ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ PAGE VIEWS ΣΤΟ SITE !!

Κοινοποίηση:
IMG_7740

Το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Το κλείσιμο του λογαριασμού μου στο facebook στις 5 Απριλίου, αρχικά με έστειλε στο makeleio.gr και στη συνέχεια με οδήγησε στη δημιουργία του δικού μου site.

Tα δύο αυτά μέσα, παράλληλα με τις δημοσιεύσεις στους λογαριασμούς του Δημήτρη και του control, εκτόξευσαν την αναγνωσιμότητα των δημοσιεύσεών μου, με πρωταγωνιστή βεβαίως το site, το οποίο σκαρφαλώνει σταθερά και καθημερινά στα σκαλοπάτια των μεγάλων μέσων.

Αν και βασικός σκοπός της δημιουργίας του site ήταν ουσιαστικά η επιβίωση της οικογένειάς μου και της πελώριας αυτής μάχης, για τις ανάγκες της οποίας έχω θυσιάσει τα πάντα.
Και ακόμα είμαι στην αρχή με το site.
Τίποτα δεν έχω κάνει…
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και εις ανωτερα!

    ☆ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΝΕΚΡΟΘAΦΤΗΣ, ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ!

    https://www.bitchute.com/video/XcY3rISPm32F/

    ☆ Το παρακατω, το ειχα ανεβασει ως σχολιο, αρκετο καιρο πριν την εναρξη των εμβολιασμων, στο του φεις προφιλ σας, με την εξης επισημανση: “Να εμπεδωθει, γιατι οσονουπω, θα το βρουμε μπροστα μας”! Ετυγχανε βλεπετε, να το γνωριζω ηδη, απο το 2009!

    ☆ Κατά τις πρώτες 10 τουλάχιστον ημέρες μετά τον εμβολιασμό, οι εμβολιασθέντες δεν θα έχουν συμπτώματα, λόγω προσωρινής καταστολής από το εμβόλιο του αμυντικού τους συστήματος, ενώ θα
    είναι επικίνδυνοι φορείς της νόσου για όσους ανύποπτους βρίσκονται γύρω τους, γι’ αυτό και πρέπει να τους αποφεύγουμε.
    Έτσι μπορεί με μικρό ποσοστό εμβολιασθέντων (θεωρούν οι σκοτεινές δυνάμεις ότι ως τέτοιο αρκεί και το 10%), θα μπορεί να επεκταθεί γρήγορα η πανδημία και στους μη εμβολιασθέντες!
    Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η πανδημία της γρίπης των χοίρων θα δημιουργηθεί ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Comments are closed.