ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ !! “ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ !! ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !! ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “Η ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ” ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΩ ΤΑ 118α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ” !! ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ Α Ι Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_45

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της τρομερής καταγγελίας που έκανε η δικηγόρος Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια !!

Κατάφερε να πείσει τη μαμά του παππού να σπάσει τη σιωπή της.

“Της εξήγησα ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα”, ανέφερε σήμερα η δικηγόρος στο Benny Hill Show.

“Είπα στην κυρία, αυτή την κυρία, όχι την οποιαδήποτε κυρία αλλά τη συγκεκριμένη κυρία, τη μαμά του παππού, ότι θα έχει εμένα δίπλα της και τη σπουδαία δημοσιογράφο που τόσο πολύ αγαπάω, την κυρία Τατιάνα”.

Έτσι, σήμερα το μεσημέρι η μαμά του παππού πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα και έδωσε μαρτυρία που καίει τον ηγέτη των αρνητών.

“Με είχε πείσει και μένα και αν δεν με είχε αρπάξει η γιαγιά μου να με πάει στο νοσοκομείο όπου μετά από σαράντα δύο διασωληνώσεις σώθηκα, δεν θα γιόρταζα τώρα τα 118α γενέθλιά μου”.

Μάλιστα, η μαμά του παππού επιβεβαίωσε και όλα όσα ανέφερε η δικηγόρος Αναστασοπούλου για τα ψέματα του Νίκου Αντωνιάδη:

“Είναι πράγματι ψέματα ότι σε κρατάνε με το ζόρι. Το αντίθετο συμβαίνει. Εγώ ήθελα να μείνω, τους παρακαλούσα μάλιστα να με διασωληνώσουν για 43η φορά, αλλά αυτοί κάλεσαν τον πατέρα της γιαγιάς μου και με πήρε από το νοσοκομείο”.

Ο εισαγγελέας αναμένεται τώρα να καλέσει τον αρχηγό των αντιεμβολιαστών για εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την Ιωάννα Μάνδρου είναι πολύ πιθανή πλέον η προσωρινή διασωλήνωση του Νίκου Αντωνιάδη.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν παιζεστε! 😂!!! Απο οξεια … ξεκαρδιτιδα, θα παω!

Comments are closed.