ίσα που εδώ είναι τόσο άχρηστοι που θα χαλάσουν την μπίζνα των αφεντικών τους. Ένας εισαγγελέας/ δικαστής να κάνει την δουλειά του…

   1. Συμφωνώ Πρώτον αυτοδιορθώνομαι Κυριάκος και όχι Κων/νος που έγραψα και δεύτερον οι βόμβες πλέον είναι έξυπνες

 5. πως μπορουμε ν μαθουμε τι ακριβως γραφει αυτη η μηνυση που συνταχθηκε απο τους γιατρους

 6. Πρέπει να κρατήσουν μέχρι τέλους οι γιατροί και να μην υποκύψουν στον εκβιασμό για αναστολή εργασίας. Να τα βγάλουν όλα στη φόρα. Ξεφτιλείστε τους να μάθει ο λαός ότι όλα τα κάνουν για τις μίζες.

 7. Εδώ θα υπάρξει υπέρβαση από την έντονη πίεση της αδικίας και αθλιοτητας που διαπράττουν κάποιοι τσογλανοθ διότι εσφαλμένα πιστεύουν πως όταν θα πέφτουν μπουνιδια ,μην πέσουν και χειρότερα από αυτά ,θα έρθουν όλοι αυτοί οι καραγκιοζηδες του Κούλη και θα μπουν μπροστά για να τους προφυλάξουν …ας κάνουν τον σταυρό τους να μην δοκιμάσουν την οργή του καταπιεσμένου και αδικημένου που απειλειται με απόλυση η αναστολή εργασίας οικογενειάρχη με τα δάνεια να τον κυνηγούν …

 8. μακάρι κύριε αντωνιάδη ,αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός δεν βλέπω να δικάζεται κάποιος ούτε έχω τέτοιες ελπίδες τα έχουν φτάξει έτσι να μην μπορεί κανείς να τους αγγίξει και να συνεχίζουν την βρώμικη δούλευα τους

  1. Ο ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΔΙΑΔΈΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΕΝΉΝΤΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΈΝΑ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (θα το συγκροτουσε ΕΝ ΚΑΙΡΏ ο κουφος γιαλαντσι ΕΘΝΑΡΧΗΣ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΊΤΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 9. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ (είναι πολύ λίγο) σε όσους συνεργάστηκαν πάρα τους φόβους τους με τον κύριο Αντωνιάδη! Υπάρχει ελπίδα… Είμαστε πολλοί, μια σπίθα χρειαζομαστε… Εύγε!

 10. Οι 35 σελίδες πρέπει να τυπωθούν και να μοιραστούν πανελλαδικά….. Άιντε ξεκινήστε το πιο σοβαρά….

 11. Κ αντωνιάδη πραγματικά είστε Η ελπίδα μας όμως κάθε μέρα αναγκάζονται οι άνθρωποι να το κάνουν Γιατί δεν υπάρχει μεροκάματο κι αν βρεθεί το μεροκάματο δεν φτάνουν για Rapid test έτσι αναγκάστηκε σήμερα και ο σύζυγός μου Όσο και να περίμενε όσο και να έλπιζε ότι κάτι θα γινόταν πιο γρήγορα κάτι για να το σταματήσει Ας ελπίσουμε ότι θα γλιτώσουμε πολύ περισσότεροι ευχαριστώ

 12. Δουλεύω σε ιδιωτικό ιατρείο και ο ιατρικός σύλλογος μας έστειλε έγγραφο ότι πρέπει να εμβολιαστούμε μέχρι 31 Αυγούστου.Δεν ξέρω τι να κάνω.Σκέφτομαι να καλέσω τον κύριο Γεωργιάδη για να δω αν υπάρχει νομική κάλυψη μήπως τον χρειαστώ.Γνωρίζει κάποιος την αμοιβή του;

 13. Πρώτος παγκόσμιος πόλεμος, Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος και τώρα επειδή δεν μπορούν να ξανακάνουν παγκόσμιο πόλεμο (γιατί όπως είπε ο Αϊνστάιν ο 4ος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει με ξύλα και με πέτρες)
  Έχουμε την πρώτη παγκόσμια απάτη, που πιστεύω ότι έτσι θα γραφτεί στην ιστορία και όταν μετά από χρόνια κάνουν το απολογισμό η ζημιά στον πλανήτη (και η κονόμα για μερικούς)θα είναι μεγαλύτερη από έναν παγκόσμιο πόλεμο.
  Μακάρι να ξεκινήσει σταματήσει εδώ αυτό το έγκλημα.
  Καλή δύναμη.

 14. Πάμε τώρα γερά για το ντου να τους τελειώσουμε. Περιμένουμε τους εισαγγελείς να κάνουν τις πρώτες κλήσεις και τα πρώτα αυτόφωρα. Δεν μπορεί, κάπου και στην δικαιοσύνη και την αστυνομία θα υπάρχουν κάποιοι με ανοικτά μάτια και συνειδήσεις να δουνε τα στοιχεία. Τα στοιχεία Γουάτσον, τα στοιχεία.

 15. Αγαπητε Κυριε Νίκο, καλησπέρα σας, και συγχαρητήρια σ εσας και στην ομάδα σας, αλλά και σε ολους τους εντιμους αγωνιστες-πολεμιστες της αναδειξης της αληθειας. Θα ηθελα εαν δείτε αυτο το μηνυμα και βρειτε χρονο (και εαν πρεπει βεβαια), να μας πειτε, εαν πιστευετεαι οτι η υγιειης πλευρα της δικαιοσυνης θ αντιδράσει, στις μηνυσεις, σε ευλογο χρόνο, με τον πιο καταλληλο και επιτυχημενο τροπο ετσι ωστε να υπαρξουν συλληψεις και βαριές τιμωρίες….Ευχαριστω, καλη συνεχεια και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

 16. ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ … ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΧΙ

Leave a Response